Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Cowboy

Rat u Ukrajini - Page 14 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Cowboy 2022-11-07, 15:40

Donald DeSantis wrote:Da vam malo pokvarim raspolozenje ... ovi levicari kazu da rat nema veze sa Ukrajinom i da se radi o ratu Amerike i Rusije Rat u Ukrajini - Page 14 1143415371 Sve neke teorije zavere proturaju: One World Government (citaj WEF), Liberal Authoritarianism (citaj Washington-Brusseles) sa cenzurom i fasistickom propagandom, Cak se i Tramp pominje u pozitivnom kontekstu sa otklonom od njega ali i nevoljnim priznanjem da je covek mira. A nisu neke "budale iz Srbije" kako vi volite da otresete neprijatne cinjenice  Rat u Ukrajini - Page 14 1f637 . Tucker-Trump-Chomski Rat u Ukrajini - Page 14 1f602 kakva kombinacija! Jos 2 dana do pobede!

Marica, kriv kurac, razumevanje. Ovj komicar je btw. vazda bio napaljeni debil, ovog drugog nisam pratio.

To je kao ono kada ovdasnji putinoljubi optuze neki  "ZAPAD" da podriva Rusiju, Srbiju, da bi da zabiberi Kini i ostalo - kao da vice versa tu ne postoji, kao da Rusija filantropski i naivno vec decenijama milijarde rubalja ulaze da prosecnom ameru bude bolje.

Debilana jbg, Rasel ladno moze da sedi sa lokalcima ispred nekog STRa na ibarskoj, cepa Zajecarac i prica bukvalno istu ovu pricu. Visoka politika.
    boomer crook

Post by boomer crook 2022-11-07, 15:49

jeste ja sam trenutno najvise uplasen svetske vlade. jasno je da se svi u sluzbi jednog centra i da su svi konflikti saseceni bespostednom uravnilovkom.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis 2022-11-07, 20:37

Znaci opet se radi o nekim budalama iz Srbije koji cevce pivkana ispred zadruzne prodavnice i nemaju pojma koliko su srbski forumski liberali napredniji, obrazovaniji i vispreniji jer su jednostavno liberalno nebeski. Ajde za Russela mada se coveku redovno odazivaju top intelektualci u podcast, Ali Jeffrey Sachs se bas I ne uklapa kao professor harvarda I kolumbije u sliku srbende koji ispija mlako zidarsko. Ali posto nisi cuo za njega, a nije da nije bio savetnik Ante Markovica za tranziciju i jos destine istocnoevropskih i latinoamerickih drzava, sta ima veze, samo opljuni, nista ne kosta.

Last edited by Donald DeSantis on 2022-11-07, 20:40; edited 1 time in total
    rumbeando

Post by rumbeando 2022-11-07, 20:39

Engleski institut RUSI kojim rukovodi Vojvoda od Kenta upozorava da Ukrajini preti opasnost da ostane bez oružja koje joj je potrebno da spreči masovne ruske vazdušne napade ako zapadne nacije ne održe i pojačaju dostavu protivvazdušnog oružja Ukrajini.

https://www.rusi.org/explore-our-research/publications/special-resources/russian-air-war-and-ukrainian-requirements-air-defence
    Cowboy

Post by Cowboy 2022-11-07, 20:57

Donald DeSantis wrote:Znaci opet se radi o nekim budalama iz Srbije koji cevce pivkana ispred zadruzne prodavnice i nemaju pojma koliko su srbski forumski liberali napredniji, obrazovaniji i vispreniji jer su jednostavno liberalno nebeski. Ajde za Russela mada se coveku redovno odazivaju top intelektualci u podcast, Ali Jeffrey Sachs se bas I ne uklapa kao professor harvarda I kolumbije u sliku srbende koji ispija mlako zidarsko. Ali posto nisi cuo za njega, a nije da nije bio savetnik Ante Markovica za tranziciju i jos destine istocnoevropskih i latinoamerickih drzava, sta ima veze, samo opljuni, nista ne kosta.

Ma bre ta prica o proksi ratu je kao religija, ako verujes onda odjednom sve ima smisla. Samo treba da budes dovoljno tupav i slep za cinjenice, et voila, najpametniji si u drustvu.

A cinjenica je da je Rusija, ma kurac Rusija - Putin napao Ukrajinu, poslao tamo svoje tenkove, avijaciju, usao na teritoriju nezavisne zemlje. Sve ostalo je sviranje kurcu.

Ima li ostatak covecanstva neku korist ili stetu od toga - naravno da ima. Da li neke drzave iz ovoga zele da izvuku korist za sebe - naravno. Da li se strateski postavljaju prema ovom ratu onako kako njima najvise odgovara (u njihovom interesu, tu ne racunam Srbiju jer mi nemamo svoj nacionalni interes vec interes mafije kao orjentir i primarni cilj) - naravno da se sve drzave strateski postavljaju i deluju u tom pravcu.

I onda drustvo ispred prodavnice dok dodaje plasticnu dvolitarku zajecarca u krug klima glavom i otkriva toplu vodu, licemerje zapada i sve ostalo iz tog zagusljivog, usranog lonca ociglednosti.

I nema teoretske mogucnosti da se to pijano, tupavo drustvance vrati na cinjenicu gde je Rusija, ma kurac Rusija - Putin napao Ukrajinu, poslao tamo svoje tenkove, avijaciju, usao na teritoriju nezavisne zemlje.

Rekoh, sve ostalo je sviranje kurcu. Mos misliti, vodi se proksi rat izmedju NATO i Rusije. Al gle cuda, ne u Rusiji. Idi begaj, pa to nije ni za Pink komentatore.
    kondo

Post by kondo 2022-11-07, 21:04

smiri se brte, verujemo ti, ok nije proksi

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by MNE 2022-11-07, 21:33

rumbeando wrote:Engleski institut RUSI 
    ne baš najsrećniji naziv
    Del Cap

Post by Del Cap 2022-11-07, 21:43

Royal
    United
    Services
    Institute
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis 2022-11-07, 21:59

A cinjenica je da je Rusija, ma kurac Rusija - Putin napao Ukrajinu, poslao tamo svoje tenkove, avijaciju, usao na teritoriju nezavisne zemlje.

Pa ko je rekao da nije? Gde si to cuo?

I onda drustvo ispred prodavnice dok dodaje plasticnu dvolitarku zajecarca u krug klima glavom i otkriva toplu vodu, licemerje zapada i sve ostalo iz tog zagusljivog, usranog lonca ociglednosti.

Okay, to sam i pretpostavljao. Drustvo ispred prodavnice koje dodaje plasticnu dvolitarku zajecarca u krug su svi oni koji nisu upuceni u zvanicnu i jedinu istinu nelicemerne Bele Kuce nebitno je li to Ronald Regan, Albert Ajnstajn ili Kanye West. Srecom pa ti nisi u tom drustvu, izdig'o si se i gines za svecku pravdu.

"Mos misliti, vodi se proksi rat izmedju NATO i Rusije. Al gle cuda, ne u Rusiji."

Neki kazu da postoji najmanje 6255 razloga zasto se rat izmedju NATO i Rusije ne vodi u Rusiji. I meni svaki od tih 6255 razloga deluje veoma ubedljivo.

Rat u Ukrajini - Page 14 P

Last edited by Donald DeSantis on 2022-11-07, 22:05; edited 2 times in total

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Erős Pista

Post by Erős Pista 2022-11-07, 22:00

Ma, Yoyogi, ti nas lozis. Baci te lazne brke i naocari!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Jack Palance

Post by Jack Palance 2022-11-07, 22:06

Mór Thököly wrote:Rusi uopste ne deluju kao da ce napustiti Herson
    I neće ako ne budu bili naterani. Tu će se strašno braniti jer bi gubitak tu bio najveći u ovom ratu do sada, ne samo strateški nego i psihološki.

_____
    Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
    boomer crook

Post by boomer crook 2022-11-07, 22:11

Donald DeSantis wrote:A cinjenica je da je Rusija, ma kurac Rusija - Putin napao Ukrajinu, poslao tamo svoje tenkove, avijaciju, usao na teritoriju nezavisne zemlje.

Okay, to sam i pretpostavljao. Drustvo ispred prodavnice koje dodaje plasticnu dvolitarku zajecarca u krug su svi oni koji nisu upuceni u zvanicnu i jedinu istinu nelicemerne Bele Kuce nebitno je li to Ronald Regan, Albert Ajnstajn ili Kanye West. Srecom pa ti nisi u tom drustvu, izdig'o si se i gines za svecku pravdu.

"Mos misliti, vodi se proksi rat izmedju NATO i Rusije. Al gle cuda, ne u Rusiji."

Neki kazu da postoji najmanje 6255 razloga zasto se rat izmedju NATO i Rusije ne vodi u Rusiji. I meni svaki od tih 6255 razloga deluje veoma ubedljivo.

vrlo moguce zato sto je rusija napala ukrajinu ali ko zna mozda ima jos koji razlog.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis 2022-11-07, 22:31

Naravno da postoje mnogi razlozi. Ja The Guardianu ne verujem nista, ali imam utisak da je vase omiljeno sredstvo dezinformisanja. Interesantno, istorija zakletve nekih USA najvisih zvanicnika da ce braniti Ukrajinu do poslednjeg Ukrajinca je stara 10 i vise godina ...... mada Hunter nije bio gadljiv ni na ruske dolare  Rat u Ukrajini - Page 14 1f637 ali ruski tajkuni nisu bili tako izdasni - jer sta bi njima ostalo, kao ukrajinski "borci za slobodu".

LINAK Rat u Ukrajini - Page 14 1143415371

Vremeplov, te davne 2014 .......

_____
    Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú 2022-11-08, 00:05

boomer crook wrote:
    Donald DeSantis wrote:A cinjenica je da je Rusija, ma kurac Rusija - Putin napao Ukrajinu, poslao tamo svoje tenkove, avijaciju, usao na teritoriju nezavisne zemlje.

vrlo moguce zato sto je rusija napala ukrajinu ali ko zna mozda ima jos koji razlog.
    Mišljenja su, štobisereklo, podeljena.
    Rat u Ukrajini - Page 14 Ca695d10

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    boomer crook

Post by boomer crook 2022-11-08, 00:45

Donald DeSantis wrote:Naravno da postoje mnogi razlozi. Ja The Guardianu ne verujem nista, ali imam utisak da je vase omiljeno sredstvo dezinformisanja. Interesantno, istorija zakletve nekih USA najvisih zvanicnika da ce braniti Ukrajinu do poslednjeg Ukrajinca je stara 10 i vise godina ...... mada Hunter nije bio gadljiv ni na ruske dolare  Rat u Ukrajini - Page 14 1f637 ali ruski tajkuni nisu bili tako izdasni - jer sta bi njima ostalo, kao ukrajinski "borci za slobodu".

LINAK Rat u Ukrajini - Page 14 1143415371

Vremeplov, te davne 2014 .......

kakve to veze ima s tim sto je rusija napala ukrajinu? mislim pokusavam proniknem u tvoj tzv. mozak pre no sto dodju da te vode NWO agenti.

_____
    Donald DeSantis

Post by Donald DeSantis 2022-11-08, 02:25

boomer crook wrote:
    kakve to veze ima s tim sto je rusija napala ukrajinu? mislim pokusavam proniknem u tvoj tzv. mozak pre no sto dodju da te vode NWO agenti.

Zamisli, mene savrseno ne interesuje da proniknem u tvoj mozak, ja zapravo uopste ne znam ko si ti, niti cu ikada znati.

Shvatices da ja naravno nemam nameru da gubim vreme odgovarajuci na kafanska dobacivanja "dok cekam NWO agente da me odvedu". Niti sam rekao da ce me odvesti, a iskreno ne znam ni koji cu im ja qrac.

Mozda ces shvatiti da ne volim eugeniku, ne volim da cujem kako transhumanista Yuval Noah Harari WEF-ov guru i Klausov glavni savetnik procenjuje kako je 500 miliona ljudi optimalno za planetu zemlju, ostalih 7,5 milijardi su BESKORISNI i kao takve treba ih se resiti.

Cak bi se i slozio sa tim "transhumanizmom" ako bi posli od njega, gej je - znaci potomstva nece imati, vegan, celav, ruzan, nepravilna glava, telo, ima 45 kila ...... pa sto da ne?  Rat u Ukrajini - Page 14 1f637 Nije neko cime bi se podicili jednog dana pred vanzemaljcima. Upisali bi se od smeha.

Da je bar naucnik, za koga se lazno potura ili pisac, a ne plagijator, pa hajde i da ga ostavimo. Ali osim sto je mentalno poremecen ne vidim da ima drugih kvaliteta. Na osnovu onoga sto do sada znamo tamo i nema normalnih medju njegovim drugarima jer i najzdraviji imaju teski narcisoidni poremecaj, sto je em neizlecivo, em su po difoltu svi redom teske sociopate.

Ne bih voleo da mi deca zive u social credit systemu  pod 24/7 surveillance-om, ne svidja mi se uopste ideja da bi ako bi uopste preziveli 500 miliona selekciju najverovatnije bili sluge tog istog kretena i njegovih bolesnih idiota ....... i ne razumem u cemu je tvoj problem?

Ako se lozis na 1984. to je tvoja stvar, navijaj i propagiraj, ovde se koliko vidim i drug Staljin slavi i velica, pa nikom nista.

Btw, ovo sto pricam su mozda "teorije zavere". Ima jedan mali problem, siri ih u svojim javnim nastupima licno Yuval Noah Harari i javno su dostupni svima, pa i tebi. Procitaj, poslusaj, pa mi javi umetnicki dojam. Rat u Ukrajini - Page 14 1143415371

Pitanje je samo zasto bi sirio teoriju zavere o tome koliki je bolesnik. Pa to je ocigledno cim otvori pogana usta hitlerovska, fasisticka, bez obzira sto je Jevrejin. Dusevna bolest je najteza, ali on to verovatno i ne zna.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj 2022-11-08, 06:09

kondo

Post by kondo 2022-11-08, 08:41

bas verodostojan video i hrabar momak, ostavio svoje ime prezime i koordinate

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    boomer crook

Post by boomer crook 2022-11-08, 09:01

Donald DeSantis wrote:
    boomer crook wrote:

Zamisli, mene savrseno ne interesuje da proniknem u tvoj mozak, ja zapravo uopste ne znam ko si ti, niti cu ikada znati.

Shvatices da ja naravno nemam nameru da gubim vreme odgovarajuci na kafanska dobacivanja "dok cekam NWO agente da me odvedu". Niti sam rekao da ce me odvesti, a iskreno ne znam ni koji cu im ja qrac.

Mozda ces shvatiti da ne volim eugeniku, ne volim da cujem kako transhumanista Yuval Noah Harari WEF-ov guru i Klausov glavni savetnik procenjuje kako je 500 miliona ljudi optimalno za planetu zemlju, ostalih 7,5 milijardi su BESKORISNI i kao takve treba ih se resiti.

Cak bi se i slozio sa tim "transhumanizmom" ako bi posli od njega, gej je - znaci potomstva nece imati, vegan, celav, ruzan, nepravilna glava, telo, ima 45 kila ...... pa sto da ne?  Rat u Ukrajini - Page 14 1f637 Nije neko cime bi se podicili jednog dana pred vanzemaljcima. Upisali bi se od smeha.

Da je bar naucnik, za koga se lazno potura ili pisac, a ne plagijator, pa hajde i da ga ostavimo. Ali osim sto je mentalno poremecen ne vidim da ima drugih kvaliteta. Na osnovu onoga sto do sada znamo tamo i nema normalnih medju njegovim drugarima jer i najzdraviji imaju teski narcisoidni poremecaj, sto je em neizlecivo, em su po difoltu svi redom teske sociopate.

Ne bih voleo da mi deca zive u social credit systemu  pod 24/7 surveillance-om, ne svidja mi se uopste ideja da bi ako bi uopste preziveli 500 miliona selekciju najverovatnije bili sluge tog istog kretena i njegovih bolesnih idiota ....... i ne razumem u cemu je tvoj problem?

Ako se lozis na 1984. to je tvoja stvar, navijaj i propagiraj, ovde se koliko vidim i drug Staljin slavi i velica, pa nikom nista.

Btw, ovo sto pricam su mozda "teorije zavere". Ima jedan mali problem, siri ih u svojim javnim nastupima licno Yuval Noah Harari i javno su dostupni svima, pa i tebi. Procitaj, poslusaj, pa mi javi umetnicki dojam. Rat u Ukrajini - Page 14 1143415371

Pitanje je samo zasto bi sirio teoriju zavere o tome koliki je bolesnik. Pa to je ocigledno cim otvori pogana usta hitlerovska, fasisticka, bez obzira sto je Jevrejin. Dusevna bolest je najteza, ali on to verovatno i ne zna.

ovaj harari? pa on prodaje tvoje srednjeklasne strahove drugoj publici odnosno kupcima sa drugog kraja politickog spektra.

https://www.currentaffairs.org/2022/07/the-dangerous-populist-science-of-yuval-noah-harari

mislim to je kao kada bi neko verovao da se stvari desavaju zato sto piterson kenja na nekom seminaru.

_____
    паће

Post by паће 2022-11-08, 09:11

Та прича о 500М сваки час искрсне нешто, била је чак и на грузијс џорџијским смерницама (оне плоче са натписом што су дигнуте у ваздух ове године). Налетим на њу сваких пар година и без да је посебно тражим, још од ваљда 2002.

Меншчини да неки малтузовци то гурају, мало помало, док се жаба не навикне, мада не знам чему то.

Ево шта је тамо писало:
    The inscription read:[2][23]
    1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
    2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
    3. Unite humanity with a living new language.
    4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
    5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
    6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
    7. Avoid petty laws and useless officials.
    8. Balance personal rights with social duties.
    9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
    10. Be not a cancer on the Earth – Leave room for nature – Leave room for nature.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by MNE 2022-11-08, 09:19

1. Unite humanity with a living new language.

a prevodioci od cega da zive?
    паће

Post by паће 2022-11-08, 09:30

MNE wrote:
    1. Unite humanity with a living new language.

a prevodioci od cega da zive?

Све старе књиге треба превести...

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva 2022-11-08, 11:40

Ukraine’s president Volodymyr Zelenskyy on Monday said Kyiv had transferred five strategic enterprises to state control from previous oligarch ownership as part of the country’s wartime effort.
    The state seizures — which other officials described as temporary — come after weeks-long Russian missile and kamikaze drone strikes on electricity infrastructure across Ukraine have triggered hours-long daily power blackouts and electricity rationing across the country. They also come a year after the president pushed through parliament so-called “de-oligarchisation” reforms aimed to curb the influence of the nation’s wealthiest businessmen.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Erős Pista

Post by Erős Pista 2022-11-08, 11:41

Lepo.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    boomer crook

Post by boomer crook 2022-11-08, 11:43

doslovce je morala da se desi apokalipsa da se to progura

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is 2024-11-15, 08:25