mislim, eto resenja ima ali ono je izvan logike kapitalizma i partijskog parlamentarizma.
kapiram, takodje, da je to njegovim sluzbenicima neshvatljivo.
ostap bender wrote:kapiram da si zeleo reci da sudije ne treba da se drze zakona kao pijani plota.
ostap bender wrote:po meni je resenje jednostavno. ljudi udju u bioskop i pustaju filmove i probaju da se organizuju na nacin koji ce najbolje odgovarati interesima zajednice a ne gradonacelnika, opstinara, dilera poslovnim prostorom, apologeta nasilja svake vrste i privatno-javnog partnerstva dinkic-djivanovic.
mislim, eto resenja ima ali ono je izvan logike kapitalizma i partijskog parlamentarizma.
kapiram, takodje, da je to njegovim sluzbenicima neshvatljivo.
ostap bender wrote:zameras nekome sto ne postuje zakon koji je doveo do ruine i istovremeno lamentiras nad dobrim pocetkom koji je bas ono sto zameras.
PopeЧе wrote:Ako ne postoji pravni lek, cemu onda okupacija?
Кад сопственик не извршава мере заштите, или их не извршава с пажњом доброг домаћина, односно кад привремено или трајно напусти културно добро тако да постоји опасност да оно буде оштећено или уништено, министарство надлежно за послове културе може одредити да се културно добро преда физичком или правном лицу као стараоцу за спровођење мера заштите културног добра, уз његову сагласност.
ostap bender wrote:pa necu da ti zabranim da lamentiras samo ti kazem da je ono sto ti vidis kao levi kic bio vazan deo tog pocetka posto su ta pitanja (kao i drustvena svojina) deo jedne 'leve' price.
ostap bender wrote:clan 33. je neprimenjiv na bioskop (iz vise razloga sada da ne smaramo).
Bluberi wrote:Ti si besmislicu podigao na nebeski nivo.
ostap bender wrote:ako mislis na pripadajuci atelje prvog stpskog fotografa onda u taj klop ne uza dvorana, projekciona sala pa cak ni kanciske.
to se prvo pojavilo kao ideja.
@bluberi: vezbam za dete i njegova pitanja