Beograd
- Post n°326
Re: Beograd
biciklistički lobi!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°327
Damn right.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°328
Било који раван град, ако је иоле мањи од Новог Сада рецимо, је одличан за бицикл. У свом радном веку сам колима ишао на посао само две године, у тамоу.
Зрењанин је ту посебно задовољство, јер колима мораш да заобилазиш центар, а до целог потеза Багљаш-Берберско-Мужља има укупно три пута (надвожњак, пут од жутог моста, мужљански мост). Бициклом има десетак пречица, а и кроз центар, што сам навелико користио.
Зрењанин је ту посебно задовољство, јер колима мораш да заобилазиш центар, а до целог потеза Багљаш-Берберско-Мужља има укупно три пута (надвожњак, пут од жутог моста, мужљански мост). Бициклом има десетак пречица, а и кроз центар, што сам навелико користио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°329
Heh, ipak je Sapic nesto naucio, ne kaze "bice toliko i toliko" vec "trebalo bi da se zna koliko ce biti"
Šapić: Konačne cene karata za gradski prevoz trebalo bi da budu poznate do sredine majahttps://t.co/f4ixhDwHUK
— Danas (@OnlineDanas) April 30, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°330
Divlji taksisti vs Simo Culic
sima čulić? onaj sima čulić? https://t.co/grSjziWinQ
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 1, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°331
And just like that, u Beogradu više nema praćenja vozila GSP....
Neverovatno frustrirajuće.
Neverovatno frustrirajuće.
- Guest
- Post n°332
Mada, Beograđani su većinski glasali za gradsku vlast na čijem čelu je biće sa bazalnim ganglijama umesto mozga, tako da jebigica.
- Post n°333
O cemu je rec?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°334
12 godina smo mogli da pratimo kretanje GSPa pomoću poruka i aplikacija, ukratko znao si kad dolazi bus i koliko je daleko od tebe. Pošto Šapara ukida validatore (koji ujedno i emituju signal za praćenje vozila) jer mu nije prošla ucena izrečena Kentkartu, nosiocu sistema naplate karata praćenja vozila, sada se validatori gase i pada ceo sistem praćenja prevoza.
Uništavaju postojeći sistem bez implementacije novog. Nismo imali takav amaterizam od vladavine Vuka i Dane.
Uništavaju postojeći sistem bez implementacije novog. Nismo imali takav amaterizam od vladavine Vuka i Dane.
- Post n°335
Boze, kakva stetocina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°336
Cousin Billy wrote:Mada, Beograđani su većinski glasali za gradsku vlast na čijem čelu je biće sa bazalnim ganglijama umesto mozga, tako da jebigica.
Ako cemo da prebrojavamo, ipak ih je malko vise glasalo protiv, cak su i stajali u redovima do ponoci, ali jbg, opozicija je to vece zakljucila da se ne vredi boriti posto Vucic "ionako ima svoje spavace na njihovim listama"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°337
Na aplikaciji se i dalje vide vozila. Sad, do kada će, to je već drugo pitanje...
- Post n°338
Kentkart: Nestao veliki broj validatora u vozilima, Grad opet krši propise
Kontrolori javnog-gradskog prevoza konstatovali su danas nestanak velikog broja validatora u vozilima, iako otkazni rok Ugovora o javno-privatnom partnerstvu sa gradom Beogradom nije istekao, saopštila je kompanija Kentkart.
Samo do 12 časova konstatovan je nestanak validatora na brojnim redovnim linijama javnog prevoza, i to linijama: 88, 52, 31, 17, 85, 23, 95, 65, 77, 13.
„Imajući u vidu činjenicu da je kompanija Kentkart 28. aprila dobila obaveštenje o jednostranom raskidu Ugovora o javno-privatnom partnerstvu, čime na snagu stupa otkazni rok od 30 dana koji ističe 28. maja, kada se ugovor smatra raskinutim, navedena situacija predstavlja još jedno grubo kršenje zakonskih i ugovornih propisa“, navodi ta kompanija.
Kentkart naglašava da im niti u jednom trenutku nije stiglo obaveštenje da će validatori biti uklonjeni pre zakonskog isteka roka, a da je naša ugovorna obaveza i da se tokom otkaznog roka staramo o naplati prevoza i sprečavanju nastanka štete koja iz toga proizilazi.
„S obzirom na to da smo u tome sprečeni, očekujemo da grad Beograd preuzme odgovornost za onemogućavanje naplate prevoza u budućem periodu, kao i za sve posledice koje će iz toga proisteći, jer prema nezvaničnim saznanjima nalog o uklanjanju validatora prevoznicima je stigao od strane JКP Naplata prevozne usluge Beograd“, navodi se u saopštenju.
U toj kompaniji dodaju da se na ovaj način, osim što se još jednom građanima Beograda onemogućava normalno korišćenje javnog prevoza, ponovo demonstrira urušavanja javnog poretka i svesno nanošenja štete budžetu grada, što nas je primoralo da o ovoj situaciju obavestimo javnost, ali i pravosudne organe.
Podsetimo da je gradonačelnik Beograda nedavno predstavio novi sistem naplate karata za gradski prevoz.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°339
Šapić danas predstavlja novi sistem naplate javnog prevoza koji će važiti od sutra
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstaviće u podne novi sistem gradskog prevoza, piše "Blic".
Prema njihovim saznanjima, Šapić će na pres konferenciji predstaviti i novi način naplate karata za javni prevoz putem SMS poruka koji će, kako piše ovaj portal, startovati već sutra.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°340
Чуо сам да ће Комтрејд добити тај тендер.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°341
krajem aprila je Komtrejd zvanično dobio taj posao.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°342
[size=38]Šapić kaže i da one poruke koje su se kucale za proveru stanica nisu bile efikasne.[/size]
[size=38]"Svi će biti lišeni tih lažnih informacija. [/size]
[size=38]"Svi će biti lišeni tih lažnih informacija. [/size]
- Post n°343
brate spasio nas je
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°344
Cousin Billy wrote:[size=40]Šapić kaže i da one poruke koje su se kucale za proveru stanica nisu bile efikasne.[/size]
[size=40]"Svi će biti lišeni tih lažnih informacija. [/size]
Fake news, disinformation takoreći
Kakav panj jebote...
- Post n°345
Pa jel mogu ja onda sutra da odem i da uzmem novu godišnju karticu?
_____
~~~~~
- Post n°347
Летећи Полип wrote:Pa jel mogu ja onda sutra da odem i da uzmem novu godišnju karticu?
Godisnju? Kakav optimizam. Koliko ja vidim, tesko da se zna kako ce funkcionisati naplata i sledece nedelje a tek koliko ce kostati i da li ce uopste postojati javni prevoz.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°348
Istekla mi prošlog meseca, pa rekoh da sačekam da puste tu novu. Vidim sad ta prodajna mesta, ali ne znam im jebeno radno vreme. Ništa nisu okačili. Po forumima tražim šifre za sms. Jebem mater i oca onome u Beogradu ko opet bude glasao za njih.
_____
~~~~~
- Post n°349
I još mi ostale pare na kartici.
_____
~~~~~
- Post n°350
Летећи Полип wrote:I još mi ostale pare na kartici.
a kondo rusofil
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.