Iako je zdravstvo takvo kakvo je generalno, nijedna druga grupa nema ovakva horor iskustva.
feminizam i priključenija
- Post n°551
Re: feminizam i priključenija
Gledajući ponovo ono sto se pise na temu porodjaja u Srbiji, ono sto zene prezivljavaju tokom istog je najdublji Doom i horor, a neke i ne prezive da pričaju.
Iako je zdravstvo takvo kakvo je generalno, nijedna druga grupa nema ovakva horor iskustva.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°552
Sticajem okolnosti imao sam neposredan uvid od 2008 do 2015 i moj je utisak da je "kvalitet usluga" na tom polju opadao iz godine u godinu. Nevoljno priznajem da mi nije bio jasan razlog.
- Post n°553
i kod nas je sličnodisident wrote:Gledajući ponovo ono sto se pise na temu porodjaja u Srbiji, ono sto zene prezivljavaju tokom istog je najdublji Doom i horor, a neke i ne prezive da pričaju.
- Post n°554
svi mi znamo da od pisanja nema selameta i šta je lek za nasilje ali niko ne bi da okusi utamničenje u belolistićarskom kazamatu nego svi čekaju 5 oktobar 2 koji nikad neće doći tkd je jedini lek protiv pešićkine zadužbine promptna evakuacija u inostranstvo ali opet kovid vreba odasvud tkd je sve isto i svi su isti
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°555
Iz bolnice u Sremskoj Mitrovici su pozvali policiju da skloni žene koje su došle da protestuju. Pratite live na instagramu kod Jelene Stupljanin! pic.twitter.com/il2S42SbMW
— Ženska solidarnost (@ZSolidarnost) January 19, 2024
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°556
da oteraju žene, kao da su psi, što je zapravo skroz u skladu sa dosadašnjim ponašanjem.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°557
sklonili ga na bezbedno dok se rulja malo ne oladi
_____
- Post n°558
Uhapsilo lekara
_____
- Post n°559
aha, kapiram, to je ono bezbedno
_____
- Post n°560
gasenje, da se ne rasplamsa protest.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°561
pa dobro, bolje da apse nego da viču "pa šta".
e sad da li će ga pustiti niz vodu ili ne...
e sad da li će ga pustiti niz vodu ili ne...
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°562
ili ordinacija zajedno s njimficfiric wrote:da se ne rasplamsa protest
10 e da ga neće pustiti nizvodno jer bi to dovelo do daljih ustupaka i nekakvih fkn promena u sistemu gde moramo imat bar trudnjače za iskaljivanje frusta
edit
ko što i rekosmo evo u kom pravcu će belolistićarski narativ
_____
- Post n°563
gori čak i od krla, su ovi nedamokosovoštootomedokhilandargori jeremićevi likovi
najogavnija grupa ljudi u srbiji
Akušersko nasilje prva tema i na Informerovom portalu i portalu Nova S. Zanimljivo.
— Vladimir Todorić (@VladimirTodoric) January 19, 2024
Da li se radi o retkom slučaju usaglašenosti medijskih prioriteta ili o usaglašenom skretanju pažnje sa ukidanja dinara na severu Kosova?
- Guest
- Post n°564
Одувек сам сажаљевао сироте Комижане. Шта год сад радио, мањи је штеточина.
- Post n°565
No Country wrote:Одувек сам сажаљевао сироте Комижане. Шта год сад радио, мањи је штеточина.
Било би занимљиво пронаћи неког тамо ко га се сећа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°566
Pusti sad belolistićare ovaj je ful tvojkonjski nil wrote:
ko što i rekosmo evo u kom pravcu će belolistićarski narativ
Vladimir Todoric jeste ogavan lik, ali mislim da je on DSS. Zanimljiva je prica kako se jednom prilikom izlanuo da je dbovac ali je ovom prilikom necu ispricatiplachkica wrote:gori čak i od krla, su ovi nedamokosovoštootomedokhilandargori jeremićevi likovi
- Guest
- Post n°567
Hapsenje ne znaci nista ako izostane optuznica, okrivljujuca presuda i oduzimanje licence. Ne verujem da ce se to desiti, vrv mi je da ce preci u privatnu praksu i praviti se da se nista nije desilo.
- Post n°568
beli listići wrote:mislim da je on DSS
DS pa NS pa ništa.
https://www.istinomer.rs/akter/vladimir-todoric/U januaru 2017. napustio je DS, ističući da se ne slaže sa odlukom Glavnog odbora da na predsedničkim izborima partija podrži zaštitnika građana Sašu Jankovića. Kazao je da nije korektno da se otvoreno zalaže za pobedu Vuka Jeremića, a ostane u stranci koja je donela obavezujuću odluku o podršci Jankoviću. (...)
Na osnivačkoj skupštini Narodne stranke, u oktobru 2017, izabran je za člana Predsedništva. Za Istinomer je kazao da je odmah nakon osnivačke skupštine napustio NS, jer nije imao vremena da se posveti radu u stranci, a da „ne bi bilo fer da drži bilo kakvu funkciju, a da ne može da je obavlja“.
- Post n°569
+1
Ne mogu oni nikoga da puste niz vodu, jer ce se hiljade drugih zapitati da nisu mozda oni sledeci
Ne mogu oni nikoga da puste niz vodu, jer ce se hiljade drugih zapitati da nisu mozda oni sledeci
- Post n°570
Porodilje su vas upozoravale
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°571
sa teme o nasoj deci:
bemty wrote:dete mi je incel!
znaci, vec neko vreme koristi rec 'females', i sve se nesto zgrazava kako females ovo females ono. ali dobro, ima skoro 13 godina, otkrio je da preko interneta moze da dodje do slika i filmova sa golim zenama (a mi kao ne znamo), ocito ga 'females' interesuju i naravno da ga onda interesuju i razlike medju polovima i naravno da na sve koluta ocima jer je jos malo pa tinejdzer. ali kad sam malo zaceprkala po stavovima, brate. females are the most useless creatures, ko uopste gubi vreme na stavljanje sminke, mislim svi na internetu se slazu mama mislim svi pricaju o zenskim pravima a gde su muska prava itd itd. andrew tate meets jordan peterson meets moje dete. aaaaa zasto mi niko nije rekao da ce mi dete biti budala?
i dalje mi je sve to vise zabavno nego bilo sta drugo, mogu naravno da ga hendlujem i da mu pokazem da su razlike medju polovima interesantna stvar i bez tog prezrivog stava, i bice to ok naravno, ali docekalo me nespremnu.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°572
Secam se kad se tek pojavio Tejt mislio sam ko bre pada na ove gluposti, i onda posle nekog vremena vidim klince na ulici kako se pozdravljaju onim njegovim pozdravom TOPG. Peterson je bio zlatan za ovog.
- Post n°573
bemty wrote:sa teme o nasoj deci:bemty wrote:dete mi je incel!
znaci, vec neko vreme koristi rec 'females', i sve se nesto zgrazava kako females ovo females ono. ali dobro, ima skoro 13 godina, otkrio je da preko interneta moze da dodje do slika i filmova sa golim zenama (a mi kao ne znamo), ocito ga 'females' interesuju i naravno da ga onda interesuju i razlike medju polovima i naravno da na sve koluta ocima jer je jos malo pa tinejdzer. ali kad sam malo zaceprkala po stavovima, brate. females are the most useless creatures, ko uopste gubi vreme na stavljanje sminke, mislim svi na internetu se slazu mama mislim svi pricaju o zenskim pravima a gde su muska prava itd itd. andrew tate meets jordan peterson meets moje dete. aaaaa zasto mi niko nije rekao da ce mi dete biti budala?
i dalje mi je sve to vise zabavno nego bilo sta drugo, mogu naravno da ga hendlujem i da mu pokazem da su razlike medju polovima interesantna stvar i bez tog prezrivog stava, i bice to ok naravno, ali docekalo me nespremnu.
pa ja ono mislim da ce vec neka female da ga prevaspita samo to verovatno neces biti ti (a i bolje).
ali da nevezano za njega klinci su mizogini, daleko kasnije ulaze u odnose i veze i uopste deluju vise u frustu nevezano za pol. ovo sve iz anegdotalnih primera oko mene.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°574
naravno, pa zato Tate i ima publiku i zato se neko takav nije pojavljivao ranije
- Post n°575
Bobu hvala da se internet pojavio kad sam imao 20 i kusur godina. A i taj internet je bio nesto drugo u odnosu na ovaj danas.