Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

feminizam i priključenija

fikret selimbašić

feminizam i priključenija - Page 5 Empty Re: feminizam i priključenija

Post by fikret selimbašić Mon Mar 13, 2023 10:30 am

feminizam i priključenija - Page 5 3579118792

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    паће

Post by паће Mon Mar 13, 2023 10:43 am

Шта ако изабере „или“?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Indy

Post by Indy Mon Mar 13, 2023 11:21 am

Super zabavno, nema šta.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 13, 2023 11:23 am

Oni uvek isto reaguju na ovakve stvari, ne vredi se sekirati oko toga.

Inače Rambo se ponekad ponaša kao životinja bez ikakvog povoda i razloga. Jednom sam bio prinuđen da to otrpim i tada sam ga lično kenselovao.
    bela maca

Post by bela maca Mon Mar 13, 2023 11:31 am

mislim onaj intervju gore je prilično neprijatan za gledanje

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Indy

Post by Indy Mon Mar 13, 2023 11:33 am

Cousin Billy wrote:Oni uvek isto reaguju na ovakve stvari, ne vredi se sekirati oko toga.

Inače Rambo se ponekad ponaša kao životinja bez ikakvog povoda i razloga. Jednom sam bio prinuđen da to otrpim i tada sam ga lično kenselovao.
    To mi je baš žao da čujem, pošto mu ja dođem nekakav fan, još iz starih dana.

Oni reaguju kako reaguju jer se niko ne buni protiv toga, koliko sam uspeo da primetim.
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 13, 2023 11:40 am

Prvo me nešto davio oko ai i dronova. Rekao mu na kraju - idi vidi sam.
    Pa onda u vezi sa grčkim anarhistima - veruj žrtvi, a ne policiji, dakle veruj Milančetu i teoriji o trećem metku?
    I sad preneo ovu vest - nema dovoljno informacija, ali nemam problem da ga kenseluju ako je manijak, ali što je najgore od svega nazvao me Đetićem, dakle Crnogorcem, a to ne mogu da oprostim feminizam i priključenija - Page 5 1143415371 .
    Mislim, čovek zna sve o svemu na osnovu ne znam ni ja čega, a svi koji misle suprotno ili malo drugačije su legijalisti i Proud boys? Nisam školovao da dajem dijagnoze.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    паће

Post by паће Mon Mar 13, 2023 11:42 am

И Бетовен је био пиздек, па шта. Тј једно је шта направиш, друго је какав си као осопа, некад буквално уметност дође као искупљење за љигу.

Мада, не може Рамбо да буде тотално негативан лик, ако је држао добротворни концерт овде да купи Панти гитару. Јер је Панта Шикља Нафта био виљушкариста у отетој фабрици лекова, која је спижђавана на све могуће начине јер је погрешно приватизована - замисли, радници добили акције - па су годинама танко пишали, и овај морао да прода гитару да преживи.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Mon Mar 13, 2023 2:06 pm

Možda umetnica nije htela da katarzira sa Antonijem, ako ova priča uopšte ima naličje.

https://www.vijesti.me/kultura/553675/poezijom-do-katarze

“Poezija i teatar daju jedan dirljivi svijet. Svijet u kome padaju sve maske, identiteti koje svakodnevno biramo da bismo opstali, prestaju sve igre koje igramo da bismo se prilagodili, ostajemo sami sa sobom i svojom tananom suštinom koja je daleko od materijalističkog, fizičkog svijeta. Potpuno je drugačiji doživljaj poezije kada je ona samo na papiru, u odnosu na to kada se izgovara živom riječju, gdje dikcija i intonacija utiču na predstavljanje i dodatno izazivanje emocije koju pjesma nosi. Za mene poezija ima iscjeliteljsku moć, uz njenu pomoć prepoznajem i liječim sve svoje rane. Ako bi intimni trenutak začetka pjesme bio početak liječenja, onda je javni trenutak govorenja stihova pred drugim ljudima njegov završetak. I to je, za mene, taj (savršeni) ciklus liječenja poezijom”, poručuje Kašić.

Inače se slažem da je umetnik nepojamno naporan i da se ima tretirati po principu uzmi ili ostavi.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by MNE Mon Mar 13, 2023 2:07 pm

Cousin Billy wrote:
    Inače Rambo se ponekad ponaša kao životinja bez ikakvog povoda i razloga. 
    ovo je istina, i apsolutno vjerujem da se u nekim trenucima jeste ponašao neotesano level Popara ali znam da je nije prisiljavao na bilo šta(konkretno znam osobu koja zna i nju i njega)
    kondo

Post by kondo Mon Mar 13, 2023 2:11 pm

MNE wrote:
    Cousin Billy wrote:
    Inače Rambo se ponekad ponaša kao životinja bez ikakvog povoda i razloga. 
    ovo je istina, i apsolutno vjerujem da se u nekim trenucima jeste ponašao neotesano level Popara ali znam da je nije prisiljavao na bilo šta(konkretno znam osobu koja zna i nju i njega)

to ne znači da po #metoo uzusima nije kriv 100%. to što joj nije stavio onu stvar (kurac) u neku telesnu duplju ne znači više ništa. to naravno nije ništa loše samo će u tom novonastalom koordinatnom sistemu mnogi bumer da padne ničice preko noći, pre nego što dokaže da li jeste ili nije, naročito kada naleti na neki mlađajni aktivizam koji ima želju da se plasira na tu scenu. jer ima da bude da jeste.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    паће

Post by паће Mon Mar 13, 2023 2:13 pm

Знам осопу која би из овог што си написао успела да закључи да си окорели непоправљиви расиста, женомрзац и још неколико речи у грчко-римском стилу.

_____
    kondo

Post by kondo Mon Mar 13, 2023 2:21 pm

jednom sam bio svedokom telefonskog razgovora kada ga je zvala slušateljka dok je bio gost na lokalnoj radio stanici i on je u bukvalno 20 sek dogovarao snošaj tim rečima - "možemo se videti samo povodom snošaja a u tom slučaju dođi tu i tu,  napuderiši čmar pod obavezno, ćao". ako mu je ostalo nešto od tog diskursa danas i ako ga je podelio sa angažovanom pjesnikinjom, jao si ga njemu.

_____
    #FreeFacu

plachkica

Post by plachkica Mon Mar 13, 2023 2:23 pm

nađite mi muškarca koji je najebao na bilo koji način zbog dokazanih optužbi za seksualno uznemiravanje?
    ovde je lik optužen za silovanje i dalje deo repertoara narodnog pozorišta, o palmama i ostaloj stoci da ne govorim
    kondo

Post by kondo Mon Mar 13, 2023 2:28 pm

sve zavisi šta u tvom koordinatnom sistemu znači najebavanje - ne mora čovek da dobije 5 godina zabele da bi najebo. rambo je već u ova 24 sata prilično najebo. počev od unicef...

_____
    #FreeFacu

Post by beatakeshi Mon Mar 13, 2023 2:32 pm

Mada Rambo i Unicef, to meni zvuči prilično bizarno.

Post by MNE Mon Mar 13, 2023 3:03 pm

i uvijek je bilo
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Mar 13, 2023 3:17 pm

Ја лично не верујем да је дошло до неке физичке размене или силовања или тако нечега озбиљног, али да је простачки вређао у то немам сумње по свему судећи.
    И теба да најебе кад не уме да се контролише.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Mar 13, 2023 6:28 pm

beatakeshi wrote:Mada Rambo i Unicef, to meni zvuči prilično bizarno.

Ni meni nije jasno sta finom svetu treba da se hvata u kolo sa tim lopovima iz Unicefa.
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 13, 2023 7:37 pm

"Nažalost, zbog nemilog događaja koji se dogodio nakon snimanja emisije u Herceg Novom 10. marta, skrenuta je pažnja sa onoga što radimo na nešto što niko od nas nije želio. Muzički umjetnik Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus je učestvovao u emisiji kako bi doprinio da se prikupi pomoć za samohranu majku i njenog sina koji narušenog zdravlja žive u uslovima apsolutnog siromaštva. U tome su ga podržali brojni građani Herceg Novoga, zaposleni u preduzećima Vodovod i kanalizacija, zakupci tezgi na hercegnovskoj pijaci, Turistička organizacija grada, kao i još desetine privrednih subjekata iz ove primorske opštine. Dan snimanja je protekao jako lijepo uz uvažavanje zahtjeva koje je gospodin Pušić postavio prema produkciji. Na svakoj lokaciji gdje je Rambo radio bio je okružen zaposlenima i građanima koji su željeli da doprinesu i koji su iskreno uživali u društvu poznatog muzičara. Ta emocija je bila obostrana, jer je i on bio zadovoljan što se upoznao sa poslovima na kojima njegovi sugrađani zarađuju koru hljeba", naveo je Otašević u objavi objavljenoj na Fejsbuk stranici Dnevnice.

Između ostalog, naveo je i da je na donatorskoj večeri organizovanoj u popodnevnim satima bilo veliko interesovanje i daje tu sve proteklo u najboljem redu.

"Pred kraj snimajućeg dana dogodio se incident koji je pokvario kompletan utisak, ali koji ničim nije uticao na emisiju jer je snimanje iste bilo završeno. Rambovo ponašanje u tim trenucima nije bilo pristojno i dostojno jednog Unicefovog ambasadora dobre volje. Pred nama je bila potpuno druga osoba od one koja je tokom dana učestvovala u humanitarnoj emisiji. Njegov postupak prema našoj voditeljki i producentkinji Lejli Kašić se ne može ničim opravdati. Kao autor emisije koju prati ogroman broj ljudi i kao muškarac imam ljudsku potrebu da osudim ponašanje Ramba Amadeusa, koji najmanje što treba da uradi je da se za početak izvini Lejli. Nakon konsultacija u produkciji i zbog poštovanja prema svim ljudima koji su učestvovali u emisiji i dali ogroman doprinos u prikupljanju pomoći ugroženoj porodici u Herceg Novom, kao i onom dijelu ličnosti Antonija Pušića koja je pokazala razumijevanje i humanost koju ne želimo da zanemarimo, emitovaćemo emisiju snimljenu u petak", navodi se između ostalog u saopštenju.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    kondo

Post by kondo Mon Mar 13, 2023 9:29 pm

au bre antonije

feminizam i priključenija - Page 5 FrGYN-EWcAAzSu8?format=png&name=small

_____
    #FreeFacu

boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 13, 2023 10:06 pm

jednu moju drugaricu koja je sve samo ne neko ko daje povoda je smarao rambo debilnim porukama i kromanjonskim nabacivanjem. nije zabranjeno zakonom ali covek je bolid.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by MNE Mon Mar 13, 2023 10:13 pm

dobro to se zna za njega
    Indy

Post by Indy Mon Mar 13, 2023 11:36 pm

Nije ovo Arrivals/Departures, ali je zgodna prilika da se ovde oprostim. Ne samo zbog postova ovog CG dvojca, već u globalu... otprilike, da Rambo nije bio sonomabitch prema nekim od naših forumskih perjanica, onda nema veze, neka harasira glupe qrve™. Nije ni slučajno da se ovaj forum pretvorio u jedan malecni pederbol (da izvinu ekčual pederi, kao i ove 2-3 preživele forumašice.) Čak i onaj PPP po kome se ovde toliko (istina zasluženo) sere - kada se otvori ova ista tema, zvuči neuporedivo razumnije i civilizovanije. Ali, nije ni čudo kada je gospa buba tamo razredni starešina. Znam ja da vi mislite kako ste vi super ljudi i čak intelektualci, ali na bazi ovog ovde, vi ste samo Proud Boys koji ste eto pročitali par knjiga.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 13, 2023 11:41 pm

otprilike, da Rambo nije bio sonomabitch prema nekim od naših forumskih perjanica, onda nema veze, neka harasira glupe qrve

Uopšte ne razumem ovaj deo.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 07, 2024 7:54 pm