24 sata Vučić
- Post n°102
Re: 24 sata Vučić
Svi se bave bahatom vožnjom Lamborginijem, a zapravo je ključna tema poreklo novca Vučićevih kumova za luksuzne automobile.
— Boris Tadić (@BorisTadic58) April 6, 2023
Vlasnik firme Panoptik, koja se navodi kao zvanični partner Telekoma () je Miloš Panić. Rodjeni brat vozača Lamborginija i sin Vučićevog kuma? pic.twitter.com/kNqiQw5qYL
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°103
Za Sombor, 24.3., su podmićivali sendvičima (!) i neke beogradske siromašne penzionere koji nisu SNS članovi, dok su drugima, isto ne-članovima, koji su iz redova siromašnih/nezaposlenih davali 1700 dinara sa sendvičom. Saznah iz prve ruke, na moju žalost i teskobu.
- Post n°104
Majka ubijenog Halabrina otkriva za NIN šta je njen sin radio sa Vučićevim kumom
https://n1info.rs/vesti/majka-ubijenog-halabrina-otkriva-za-nin-sta-je-njen-sin-radio-sa-vucicevim-kumom/
Prema rečima Mare Halabrin, majke ubijenog Aleksandra Halabrina, Petar Panić – Pana, ranije osuđivan zbog kriminala i kum Vučićev, u poruci koju joj je poslao na Fejsbuku nije govorio istinu kad je tvrdio da ni on ni njegovi sinovi ne poznaju njenog sina, objavio je beogradski nedeljnik NIN od četvrtka.
Aleksandar Halabrin (25) iz banatskog sela Janošik, nestao je 20. marta 2020. godine u Beogradu, a nepuna dva meseca kasnije njegovo telo je pronađeno, slučajno, nadomak glavnog grada. Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti članove kriminalne grupe, čiji su navodni organizatori Nikola Vušović i Uroš Piperski, za ubistvo Halabrina i još dve osobe.
Mara Halabrin se seća da joj je sin govorio da odlazi kod Petra Panića, a kasnije je saznala i da mu je Uroš Panić izdao stan kod Altine u Zemunu, kako je ispričala za NIN.
„U tom kraju kod Panića, kako mi je sin rekao, sve je pokriveno kamerama. Rekao mi je i da ima još momaka u toj zgradi. Sada mislim kao da su tamo bili regrutovani. Videla sam i da je vozio i koristio razne skupe automobile koji nisu bili njegovi. Pretpostavljam da je bilo iz Panićeve rentakar agencije. Zanimljivo da moj sin nikada nije podigao vozačku dozvolu i da to nije bio problem. Jednom je mojoj majci rekao da ga je zaustavila policija, ali da im je pokazao ’značku’. Jedna osoba mi je kasnije ispričala kako joj je moj sin pokazao značku BIA“, govori Mara Halabrin.
Kaže da joj je sin Aleksandar jednom prilikom rekao da im je Panić „pokupio auta“ jer su počeli „mnogo da se bahate“.
„Često je spominjao Panića i ja sam se već tada plašila, jer sam čitala ko je taj čovek. Ispričao mi je i kako im je Panić naredio da se okupe za miting kada je u Beograd dolazio Putin. Kasnije sam molila Petra Panića preko Fejsbuka da mi pomogne u vezi sa nestankom mog sina, ali mi je odgovorio da ga nije poznavao, kao ni njegovi sinovi. Sve to sam pričala u policiji više puta i pitala ih što ne saslušaju Panića. Nedavno sam o tome svedočila i u tužilaštvu u istrazi ubistva mog sina“, kazala je ona.
O vezama predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića sa Petrom Panićem se sada dosta zna, piše NIN.
Panić je više puta na Fejsbuku objavljivao fotografije iz zgrade Vlade Srbije, dok je Vučić bio premijer i prethodno ministar odbrane, a na jednoj fotografiji su i zajedno, podseća ovaj list.
Takođe, neke fotografije otkrivaju da se oni poznaju najmanje od 1993.
Mara Halabrin kaže i da joj je na veze Panića i Vučića ukazao i sin.
„Osvrćući se valjda na to da je Paniću sve dozvoljeno, sin mi je rekao: ’Panić drži Vučića u šaci. Šta misliš da zna o njemu, a finansira mu i kampanju’“, kaže ona.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°105
Evo i video... pic.twitter.com/fnTnStHBRE
— Žarko Vasić (@svesegriluje) April 13, 2023
- Post n°106
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-srbija-ce-voditi-politiku-prijateljstva-sa-sad-ali-nece-voditi-neprijateljsku-politiku-prema-rusiji-ili-kini.-necu-dozvoliti-progon-naseg-naroda-na-kim.-milan-radojicic-nije-akademik-ali-se-uvek-borio-za-svoj-narod.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°107
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°108
Uvek mozemo da im pljunemo pod prozor.
Odlazak iz institucija je autogol worthy of Milošević. Najmiloševićkija stvar koju su uradili do sada, klasičan pucanj sebi u stopalo.
Odlazak iz institucija je autogol worthy of Milošević. Najmiloševićkija stvar koju su uradili do sada, klasičan pucanj sebi u stopalo.
- Post n°109
Da su osnovali paralelne institucije i vratili se na stanje pre 2013. pa da moze da se kaze da postoji neki plan. Naravno, to ne smeju da urade. Ovo je kao kad Djilas i Jeremija kazu da bojkotujemo lokalne izbore, da ostavimo Vucica bez legitimiteta.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°110
Ja cak mislim da originalno, inicijalno, to nije bila Vuciceva ideja. Naravno, odluka je bila njegova, ali ili ga je neko katastrofalno (ili namerno lose) savetovao ili je pritisak krimosa sa severa, ili oba. Potpuni autogol.
- Post n°111
autogol je i izlazak iz policije.
Videcemo sta ce biti posle izbora ako jos i radna mesta u nadleznosti lokalne samouprave vise ne budu pod kontrolom srpske liste. Meni deluje kao da se sprema iseljavanje sa severa ali da nece biti kolone traktora, vec lagano, natenane
Videcemo sta ce biti posle izbora ako jos i radna mesta u nadleznosti lokalne samouprave vise ne budu pod kontrolom srpske liste. Meni deluje kao da se sprema iseljavanje sa severa ali da nece biti kolone traktora, vec lagano, natenane
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°112
Pa nista me ne moze iznenaditi, to svakako.
- Post n°113
Naterali su gomilu ljudi da daju otkaze, dokumenta im ne znace nista, cak i u bg izmisljaju razloge da ne priznaju licne karte, pitanje je koliko ce vredeti i tablice.
Pale se auta onima koji uzmu rsk table, hapse se rodjaci kandidata na ovim izborima, policiju i sve funkcije dobijaju Albanci, videcemo sta ce se desiti onima koji budu hteli da se zaposle u komunalnim preduzecima... Sta drugo ostaje ljudima osim da se spakuju i odu
Pale se auta onima koji uzmu rsk table, hapse se rodjaci kandidata na ovim izborima, policiju i sve funkcije dobijaju Albanci, videcemo sta ce se desiti onima koji budu hteli da se zaposle u komunalnim preduzecima... Sta drugo ostaje ljudima osim da se spakuju i odu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°114
Zamislimo kako bi izgledali ti izbori u kojima ucestvuju Srbi, a tokom kojih je kosovska policija na severu Kosova. Da li u tim uslovima Beograd moze bas sto posto da kontrolise za koga ce ti ljudi glasati? Nisam siguran.
Mozda je i to deo racunice.
Mozda je i to deo racunice.
- Post n°115
_____
- Post n°117
_____
- Post n°118
Srbija: Kvinta, lazovi, mrze naaaaas
Isto Srbija:
https://www.slobodnaevropa.org/a/skupstina-srbija-sankcije-rusija-poslanici/32370881.html
https://www.slobodnaevropa.org/a/dzambulat-umarov-cecenija-promocija/32372453.html
Isto Srbija:
https://www.slobodnaevropa.org/a/skupstina-srbija-sankcije-rusija-poslanici/32370881.html
https://www.slobodnaevropa.org/a/dzambulat-umarov-cecenija-promocija/32372453.html
- Post n°120
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-od-27.-maja-necu-vise-biti-predsednik-sns.-postoje-troje-ili-cetvoro-koji-su-ozbiljni-kandidati.html
_____
- Post n°121
Bice predsednik Navodnog pokreta za državu?
- Post n°122
Koliko shvatam, nije to otvoreno rek'o, ali ne mogu da izvucem drugaciji zakljucak.
_____
- Post n°123
Gde je Cvijetin smajli kad je najpotrebniji!?
- Post n°124
Председник Србије Александар Вучић рекао је за РТС да је Никола Јокић велико име и неко ко значи целој Србији, а да је уз то и велики Србин и домаћин.
Председник Србије Александар вучић рекао је за РТС да је бескрајно захвалан за све што Никола Јокић и његова породица раде за Србију.
Александар Вучић о Николи Јокићу
"Никола Јокић је велико име, човек који много значи целој Србији, он је човек који искрено воли Србију и његова породица је посвећена нашој земљи. Када се врати у Сомбор он је јако скроман и одговоран, воли свој крај, место одакле је потекао. Бескрајно му хвала за све што чини за нашу отаџбину", рекао је председник Србије.
Денвер нагетси играју плеј-оф против Минесоте у ком воде 2:0 у победама.
"Много сам се секирао ову другу утакмицу против Минесоте, ја се за разлику од већине људи будим ноћу да бих Николу гледао, кад се он секира и ја се секирам. Желим му успех, и све победе, да поново буде МВП лиге. Он је наша Звезда и много му хвала за све што чини за наш народ и Србију", закљчио је Вучић.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama