Brte, ja sam mislio da smo mi naslednici antičkih... vrednosti.
Rusija i sve vezano za nju
- Post n°576
Re: Rusija i sve vezano za nju
"Netradicionalni seksualni odnosi"?
- Post n°577
Pa ne, te anticke vrednosti su uvek stajale na putu hriscanstvu.
U Vizantiji.
U Vizantiji.
- Guest
- Post n°578
Iz druge sezone "The White Lotus" izbacili u Rusiji scenu gej seksa bez koje je fabula gotovo potpuno nerazumljiva
- Post n°579
što ga nisu zabranili skroz
- Post n°580
Da li je moguće da su zaista ovakvi? Da li je ovo fejk?
_____
Činjenica da se između Rusije i Srbije nalazi Ukrajina je dokaz da imamo više sreće nego pameti!
- Post n°581
Takvinsu samo pkad se suoče sa fašizmom, inače su romantične dobrice.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°582
To je ultrabajato, još iz marta, i demantovano je.
https://spzh.news/ru/news/87179-bryanskaja-jeparkhija-rpc-oprovergla-razdachu-listovok-s-prizyvami-k-ubijstvam
https://spzh.news/ru/news/87179-bryanskaja-jeparkhija-rpc-oprovergla-razdachu-listovok-s-prizyvami-k-ubijstvam
- Post n°583
Dokad ćete padati na ukrajinsku propagandu :filipenko:
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°584
Nije ubij zakoljo da fašista ne postoji? Staljin propo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°585
https://standard.rs/2023/01/11/aleksandar-dugin-uslovi-nase-pobede/
Jeziva budala.
Jeziva budala.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°586
Летећи Полип wrote:https://standard.rs/2023/01/11/aleksandar-dugin-uslovi-nase-pobede/
Jeziva budala.
Mala i srednja preduzeća i oživljavanje sela. Ko mu je ovo pisao, Dinkić? Karić?
- Post n°587
Raseljavanje velikih gradskih aglomeracija i novi razvoj ruskih zemalja. Od megagradova do oživljavanja malih gradova i seoskih naselja novog tipa.
Brzo stvaranje ruske intelektualne elite
- Post n°588
Od sutra da si intelektualna elita, sčuo!
- Post n°589
Kakav je retard ovaj Dugin. On mu valjda dodje kao neki moderni Danilevski za siromasne. Uvek me asocira na ono smece "Rusija i Evropa" koje je Danilevski pisao u 19. veku, samo onako sabijeno i zguzvano da moderan ruski teletabis moze da se lozi.
- Post n°591
Otuda prelazak od manipulacije ka poštenju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°592
Mór Thököly wrote:Od sutra da si intelektualna elita, sčuo!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°593
Ovo je jako zabavno. Bukvalno 14-15 godina nivo. Oce covek da raseli velike gradove ali i da ima vrhunsku industriju i tehnologiju, konkurenciju ali i ogromna drzavna preduzeca koja kontrolisu sve bitno.Летећи Полип wrote:https://standard.rs/2023/01/11/aleksandar-dugin-uslovi-nase-pobede/
Jeziva budala.
- Post n°594
oće da pravi izrael od rosije, ko da nam i ovaj jedan nije mnogo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°595
There is no more Russian army — there is a dangerous armed group sowing death in Ukraine. An army defends its country, it does not bandit in a neighbouring one with no goal, except for realisation of ambiguous fantasies of the person number one. A modern army is united instead of composed of warring independent units. A modern army has discipline — sometimes things happen, but rapists and murderers get punished instead of rewarded with a city to loot or honorary titles to divisions of criminals. There is no army.
Behind the word Russia, starting from the times of Peter the Great, stood the image of a military power. Putin has now shown the entire world that no such power exists. That is dangerous even from the point of view of the security of the territory that up until recently used to be Russia. The Winter War (when the USSR attacked Finland), unsuccessful for Stalin, was one of the reasons Hitler decided to invade the USSR — why not attack if the Red Army is weak?
Actually, there is no president in Russia either. And I am not talking about his lack of electoral legitimacy. A president, king, or sultan — that is someone who supports order (not necessarily a constitutional one but some kind of order) and communicates with the outside world and their own country. Order, just like the Constitution, has been gone for a long time — fires, pipes with faecal matter bursting, not fulfilling any of their obligations (posting official statements made by the government a few years ago will soon be punishable by prison sentences for the discreditation of the state). And Putin refuses to communicate. He did not, for example, give an address at the G20 Summit — even though it was a great opportunity to explain to the entire world that the world is in the wrong and he, Putin, is right about everything. He does not want to communicate with his people, too — he cancelled the [annual] press conference and the constitutionally stipulated Address to the Federal Council, cancelled the New Year’s reception at the Kremlin — he does not even want to communicate with his “most trusted”.
https://novayagazeta.eu/articles/2023/01/10/russia-not-found-en
_____
- Post n°596
bio sam danas sa jednim Rusom što se znamo od skorije na poslovnom ručku (završavam mu nekretninu), bio je kao mlad u Avganistanu, uhvatilo ga par mjeseci na kraju rata, kasnije radio nešto pri vojsci i bio obezbjeđenje nekim bjelosvjetskim hohštaplerima, što se prozora tiče kaže 80% su obračuni mafija/konkurencija ostalo država, do milion dva ako se ne kurčiš okolo generalno niko te ne dira(u Moskvi, u manjim gradovima si upadljiv i sa manje, zato je i popularna kod bogataša), problem je u tome što su skoro svi tamo odrasli u siromaštvu pa imaju kompleksa da se pokazuju
u Avganistanu se nagledao svega i svačega ali kaže da je brzo zaboravio kad je vidio šta rade klinkama po privatnim jahtama i ostrvima, ima troje djece ćerka mu je najstarija naučio je krav magu, vodio da puca iz pištolja puške za svaki slučaj...zamalo je imao i četvrto i žena htjela da abortira jer je bila neka rizična trudnoća on prvo bio protiv pa kad je saznao da je žensko rekao ajde...
za ovaj rat kaže da je sve počelo sa Sirijom i da je to gora greška od Avganistana, jer da nisu upali tamo ameri ne bi još čačkali Ukrajinu i Rusija bi imala više vremena da se konsoliduje ekonomski vojno itd. inače Sirija nije bila originalno Putinova odluka (Ukrajina jeste), po onome što zna za godišnjicu (24.2.) se sprema neka velika zaebancija moguće opet upad na sjever osim ako se nešto ne desi prije tipa Putin odapne ili nešto zapad ili Ukrajina urade, prošla info mu je bila tačna pa ćemo vidjeti
u Avganistanu se nagledao svega i svačega ali kaže da je brzo zaboravio kad je vidio šta rade klinkama po privatnim jahtama i ostrvima, ima troje djece ćerka mu je najstarija naučio je krav magu, vodio da puca iz pištolja puške za svaki slučaj...zamalo je imao i četvrto i žena htjela da abortira jer je bila neka rizična trudnoća on prvo bio protiv pa kad je saznao da je žensko rekao ajde...
za ovaj rat kaže da je sve počelo sa Sirijom i da je to gora greška od Avganistana, jer da nisu upali tamo ameri ne bi još čačkali Ukrajinu i Rusija bi imala više vremena da se konsoliduje ekonomski vojno itd. inače Sirija nije bila originalno Putinova odluka (Ukrajina jeste), po onome što zna za godišnjicu (24.2.) se sprema neka velika zaebancija moguće opet upad na sjever osim ako se nešto ne desi prije tipa Putin odapne ili nešto zapad ili Ukrajina urade, prošla info mu je bila tačna pa ćemo vidjeti
- Post n°597
imali su sasvim dovoljno vremena da se konsoliduju
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°598
+1
Btw, polako se približava i dan pobede ponovo. Tako da je red da i to opet uzimamo u analize. U fazonu, Rusi moraju da urade to i to pre dana pobede.
Btw, polako se približava i dan pobede ponovo. Tako da je red da i to opet uzimamo u analize. U fazonu, Rusi moraju da urade to i to pre dana pobede.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°599
Летећи Полип wrote:+1
Naravno. Azijskim despotima datumi su veoma bitni - to su jednostavni ljudi cikličnog uma.
- Post n°600
Nisu oni odustali od maksimalnih ciljeva "SVO". Jedan od bitnih razloga zasto su ozbiljni pregovori nemoguci.