boomer crook wrote:
kakve to veze ima s tim sto je rusija napala ukrajinu? mislim pokusavam proniknem u tvoj tzv. mozak pre no sto dodju da te vode NWO agenti.
Zamisli, mene savrseno ne interesuje da proniknem u tvoj mozak, ja zapravo uopste ne znam ko si ti, niti cu ikada znati.
Shvatices da ja naravno nemam nameru da gubim vreme odgovarajuci na kafanska dobacivanja "dok cekam NWO agente da me odvedu". Niti sam rekao da ce me odvesti, a iskreno ne znam ni koji cu im ja qrac.
Mozda ces shvatiti da ne volim eugeniku, ne volim da cujem kako transhumanista Yuval Noah Harari WEF-ov guru i Klausov glavni savetnik procenjuje kako je 500 miliona ljudi optimalno za planetu zemlju, ostalih 7,5 milijardi su BESKORISNI i kao takve treba ih se resiti.
Cak bi se i slozio sa tim "transhumanizmom" ako bi posli od njega, gej je - znaci potomstva nece imati, vegan, celav, ruzan, nepravilna glava, telo, ima 45 kila ...... pa sto da ne?
Nije neko cime bi se podicili jednog dana pred vanzemaljcima. Upisali bi se od smeha.
Da je bar naucnik, za koga se lazno potura ili pisac, a ne plagijator, pa hajde i da ga ostavimo. Ali osim sto je mentalno poremecen ne vidim da ima drugih kvaliteta. Na osnovu onoga sto do sada znamo tamo i nema normalnih medju njegovim drugarima jer i najzdraviji imaju teski narcisoidni poremecaj, sto je em neizlecivo, em su po difoltu svi redom teske sociopate.
Ne bih voleo da mi deca zive u social credit systemu pod 24/7 surveillance-om, ne svidja mi se uopste ideja da bi ako bi uopste preziveli 500 miliona selekciju najverovatnije bili sluge tog istog kretena i njegovih bolesnih idiota ....... i ne razumem u cemu je tvoj problem?
Ako se lozis na 1984. to je tvoja stvar, navijaj i propagiraj, ovde se koliko vidim i drug Staljin slavi i velica, pa nikom nista.
Btw, ovo sto pricam su mozda "teorije zavere". Ima jedan mali problem, siri ih u svojim javnim nastupima licno Yuval Noah Harari i javno su dostupni svima, pa i tebi. Procitaj, poslusaj, pa mi javi umetnicki dojam.
Pitanje je samo zasto bi sirio teoriju zavere o tome koliki je bolesnik. Pa to je ocigledno cim otvori pogana usta hitlerovska, fasisticka, bez obzira sto je Jevrejin. Dusevna bolest je najteza, ali on to verovatno i ne zna.