Informer wrote:RAZREŠEN MINISTAR RADE BASTA
Ministar privrede Rade Basta razrešen je sa funkcije na zahtev lidera JS Dragana Markovića Palme i lidera SPS Ivice Dačića!
Dragan Marković Palma ranije je za Bastu rekao da on više nije ni član te stranke, ni ministar u Vladi.
Uskoro opšrinije...
Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°226
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°227
железная метла
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°229
U sutrašnjim vestima, Petar Panić Pana osniva Inicijativu za nenasilni dijalog, gostuje na N1 gde spremaju puške za uspavljivanje i čereke natrule volovine da ga dekoncentrišu ako postane agresivan.
- Post n°231
Mora tako
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°232
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°233
Ne ali to je zaista jeziva ekipa, ne "napravili su mi probleme na poslu pa sam im se građanski suprotstavio i pobedio jer su to pičke i kokošari", nego jezivi as in "rekli su mi da se iselim iz grada jer u njemu sme da bude samo pravoslavlje, odbio sam i urezali su mi nožem krst u čelo i policija je odbila da traga za počiniocima". Za mene je ovo kao da šta ja znam Poli "Volnats" Gotijeri podnese ostavku na mesto mafijaša i otvori Substack na temu "Gabbagool Gang: Beyond the Turnpike".
Last edited by Rowley Birkin QC on Thu Jun 22, 2023 4:51 pm; edited 1 time in total
- Post n°234
Basta, Sandulović - mrtva trka.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°235
Ma sve je totalno bizarna predstava.
_____
- Post n°236
Ја се овоме радујем.
Значи да се круни мало фасада Вучићеве СНС тврђаве.
Значи да се круни мало фасада Вучићеве СНС тврђаве.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°237
To da.
_____
- Post n°239
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°240
Моје саучешће десничарским наказама. Оде вам Баста, животиња која је урезивала људима крст на чело. Знам да имате још таквих у резерви, али од нечега се почиње.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°243
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°245
Jbg, umesto Kafana trebalo bi da pise Garderoba KTV-a al proso voz
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°246
DW: Nemačka vlada traži objašnjenje zbog Gašićevih optužbi
https://n1info.rs/vesti/dw-nemacka-vlada-trazi-objasnjenje-zbog-gasicevih-optuzbi/
Vlada u Berlinu odbacila je "insinuacije" srpskog ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, navodi se u odgovoru za Dojče vele.
Kako se dodaje, Nemačka ne zna ko je ubio Olivera Ivanovića.
Berlin je zatražio hitno objašnjenje srpskih vlasti, povodom optužbi koje je na račun Nemačke izrekao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.
Gašić je prethodno izjavio da se ubica Olivera Ivanovića nalazi „pod zaštitom“ nemačkih organa, kao i da Berlin ne dostavlja tražene podatke Srbiji.
Odlučno odbacujemo insinuacije da počinilac stoji pod zaštitom nemačkih organa, navodi jedan portparol nemačke Vlade u pisanom odgovoru na upit Dojče velea.
„Savezna Vlada nema saznanja o tome ko je ubio Olivera Ivanovića 16. januara 2018. godine i zamolila je srpsku Vladu da što je pre moguće razjasni optužbe srpskog ministra unutrašnjih poslova“, dodaje se u odgovoru.
Iz Vlade u Berlinu nisu konkretno odgovorili na pitanja o tome da li bi optužbe mogle da imaju posledice po odnose dve zemlje, kao ni šta je konkretno Srbija tražila i šta su nemačke službe prosledile povodom ubistva Ivanovića.
„Nemačka i Srbija tesno sarađuju na mnogim poljima koja nas povezuju“, navodi se uopšteno u odgovoru.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°247
Citam danas Zorickin tekst o Jovanjici u Vremenu, pa citira j najvaznije Gasivlceve izjave na tu temu i pokazuje zasto nisu tacne. Neverovatno koliko lupeta. Bukvalno kako zine kaze neku lako dokazivu laz.
_____
- Post n°248
Najbolja stvar je gasicsva odbrana u skupstini , kad cita stenogram u skupstini i kaze tu stoji ZNAK PITANJA
Onda pominje i sateltiske kamere
Tražili smo od nemačkih organa pod čijom je zaštitom u ovom trenutku taj čovek, znak pitanja, da nam daju podatke", pročitao je Gašić stenogram sa jučerašnje sednice, navodeći da je njegova izjava preneta bez tog znaka pitanja.
Onda pominje i sateltiske kamere
Tražili smo od nemačkih organa pod čijom je zaštitom u ovom trenutku taj čovek, znak pitanja, da nam daju podatke", pročitao je Gašić stenogram sa jučerašnje sednice, navodeći da je njegova izjava preneta bez tog znaka pitanja.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°249
:ljaksofon:
Uopste ne kapuram sta hoce da kaze.
_____
- Post n°250
Cek da ga cujes uzivo, ja kapiram, ovo je najgore vadjenje ikadaErős Pista wrote::ljaksofon:
_____
Pristalica krvne osvete