neće nikad topovat treću sezonu tj nosedive & san junipero* + white christmas
* bio sam razočaran što nisu iskoristili zicer za odjavnu ali sam skontao da je ipak prvoloptaški i da je iritantna belinda odličniji izbor
Ja sam hteo da napisem koju o tome pre neki dan cim je izaslo, pa zaboravih.konjski nil wrote:dosta slaba sezona bmirora poslednja ep najbolja ali šta vredi kad kkk ekipa ne gleda pa ne može da se istrigeruje
Erős Pista wrote:Konacno odgledao Bear-a. Prva sezona je odlicna, druga... meh. Ali ideologija, kuki majko. Opet, prva nije nesto ideoloski ekplicitna, i ima izvesnu levicarsku poetiku - mali working class kolektiv pokusava zajednicki da odrzi lokalni restoran. Ali druga.... uzas.
Ovaj komentar prilicno dobro sazima sve sto ne valja:
https://www.reddit.com/r/TheBear/comments/14towtb/the_bear_a_critique/
ok, that is all well and good but I‘m interested in the human beings and their stories, their torments and triumphs; that is what makes me care.
Rowley Birkin QC wrote:trećina komentara su "my dude, da li si lud da ću da čitam 1.700 reči". pa pročitaj ako te zanima, a ako ne možeš idi nekome da ti pomogne jer bi trebalo da si u stanju da pročitaš 1.700 reči.
zvezda je zivot wrote:sto se ajlin dzons tice kakvo vreme takva polin kejl. a ni originalna nije bila dobra.
inace se divim svima kako stizete da gledate tolike serije filmove i citate stripove i knjige i slusate muziku i pratite rat
boomer crook wrote:prva sezona je bila najbolja televizija te godine. pretposlednja epizoda je nesto najbolje rezirano na televiziji od lincove bombe.
sada sam na trecoj epizodi druge sezone i vidim samo nesto sto je sustinski feel good liberalni narativ. likovi placaju porez, tesko rade i zarade kintu. san svakog kuhinjskog pacova. znam posto sam i sam bio pa ono pomocni ritchie. mislim dodjes, naucis da vezujes kravatu i na kraju dobijas veliki baksis.
skok od toga do dzordana pitersona bi morao da ukljucuje makar jednu scenu u kojoj odbijaju da sluze gej kapl.
e da apropo dzentrifikacije cikaga. moj poznanik je upucan u cikagu pocetkom ove godine u neuspelom prepadu na ulici. lik je on pisac srednjih godina. srecom je popio samo prostrelnu ranu dok je bezao od napadaca.
boomer crook wrote:prva sezona je bila najbolja televizija te godine. pretposlednja epizoda je nesto najbolje rezirano na televiziji od lincove bombe.
sada sam na trecoj epizodi druge sezone i vidim samo nesto sto je sustinski feel good liberalni narativ. likovi placaju porez, tesko rade i zarade kintu. san svakog kuhinjskog pacova. znam posto sam i sam bio pa ono pomocni ritchie. mislim dodjes, naucis da vezujes kravatu i na kraju dobijas veliki baksis.
skok od toga do dzordana pitersona bi morao da ukljucuje makar jednu scenu u kojoj odbijaju da sluze gej kapl.
e da apropo dzentrifikacije cikaga. moj poznanik je upucan u cikagu pocetkom ove godine u neuspelom prepadu na ulici. lik je on pisac srednjih godina. srecom je popio samo prostrelnu ranu dok je bezao od napadaca.