Patriote srpske
- Post n°426
Re: Patriote srpske
Heh, po mrežama vec botovi masovno vicu idemo u Evropu. Ovi malo dovedeni iz štenare da vidimo kako može biti, te da se okrene javno mnenje. Nema ovo veze sa ozbiljnim sluzbama ozbiljnih drzava, bas ce da rovare s tim mentolima kad imaju pola vlade. To nas jadnik spasava stvari kako misli da treba da u narodu prodje potpis
- Post n°427
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su D. K. (35), D. Z. (52) i D. B. (36) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se D. B. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
D.K. je verovatno Damnjan Knezevic, pitam se da li je D.P. zapravo DPZ
D.K. je verovatno Damnjan Knezevic, pitam se da li je D.P. zapravo DPZ
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°428
U toj "ozbiljnoj drzavi" pola generalstaba nike znalo da li ce sutra napasti Ukrajinu ili nece. Otrpilike tri coveka oko Putina su znala sto posto da ce sledece nedelje uci u najveci rat u Evropi posle WW2. Rusija nije "ozbiljna drzava". Tim receno, ovo je 99% interna zajebancija.
- Post n°429
D.Z.
Po godinama odgovara. Brate amo ovo budu ganjali do kraja lik ima da zaglavi ozbiljnu robiju.
Po godinama odgovara. Brate amo ovo budu ganjali do kraja lik ima da zaglavi ozbiljnu robiju.
- Post n°430
Onda ih ne treba ozbiljno ni shvatiti, jel .Mór Thököly wrote:U toj "ozbiljnoj drzavi" pola generalstaba nike znalo da li ce sutra napasti Ukrajinu ili nece. Otrpilike tri coveka oko Putina su znala sto posto da ce sledece nedelje uci u najveci rat u Evropi posle WW2. Rusija nije "ozbiljna drzava". Tim receno, ovo je 99% interna zajebancija.
- Post n°431
Pa zavisi. Mogu da se izvuku njihovi (formalno ili neformalno), a da nadrljaju navučeni. To tome i služi - za navlačenje
Mislio sam ako je interna zajebancija.
A Ruse treba shvatiti vrlo ozbiljmo upravo zato sto ne znaju sta rade.
Mislio sam ako je interna zajebancija.
A Ruse treba shvatiti vrlo ozbiljmo upravo zato sto ne znaju sta rade.
- Post n°433
Ratovi se tako planiraju u zemljama u kojima sluzbe rade kako treba. Ono sto se ne planira tako je sam pocetak operacija. Ne mozes ti gomili oficira i podoficira da pricas da idu na vezbu nije to nista (o vojsci i njenom moralu da ne pricam) i onda, fljas, nije vezba nego rat. A da, poslao im je svima pismo u julu da je Ukrajina Rusija.
Smejurija.
Smejurija.
- Post n°434
Odnosno, moze i tako ako nemas nikakav plan napada nego krenes na gl.grad protivnika autoputem...cega smo rezultate videli.
- Post n°435
Cekaj, oficirima i podoficirima da javi da za mesec, dva dana idu u rat?Mór Thököly wrote:Ratovi se tako planiraju u zemljama u kojima sluzbe rade kako treba. Ono sto se ne planira tako je sam pocetak operacija. Ne mozes ti gomili oficira i podoficira da pricas da idu na vezbu nije to nista (o vojsci i njenom moralu da ne pricam) i onda, fljas, nije vezba nego rat. A da, poslao im je svima pismo u julu da je Ukrajina Rusija.
Smejurija.
Plan za napad na ukrajinu je verovatno izradjen ko zna kad na tim visokim generalstabnim kursevima, kao i za druge zemlje. Sve armije sveta to imaju. Da se naredba i prosledi po lancu, nema najave.
Druga je stvar uspeh u realizaciji, vojska im se uležala i imala losu komandu/pretpostavljam zastareo sistem iste, plus jadan moral
- Post n°436
Bio na yt da vidim da li se Petrovic oglasio nakon hapsenja drugara. Jeste. Drdrdrdr Dragan je odlucno zagrmeo i rekao kako nije ucestvovao ni na jedan nacin u organizaciji jucerasnjeg skupa. Bio je samo u publici u pocetku pa je posle otisao u kafanu (ne rece da li su ga opet opljackali). Kasnije je potegao pitanje ko je Damnjana ovlastio da organizuje sve proteste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°437
zagrmeo
I poslao snaznu poruku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°438
kapetanm wrote:Cekaj, oficirima i podoficirima da javi da za mesec, dva dana idu u rat?Mór Thököly wrote:Ratovi se tako planiraju u zemljama u kojima sluzbe rade kako treba. Ono sto se ne planira tako je sam pocetak operacija. Ne mozes ti gomili oficira i podoficira da pricas da idu na vezbu nije to nista (o vojsci i njenom moralu da ne pricam) i onda, fljas, nije vezba nego rat. A da, poslao im je svima pismo u julu da je Ukrajina Rusija.
Smejurija.
Plan za napad na ukrajinu je verovatno izradjen ko zna kad na tim visokim generalstabnim kursevima, kao i za druge zemlje. Sve armije sveta to imaju. Da se naredba i prosledi po lancu, nema najave.
Druga je stvar uspeh u realizaciji, vojska im se uležala i imala losu komandu/pretpostavljam zastareo sistem iste, plus jadan moral
Kad bi bilo tako ko sto ti kazes - to bi bilo jos gore. To bi znacilo da su im te.skole totalni krš.
Medjutim ja ne verujem da su baš toliki krš (iako im je doktrina inferiorna u odnosu na Natoovu). Nego je reč o tome da tako stvari izgledaju u državama u kojima jedan čovek drži sve karte u svojoj ruci i čvrsto prislonjene na grudi. Vojska za borbu nije uopšte bila spremna. Tamo gde nije bilo ecektivnog otpora (jug) tamo su se ušetali i zauzeli. Tamo gde je bilo jačeg otprora pukli su ili skoro odmah (par nedelja) ili za par meseci.
Jednostavno je - na Ukrainu ne mozes da krenes sa 150k ljudi. I od tih 150k (od vojske od 1 miliona) malokoje znao da ce uopste rata biti (ne KADA ce biti, to je drugo, o tome ne pricam).
A zasto? Zato sto je nemoguce vojsku pripremiti na rat, a da ne pripremis drustvo. A drustvo namerno nije hteo da pripremi jer
1) je hteo faktor iznenadjenja
2) mislio je da pravog rata neće ni biti jer se oslanjao na inokosne obaveštajne podatke, a ne službene. I samo to ti je dovoljno da znaš o koliko se "ozbiljnoj" državi radi. Ozbiljne države to ne rade.
- Post n°439
ficfiric wrote:Bio na yt da vidim da li se Petrovic oglasio nakon hapsenja drugara. Jeste. Drdrdrdr Dragan je odlucno zagrmeo i rekao kako nije ucestvovao ni na jedan nacin u organizaciji jucerasnjeg skupa. Bio je samo u publici u pocetku pa je posle otisao u kafanu (ne rece da li su ga opet opljackali). Kasnije je potegao pitanje ko je Damnjana ovlastio da organizuje sve proteste
On je mislio da.je bio na jednom drugom skupu...kad je video na kom je skupu otisao je na čorbu u kafanu
- Post n°440
Ja sam ocekivao da se pobuni protiv progona novinara i najostrije osudi hapsenje svog drugara Deki Pere, kad cvrc - "nisam ucestvovao", "niko me nista nije pitao", "prakticno nisam ni bio"... Pusten Zlatanovic niz vodu. U sledecem njegovom klipu ocekujem "je li bre Dejane Petre, na koga se ti izdires, otkud ti pravo da dizes glas na mene zato sto kritikujem cene u restoranima. Sta bre ko je rekao, ja sam rekao"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°441
ficfiric wrote:Ja sam ocekivao da se pobuni protiv progona novinara i najostrije osudi hapsenje svog drugara Deki Pere, kad cvrc - "nisam ucestvovao", "niko me nista nije pitao", "prakticno nisam ni bio"... Pusten Zlatanovic niz vodu. U sledecem njegovom klipu ocekujem "je li bre Dejane Petre, na koga se ti izdires, otkud ti pravo da dizes glas na mene zato sto kritikujem cene u restoranima. Sta bre ko je rekao, ja sam rekao"
Funjarica
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°442
Istina, mnogi demonstrant je juce zavrsio u kafani
Ali pravi opozicionar, koji nije udbas, ipak osudjuje Dejanovo hapsenje. Moze da sazna sa zakasnjenjem ali jasno stavlja do znanja na kojoj je strani
После протеста у Мандат на пиво. Идемо даље! pic.twitter.com/wQIiGanOh2
— Срђан А. Бабовић 1244 (@chetnikkozack) February 15, 2023
Ali pravi opozicionar, koji nije udbas, ipak osudjuje Dejanovo hapsenje. Moze da sazna sa zakasnjenjem ali jasno stavlja do znanja na kojoj je strani
Малопре сазнах на вибер групи Срби за Русе да је ухапшен брат Дејан Петар Златановић (Србин инфо), док је као новинар извештавао са улица Београда!?
— Срђан А. Бабовић 1244 (@chetnikkozack) February 16, 2023
Људи, шта се дешава ово?!
Овај велеиздајнички режим је дефинитивно изгубио компас!
Преносим објаву у целости:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°443
Meni zao, jer je DPZ invalid i ima nekoliko hroničnih bolesti pride. Nova piseMór Thököly wrote:D.Z.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su Damnjana Kneževića (1988), Dejana Zlatanovića (1971) i Dejan Bobaček (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se Baboček tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°444
disident wrote:Meni zao, jer je DPZ invalid i ima nekoliko hroničnih bolesti pride. Nova piseMór Thököly wrote:D.Z.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su Damnjana Kneževića (1988), Dejana Zlatanovića (1971) i Dejan Bobaček (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se Baboček tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Znam ga iz nekog pretproslog zivota. Nije mi drago, svakako.
- Post n°445
Ma da, on izgleda bas kao zamlata, entuzijasta. Ne kao prevarant, nego kao prevareni.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°446
Ih, koliko takvih zamlata bilo '89-'90-'91...
- Post n°447
Ma zamlata. Vid' kako ga je provokator Tesa navukao na robiju 42:50
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°448
Mnogo ste vi mekani prema ovakvima, ne cudi me da je u djindjicevsko-kostunicavom miljeu doslo do procvata ovakvog korova.
- Post n°449
I ambasador pustio DPZ-a niz vodu
Русија је опредељена за наставак свестране сарадње са пријатељском Србијом и не меша се у унутрашња питања Србије, што је јасно нагласио и МИП Русије у коментару од 13. фебруара. Најоштрије осуђујемо претње упућене са скупа који је синоћ одржан у близини Председништва Србије.
— Александр Боцан-Харченко (@ABocanHarcenko) February 16, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°450
Zarkovic pizdi, hoce da ide pred rusku ambasadu da priupita "ima li ovde Rusa"