Patriote srpske
- Post n°801
Re: Patriote srpske
- Post n°802
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°803
- Post n°805
plachkica wrote:kako će sad na molitveni doručak u wh?
Btw, ja sam oduvek mislio da je taj tzv. molitveni doručak u organizaciji američke države. Kad ono to organizuje neki evangelistički Opus Dei, sa još ominoznijim imenom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°806
ficfiric wrote:SAD uvele sankcije Miši Vaciću i Nenadu Popoviću
https://www.state.gov/countering-corruption-and-russian-malign-influence-in-the-western-balkans/
Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije Branislavu Branu Mićunoviću i Miodragu Daki Davidoviću.
Ministarstvo finansija SAD uvelo je sankcije za još troje državljana Bosne i Hercegovine. Među njima je Petar Đokić, ministar rudarstva i energetike RS. Na listi su i Savo Cvijetinović, član Izvršnog odbora SNSD-a te Duško Perović, dugogodišnji šef predstavništva RS u Moskvi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°807
Ako je '75. morao je otići u vojsku najkasnije do kraja 2002.
— Igor Đorđević (@newpobuna) November 25, 2023
Sve ostalo je korišćenje privilegija i veza.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°808
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°809
tad je mogo da služi i u biblioteci pa je ipak obuko uniformu tkd čaoSolus_Rex wrote:Ouch!
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°810
- Post n°811
Е, овако смећари једни подли.
— Јована Стојковић (@Jovana1244) December 2, 2023
То што сам своју егзистенцију и поштено стечену дозволу за рад морала да браним на улици јер сам упозоравала на кршење Устава и људских права поводом обавезне вакцинације, то што ме је Вучићева преторијанска гарда хапсила пред децом и запленила https://t.co/KbRtVYatGh
чији муж неимари са СНС-ом, којо борац за породичне вредности је оженио социјалну радницу која му је била водитељ случаја током развода и доделила децу.
Ко се слика породично за божиће по режимским медијима, ко не силази са телевизија, коме крију ромско порекло и маму
из тих дегенеричних лакованих ципелица, али и горе поменуте протуве, џубокс патриоте, шенитеље пред туђинима и једним и другим, немаче радног стажа, недовршене и лабилне прелетаче и продане душе.
Управо сви ви на камари не служите ничему јер никада нећете подићи глас
док траје овај ријалити циркус нећу ништа коментарисати, али ако вам је до јакања, у реду.
- Post n°813
Али Јеремија који је десница. И најбоље од свега што се представља за конзервативца не зна основна начела конзерватизма а који се огледа у привреди. То није израћена социјална правда, то је део приче левице. Конзервативци су заштитници крупних привредних играча кроз ниже порезе, смњење регулатива итд. То са друге стране треба да повећа привредну активност а то значи већу запосленост и веће плате за људе. Али они се не залажу за већа социјлан давања, штавише. То се данас доста променило, нарочито од ере Меркел, када се све помешало у Немачкој, па је зато настала Алтернатива. На томе је настала АфД-економске конзервативне поставке које је ЦДУ изгубио за време Меркелове типа нижи порези за све, мање регулатива(зато су против Брисела који влада регулативима и ограничењима и многи сматрају уништава конкуретност Европе, мада они то раде из себи важних политичких разлога), враћање дојче Марке, нема давања новца за сиромашније чланице ЕУ. То им је основа програма, на томе су настали. Касније им се прикалемила Пегида и питање исламизације Немачке након Мигрантске кризе 2015 тј. имиграција, криминал.
Данас се ЦДУ-ЦСУ, барем пропагандно, враћа на горње ставове.
- Post n°814
Ево једног великог данас опозициниоара пре две године шта каже,
Portparol POKS-a Miloš Parandilović podsetio je na Jeremićevo licemerje iz 2013. godine kada je glasao za Vučićev budžet zbog svoje koristi.
- Vuk Jeremić je čovek koji je 2013. godine spašavao budžet Srpske napredne stranke. Glasao je za njihov set ekonomskih zakona, za njihov budžet i dao im kvorum i to je sve uradio, što je javna tajna, kako bi dobio podršku za svoj drugi mandat u Njujorku. Pošto nije dobio tu podršku, 2016. se vratio iz Njujorka pa se setio da postane "velika opozicija" - rekao je Parandilović.
-------------------------------------------------------------------------------------
Великој опозицији се мора веровати, иако је Парандиловић то тада говрио за СНС. И поред тога све је тачно.
Вук Јеремић је 2013 дао одлучујући глас за СНС-СПС буџет, те године је потписан Бриселски споразум. Али изгледа да Јеремићу то тада није сметало иако је данас велики заштитник Косова и Метохије.
Милош, Милица и Шкабо, могу бити овако и онако, везујући се делове власт зарад промоције, стварање странке, брисање дугова, бирање за вођу итд. Али се не сећам да су икада овсако нешто крупно јавно урадили као Јеремић 2013. То је иначе карактеристика и дела Ђиласове листе и самог Ђиласа. Који је давао подршку СНС по многим питањима јавно са функције, чак и при гласању, Видимо случај Микија Алексића.
- Post n°815
- Post n°816
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°817
Ти си рићфирићу прилично наиван а дуго пратиш политику а не видиш дубље од насловних. То је твој проблем.
- Post n°819
_____
????
- Post n°820
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°821
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°822
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°823
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°825
disident wrote:Kako Jinger kaze
Taj slavni zastupnik liberalno-demokratskog konstitucionalizma...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije