Rat u Ukrajini
- Post n°351
Re: Rat u Ukrajini
Prvi korak za denacifikaciju /s
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°352
pola tih oligarha sede na dve stolice. dobrim delom je i sukob intenziviran mafijaskim poslovanjem industrijskom bazom na istoku zemlje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°353
Kuku, zar tako sa privatnom imovinom...
- Post n°354
Што рече неки Рус на београдској телевизији: ”ја се не бринем за Украјину, њима ће помоћи цео свет. Ко ће помоћи Русији да се врати у неко нормално стање после рата?”.
Из овог рата ће Украјина изаћи као реформисана земља.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°355
Filipenko wrote:Kuku, zar tako sa privatnom imovinom...
Па не, онај део што је поштено стечен, у зноју лица свог, не дирају никако.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°356
Donald DeSantis wrote:Naravno da postoje mnogi razlozi. Ja The Guardianu ne verujem nista, ali imam utisak da je vase omiljeno sredstvo dezinformisanja. Interesantno, istorija zakletve nekih USA najvisih zvanicnika da ce braniti Ukrajinu do poslednjeg Ukrajinca je stara 10 i vise godina ...... mada Hunter nije bio gadljiv ni na ruske dolare ali ruski tajkuni nisu bili tako izdasni - jer sta bi njima ostalo, kao ukrajinski "borci za slobodu".
LINAK
Vremeplov, te davne 2014 .......
Konjima stave one amove da im ogranice vidno polje. Kakve ti amove nosis kada od sveg sranja koje je Rusija napravila po Evropi (ukljucujuci i Srbiju) vidis samo SAD i Gardijan.
Imas vidno polje od max 10 stepeni.
Pa jebote covek kada krene po bakaluk mora da napravi neku strategiju kako da ode i vrati se u stan, a kamoli drzave u ovakvom veku kako da se postave i iz cega izvuku korist/pretrpe minimalnu stetu. I onda su strategije tzv. zapada licemerne a kratkovide strategije svakojakih diktatora su svetlo slobodnog sveta. Koliko ogranicen treba da budes pa da politiku i PR (bilo kakav) optuzis za licemerje
Ako je neka recenica omiljena u ovom usranom srBskom putinofilskom brlogu to je ona "borice se SAD do poslednjeg Ukrajinca" dochim Ukrajinci valjda ginu od drekavca iz tunela a ne od nasilja poludelog impotentnog diktatora koji mora da se popne na stikle da bi se osecao makar malo bolje.
Last edited by Cowboy on Tue Nov 08, 2022 2:35 pm; edited 1 time in total
- Post n°357
Ma to je Jojogi, zajebava nas.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°358
Erős Pista wrote:Ma to je Jojogi, zajebava nas.
Nisam upucen, pamtim ga kao obozavatelja Japanske kulture, sa cime nemam problem, naprotiv.
Nisam znao da je ovako prolupao
- Post n°359
ma zeza se eros. mehanizmi preterane identifikacije su isti.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°360
Јанош Винету wrote:Што рече неки Рус на београдској телевизији: ”ја се не бринем за Украјину, њима ће помоћи цео свет. Ко ће помоћи Русији да се врати у неко нормално стање после рата?”.
Pomoci ce im kao i nama ili Bosnjacima/Hrvatima sto su pomogli. Svi znamo sta ih ceka. Sto ne znaci da Ruse ceka nesto bolje, naravno.
- Post n°361
banecare1, poslovni čovek koji živi u Kini tamo:
https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21877-me%C4%91unarodni-odgovor-i-ek-posledice/page/307/#comment-5529601pricao juce sa ljudima sa ruskog stenda na CIIE sajmu u sangaju. to je sajam uvoznih roba. kazu da im nisu dozvolili da stave rusku zastavu iako je sajam kineski i nema zvanicnih sankcija. slicna stiuacija je sa izvozom u rusiju i placanjima. zvanicno nema sankcija, ali tesko idu placanja, cak i u juanima. ja sam pricao sa par proizvodjaca farmaceutse i kompjuterske opreme koji ne smeju zbog americkog ucenjivanja da izvoze svoju opremu za rusiju.
- Post n°362
Mala zemlja, mali problem. Velika zemlja, veliki problem.Filipenko wrote:Јанош Винету wrote:Што рече неки Рус на београдској телевизији: ”ја се не бринем за Украјину, њима ће помоћи цео свет. Ко ће помоћи Русији да се врати у неко нормално стање после рата?”.
Pomoci ce im kao i nama ili Bosnjacima/Hrvatima sto su pomogli. Svi znamo sta ih ceka. Sto ne znaci da Ruse ceka nesto bolje, naravno.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°363
rumbeando wrote:banecare1, poslovni čovek koji živi u Kini tamo:
https://parapsihopatologija.com/forums/topic/21877-me%C4%91unarodni-odgovor-i-ek-posledice/page/307/#comment-5529601pricao juce sa ljudima sa ruskog stenda na CIIE sajmu u sangaju. to je sajam uvoznih roba. kazu da im nisu dozvolili da stave rusku zastavu iako je sajam kineski i nema zvanicnih sankcija. slicna stiuacija je sa izvozom u rusiju i placanjima. zvanicno nema sankcija, ali tesko idu placanja, cak i u juanima. ja sam pricao sa par proizvodjaca farmaceutse i kompjuterske opreme koji ne smeju zbog americkog ucenjivanja da izvoze svoju opremu za rusiju.
oni: kina, kurac-palac, tajvan, brmbrm pali se masina
ja: zasto bi najveci dobitnik globalizacije sve to bacio kroz prozor
_____
- Post n°364
Kako zasto? Pa zbog Kosova i promene odnosa snaga u svetu koji je vec poceo.
- Post n°365
Da se naplate za beogradsku ambasadu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°366
A jbg ćirilizuju ih svaki dan odasvuda, nemaju vise nikakav racionalan uvid u bilo sta.
- Post n°367
Eeee, ali ako krenu na Amere i zapad, izgubice njihova trzista, ali ce zato dobiti argentinsko, juznoafricko...
- Post n°368
Filipenko wrote:Eeee, ali ako krenu na Amere i zapad, izgubice njihova trzista, ali ce zato dobitiargentinsko, juznoafricko...Tajvan, njihovo Kosovo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°369
Nova ima interesantan tekst o lovu na prodavacice krompira saradnike okupatora po dolasku slobode.
Ubrzo nakon što su stigli, trojica vojnika su prišla Nadiji Polivesi (46) ispred njene kuće i pitali je mogu li da kupe krompir. Nesigurna kako će izdržati pod okupacijom, pristala je da sa njima menja mleko i jaja za gorivo.
- Post n°370
Brt, to smo već imali u Beogradu u jesen 1944.
_____
- Guest
- Post n°371
Izgleda da se privodi kraju 3D šah u Hersonu i da ćemo uskoro videti ko je šta zapravo planirao.
So - Russians are blowing up all bridges in Kherson Oblast and remove its flags from the city.
— Illia Ponomarenko :flag_ua: (@IAPonomarenko) November 9, 2022
Z-channels say it looks like they are going to leave the city soon.
We’ll see.
- Guest
- Post n°372
a verovatno je tačno ono što vidimo, bez ikakve maskirovke: organizovano, i medijski kako-tako pripremljeno povlačenje sa teritorije čija bi odbrana bila previše krvava i neizvesna.
- Post n°373
Погиб замглавы Херсонской области Кирилл Стремоусовhttps://t.co/RVk1V1cKlw pic.twitter.com/BvmBolmvxh
— РИА Новости (@rianru) November 9, 2022
Kirjuška, prije nepun mjesec dana:
This poetry performance by Russian-installed Kherson official Kirill Stremousov is truly one of the most bizarre things I have ever seen pic.twitter.com/C1Hh1fDTeq
— Francis Scarr (@francis_scarr) October 18, 2022
Ne znam zašto nisam iznenađen.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°374
Тај наставак -усов, то беше као код нас -брк? Или сам направио лажну аналогију?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°375
Vaistinu veca budala od Seselja, nije da sam iznenadjen, Srbija do Tokija na steroidima. Neka se odmori sada, izmorila ga recitacija.
_____
Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'