Rat u Ukrajini
- Post n°926
Re: Rat u Ukrajini
:ljaksofon:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°930
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°931
jery ovo miralem pristigao ponovo?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°932
Šta se dešava oko Hersona, zna li se?
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°933
Напето је као на ноши...
Иначе где је Стрелков? Изгледа да му је понестало среће, или су га ухапсили или је испао кроз прозор.
Иначе где је Стрелков? Изгледа да му је понестало среће, или су га ухапсили или је испао кроз прозор.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°934
gledam curtisa novog (btw superpreporuka, potok) i ovo sa novim simbolom je malo kao kad je postalo jasno da perestrojka nije uspela pa je gorbacov krenuo u "intenzifikatsiya 90" kampanju - isto kao perestrojka samo jace, brze, bolje with super-computingDel Cap wrote:The new Russian-Belarusian forces in Belarus have this symbol on their vehicles pic.twitter.com/MKmeMae5NS
— LogKa (@LogKa11) October 16, 2022
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°935
Skupili su kazu 9k ljudi u tu blr-ru...stagod. Ako im sinergija ne pomogne, broj nece sigurno
- Post n°936
Confirmed: Igor Strelkov is back in uniform.
— Dimitri Alexander Simes (@DimitriASimes) October 15, 2022
(Photo was posted by his wife on his Telegram channel). pic.twitter.com/5OjfO1AFMA
- Post n°937
Strelkova je KGB zadužio i da zakrvljuje narod po Bosni početkom devedesetih, ono nije da je tu puno trebalo.
- Post n°938
Del Cap wrote:The new Russian-Belarusian forces in Belarus have this symbol on their vehicles pic.twitter.com/MKmeMae5NS
— LogKa (@LogKa11) October 16, 2022
prva asocijacija - dvojina. mi s taboj - da ne uključujem rusku tastaturu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°939
Za Strelkova Ukrajinci nude 100k dolara.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°940
Šta to znači?Notxor wrote:
prva asocijacija - dvojina. mi s taboj - da ne uključujem rusku tastaturu.
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°941
Dobro nam doso. Jesi gledao Chato's land?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°942
Ostatak iz staroslovenskog - gramatički broj između jednine i množine - par.
Davno pevao o tome Milan Mladenović.
"Mi s taboj" na ruskom se prevodi kao "ja i ti".
Davno pevao o tome Milan Mladenović.
"Mi s taboj" na ruskom se prevodi kao "ja i ti".
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°943
Dal' onaj Zelenski uzme neki dolar za sebe ili mu je domovina na prvom mestu? Bas bih se razocar'o ako je lopov. Treba nam heroj u ova vremena.
_____
Ronald Reagan: 'If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism'
- Post n°944
Pa čuj, savršenih ima samo na filmu. Ne znam koje su mu mane, ali mu je jako teško i čini sve što može. Ja njegov posao sad ne bih radio ni za kakve pare.
_____
- Post n°945
BREAKING:
— Visegrád 24 (@visegrad24) October 16, 2022
WP reports that Iran will send Fateh-110 & Zolfaghar short-range ballistic missiles to Russia, as the country is running out of its own missiles.
The missiles have a range of 300 & 700 km.
First it was the suicide drones, now missiles.
The mullahs have to fall too. pic.twitter.com/FscRnSAIT5
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°946
Bice im to super ako Izrael zbog toga bude poceo da pomaze Ukrajini
- Post n°947
odlično, ako poručuju rakete znači da nemaju namjeru skorije da koriste nuklearke
@Mor šta znam Izraelu valjda odgovara da Iran ima što manje raketa
@Mor šta znam Izraelu valjda odgovara da Iran ima što manje raketa
- Post n°948
Ne znam, samo 1 njihov ministar vec najavio, mada ostaje da se vidi.
- Post n°949
Donald DeSantis wrote:Anduril wrote:
Medjutim, posto je takticka lisica Putin strateski glup kao malo ko u istoriji, dobice kao odgovor samo jos vecu kolicinu isporucenog oruzja i verovatno F16 kao odgovor, kao i rakete veceg dometa koje ce onda da dokrajce Krimski most.
Nemam visoko misljenje o tom sitnom i neuspesnom KGB spijuncicu, ali je za Bajdena i one njegove "generale" koji su strucnjaci samo za LGBT zasigurno jedna svetska gromada i gorostas strateski.
Tehnoloska nadmoc je nesto sasvim drugo i nikako ne bi trebalo dovoditi u vezu sa retardiranim demokratama.
But at least the Russian military isn't "woke" and doesn't believe in all that inclusivity and diversity crap.
— Proud DemoDip (@DemoDip1776) October 16, 2022
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°950
Ne, ovo je down with the sickness, Denis Jasarevic, Jusuf Hatunic.kondo wrote:jery ovo miralem pristigao ponovo?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”