Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°201
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
bice vanredni parlamentarni izbori. Zoran Kesic odredjuje ko ce biti direktor BIA.
_____
????
- Post n°203
Vođo, daj po 100€, izbori ne trebaju a o ostalome ćemo se dogovarati petkom i subotom po gradu.
- Post n°204
SAZNAJEMO Ugrožena fotelja Aleksandra Vulina u BIA, mogući naslednik Zlatibor Lončar https://t.co/jhwCpJ56KC
— nova.rs (@novarsonline) June 7, 2023
- Post n°205
ЗЛончар... па јеботе. Курта и Мурта да траже тантијеме.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°206
Navodno Ameri gotivili Batu Gašića u BIA, a sa Vulinom imaju veliki problem. Vrv zato što je ne znam ni ja kako povezan sa Rusima.
Sumnjam za Lončara, on je u nekoj svadji sa Vučićem.
- Post n°207
sve ti piše u obaveštajnom fanzinuMargit Savović wrote:Vrv zato što je ne znam ni ja kako povezan sa Rusima
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°208
Hvala ti, nisam baš dugo čitala Tabloid. U koroni sam čitala i testirala njihove teorije na ljudima koje znam i, boga mi - za neke skoro sve tačno, za druge fifti - fifti, pa ga ti znaj.konjski nil wrote:sve ti piše u obaveštajnom fanzinuMargit Savović wrote:Vrv zato što je ne znam ni ja kako povezan sa Rusima
- Post n°209
Margit Savović wrote:Navodno Ameri gotivili Batu Gašića u BIA, a sa Vulinom imaju veliki problem. Vrv zato što je ne znam ni ja kako povezan sa Rusima.
Pa jel slobodan Kristijan onda?
- Post n°210
Brnabić na Savetu za BDP: Rezultati jako loši, Vlada neće postići ciljeve; Očekivani BDP samo jedan do dva odsto https://t.co/JDt1Lpy63u
— Danas (@OnlineDanas) June 14, 2023
- Post n°211
Tri i po puta skuplje. Svaka čast Vučiću i njegovoj vladi.
Preko 21€ kg ovoga sira u Srbiji. U CG manje od 6€. Ekonomski tigar. pic.twitter.com/hzKxUOGsW8
— Caulfield (@eClownn2) June 14, 2023
- Guest
- Post n°212
Formirao se nekakav maloprodajni kartel sa izbezumljujuće visokim cenama (Maxi, Idea...). U malim prodavnicama sve je to 2-2.5 puta jeftinije. Odeljenje sa sirevima u Maksiju je nestvarno skupo, i do 4 puta u odnosu na pijacu. Ne znam ko to kupuje i zašto.
- Post n°213
Fabrika Sinofarm vakcina plaćena desetine miliona evra: Sada prazna i u korovu https://t.co/7KtPjTzzW0
— TV N1 Beograd (@n1srbija) June 15, 2023
- Post n°214
PREKIPELO
BASTA LETI IZ VLADE! Palma za Kurir: On je moja RUŽNA PROŠLOST! Ima da podnese ostavku sledeće nedelje ili će BITI SMENJEN!
Rade Basta, ministar privrede i potpredsednik JS, neće više biti deo Vlade Srbije, rekao je za Kurir lider te stranke i poslanik Dragan Marković Palma.
- On se ponaša kao da igra za Zvezdu, a navija da pobedi Partizan. Te njegove izjave, kao i ova poslednja da bi svi ministri morali da budu na ulici sa građanima, više ne mogu da se tolerišu! Sledeće nedelje Rade Basta mora da podnese ostavku na mesto ministra privrede ili će biti smenjen. Čuo sam se sinoć sa Ivicom Dačićem, mojim koalicionim partnero i rekli smo da to više ne možemo da slušamo i da trpimo, jer je Rade Basta na mesto ministra privrede predložen sa liste SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije - rekao je Palma.
Dodao je da u Vladi treba da postoji demokratija i različita mišljenja, ali ne oko nacionalnih i državnih pitanja.
- i Tu je tačka. Basta je moja ružna prošlost! Videćete šta će se desiti sledeće nedelje. Srbija ima mnogo većih problema od Radeta Baste. Ja sam se ogradio od njegove izjave da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji i rekli samo da to nije stav ni Jedinstvene Srbije ni SPS - podsetio je Marković.
Da podsetimo, Basta je juče ponovo šokirao javnost izjavom da "svi članovi Vlade treba da budu na ulici sa građanima", te da je " i on nezadovoljan mnogim stvarima".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°215
Jel im ostao jos neki konobar za ministarsko mesto ili ce morati da predju na barmene?
- Post n°216
Mór Thököly wrote:Jel im ostao jos neki konobar za ministarsko mesto ili ce morati da predju na barmene?
Бориће се до последњег, кад ће у прве борбене редове да истуре баба серу.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°217
SAZNAJEMO Rade Basta isključen iz Jedinstvene Srbije, formira pokret „Evropski put“
https://nova.rs/vesti/politika/saznajemo-rade-basta-iskljucen-iz-jedinstvene-srbije-formira-pokret-evropski-put/
Ministar privrede i dosadašnji član Jedinstvene Srbije Rade Basta zvanično će danas formirati pokret "Evropski put", saznaje Nova.rs..
Kako Nova saznaje, Basta će danas ozvaničiti ovu odluku, a u međuvremenu je isključen iz Jedinstvene Srbije.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°219
Zasto bar ne formira nesto za Zoranaahom?
- Post n°220
twitter.com/milos_agathon/status/1670827827594248197
Eurostatova tabela - sortirati po poslednjoj koloni:
https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/PRC_HICP_MANR__custom_120601/bookmark/table?lang=en&bookmarkId=952bcf60-22e8-433b-ab93-fe85e2ab2367
Last edited by rumbeando on Tue Jun 20, 2023 4:20 pm; edited 1 time in total
- Post n°221
...kad iskusno platiš Mubi preko turskog proksija pa ti skidaju pretplatu u turskim lirama.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°222
Jorgovanka Tabaković je godinama maltretirala Srđana, ali on nije hteo da ćuti, pa joj je žestoko uzvratio i sada vodi 1:0https://t.co/nD2LeuL7O7
— nova.rs (@novarsonline) June 21, 2023
- Post n°223
Slusala sam juce, i ja sam prvo mislila lapsus, ali 5 puta je jos ponovila. Osoba zaista zna jako malo.
— Sneza Bulajic :dolphin: (@BulajicSnezana) June 22, 2023
Bili zaposleni više od 15 godina na "neodređeno" (zapravo određeno), od kojih 11 pod SNS-om.
- Post n°224
Ja vama lepo govorim da je Brnaba strani agent selektiran u ranom dobu zbog ko zna kojih patoloskih sklonosti koje su nasim gospodarima bitne da dovode takve za upravnike svojih kolonija, nebitno je sto je glupa ko tocilo.
- Post n°225
Најбоље је било кад се осамдесетих појавио оглас за „неодређено радно време“. Тек ту не знаш шта да очекујеш.
_____