Patriote srpske
- Post n°826
Re: Patriote srpske
tako su i bagzija pustili pa znamo šta je posle bilo
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°828
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°829
Stranci vladaju Srbijom i haraju i kako onda protiv Vucica koji je jedini zauzdava dok vlada Srbijom.
- Post n°830
meni je fenomenalno kako sem tih niša ta tema ne zanima apsolutno nikog (ne znači da se to neće promeniti i da se ekipa koja bi obarala zakone neće proširiti, ali sad je tako)
- Post n°831
konjski nil wrote:tako su i bagzija pustili pa znamo šta je posle bilo
*Accordian plays in the background :"Serbia strong“.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°832
Je l se to MI raspadaju?
Siniša Ljepojević
22 h ·
Želim da se obratim celokupnoj srpskoj javnosti, ja Siniša Ljepojević nisam nigde pobegao. Trenutno sam poslovno u Londonu.
Želim da nagovestim i predočim da je čitava jedna ujdurma stvorena oko mene i pokreta MI!
Dok se mi u pokretu prepiremo hoćemo li ili nećemo i sa kime ćemo u koaliciju.
Aleksandar Vučić je predao potpuno Kosovo prištinskim vlastima.
Žao mi je sto sam ajde da kažem bio naivan i pristao da budem deo pokreta po nagovoru Dragana Stanojevica, za koga se ispostavilo da je na direktnoj vezi sa Aleksandrom Vucicem.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°833
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°834
Сувише јаке личности, много памети на малом месту, најгори су сукоби малих разлика.
Било је важно Милицу спустити испод због будућности. Или што би наш напаћени али мудри народ рекао: два лоша убише Милоша.
Сада ће она морати опет да љуби скуте, био је план нешто сасвим друго, пошто Ђилас нема шансе да остане при ставу да се понове сви избори. Додуше и сама је крива али мислим да је дебело гурнута у те одлуке лажним истраживањима којима је филована.
Је л се сећате како су двери и заветници ушли у кампању са Ковићем и Риситћем, онај спот где Милица говори о издаји. Након тога креће игранка...
Било је важно Милицу спустити испод због будућности. Или што би наш напаћени али мудри народ рекао: два лоша убише Милоша.
Сада ће она морати опет да љуби скуте, био је план нешто сасвим друго, пошто Ђилас нема шансе да остане при ставу да се понове сви избори. Додуше и сама је крива али мислим да је дебело гурнута у те одлуке лажним истраживањима којима је филована.
Је л се сећате како су двери и заветници ушли у кампању са Ковићем и Риситћем, онај спот где Милица говори о издаји. Након тога креће игранка...
- Post n°835
Улични ходач wrote:Сувише јаке личности, много памети на малом месту, најгори су сукоби малих разлика.
Ne sećamo se, nikog zivog nije briga za mikro 3% patrijotske stranke tj voždove i njihove maloumnie pristalice .
Kripl fajt
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°837
Један изнад.
Не јури друже, таленат се не брише.
Него, је л си ти чуо за Комунистичку партију Монголије?
Не јури друже, таленат се не брише.
Него, је л си ти чуо за Комунистичку партију Монголије?
- Post n°838
Fejk je taj FB nalog. Ljepojević je bio jutros na K1 dobro raspoložen kao predstavnik liste i naravno ništa od svega toga nije izgovorio.
screenshotovala si ladno lažni profil napravljen pre 21h. Da ne poveruješ!
— Izneverovana (@izneverovanana) December 29, 2023
- Post n°839
Evo i u ovoj objavi se skreće pažnja na taj lažan nalog, ima i link na njega, međutim taj on ne radi jer je nalog u međuvremenu izgleda izbrisan i nije ga moguće pronaći ni pretragom.
https://www.facebook.com/groups/1747635762327237/?multi_permalinks=1780059335751546&hoisted_section_header_type=recently_seen&__cft__[0]=AZWPyACCPk9nGkI557DWBHA1dowiYO_o7MigZioCuKK0dpwh712O0hfn2ANUfbRD-6qUj1qcreT9-Pa5bGYTf-Qrgq5DZ1-tacwp70xxfu3sLygtGIYfqjNxDShsCgzvOJlCEjYLvshFi5z-4CAYf02c&__tn__=%2CO%2CP-R
Kad smo već kod Ljepojevića:
https://www.facebook.com/groups/1747635762327237/?multi_permalinks=1780059335751546&hoisted_section_header_type=recently_seen&__cft__[0]=AZWPyACCPk9nGkI557DWBHA1dowiYO_o7MigZioCuKK0dpwh712O0hfn2ANUfbRD-6qUj1qcreT9-Pa5bGYTf-Qrgq5DZ1-tacwp70xxfu3sLygtGIYfqjNxDShsCgzvOJlCEjYLvshFi5z-4CAYf02c&__tn__=%2CO%2CP-R
Kad smo već kod Ljepojevića:
ПОСЛЕДЊА ВЕСТ - Синиша Љепојевић потврдио је оно чему се данима смејемо на ТикТоку - ИЛОН МАСК је СРБИН из Шипова!
— Немања Шаровић (@NemanjaSarovic) December 29, 2023
Србија је коначно добила озбиљну опозицију!
Е сад, ако је Љепојевић важио за најозбиљнијег међу ликовима из "Ми - глас из Краљице Ане", јасно је какви су… pic.twitter.com/InD8ZKquHV
Е сад, ако је Љепојевић важио за најозбиљнијег међу ликовима из "Ми - глас из Краљице Ане", јасно је какви су тек остали!
- Post n°840
rumbeando wrote:Fejk je taj FB nalog.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°841
_____
- Post n°842
https://t.co/wFfK9dR12D pic.twitter.com/pabAiZWKHJ
— Iggy (@iggyiggy011) December 30, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°843
Edit: vidim da je okačeno na izbornu temu
- Post n°844
@djordjenspm @Insajder_net @NedeljnikVreme @TamaraKerkovic @BoskoObradovic
— Maya Petrovic (@mpetrov01) January 10, 2024
Au kakva "dirljiva" slika. Narocito "Zavetnica" u drzavnoj delegaciji. Nije presla cenzus, a odjednom u zvanicnoj delegaciji i bas srdacno kod domacina? Ako ostane ova vlast Zavetnici se smesi karijera... https://t.co/K4eqI9miae
_____
- Post n°846
Del Cap wrote:Srbi na okup!
Јапанци опет деле саднице? Да није мало рано?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°848
Ima i drugacijih misljenja...
https://www.pecat.co.rs/2023/12/ili-ili-i-posle-toga-srbija-ne-sme-da-nestane/
_____
- Post n°849
Хладно је провокатор Шкоро потврдио да Милица није Вучићева. Он је рекао да је чуо од Бајатовића да је за изборе 2022 рекао да је спс добио задатка од Вучића да прими Милицу у коалицију. Али Милица је лично одбила да уђе у савез са спс за те изборе.
Што се тиче односа Додика и Милице, то вам је мало јаче од Вучић-Станивуковић, ако ме разумете. Докторка на главу је све то објаснила али ви слабо шта знате и разумете.
Што се тиче односа Додика и Милице, то вам је мало јаче од Вучић-Станивуковић, ако ме разумете. Докторка на главу је све то објаснила али ви слабо шта знате и разумете.
- Post n°850
Erős Pista wrote:Ima i drugacijih misljenja...
bogami, ili se ne bore protiv Amerike više samo ispred dragstora ili se ta supkultura značajno izmenilaМој пријатељ, док разговарамо уз чашу црног вина
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama