Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patriote srpske

kapetanm

Patriote srpske - Page 18 Empty Re: Patriote srpske

Post by kapetanm Thu Feb 16, 2023 11:38 am

Heh, po mrežama™ vec botovi masovno vicu idemo u Evropu. Ovi malo dovedeni iz štenare da vidimo kako može biti, te da se okrene javno mnenje. Nema ovo veze sa ozbiljnim sluzbama ozbiljnih drzava, bas ce da rovare s tim mentolima kad imaju pola vlade. To nas jadnik spasava stvari kako misli da treba da u narodu prodje potpis
    disident

Post by disident Thu Feb 16, 2023 11:49 am

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su D. K. (35), D. Z. (52) i D. B. (36) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se D. B. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

D.K. je verovatno Damnjan Knezevic, pitam se da li je D.P.  zapravo DPZ

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 11:50 am

U toj "ozbiljnoj drzavi" pola generalstaba nike znalo da li ce sutra napasti Ukrajinu ili nece. Otrpilike tri coveka oko Putina su znala sto posto da ce sledece nedelje uci u najveci rat u Evropi posle WW2. Rusija nije "ozbiljna drzava". Tim receno, ovo je 99% interna zajebancija.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 11:52 am

D.Z.

Po godinama odgovara. Brate amo ovo budu ganjali do kraja lik ima da zaglavi ozbiljnu robiju.
    kapetanm

Post by kapetanm Thu Feb 16, 2023 12:01 pm

Mór Thököly wrote:U toj "ozbiljnoj drzavi" pola generalstaba nike znalo da li ce sutra napasti Ukrajinu ili nece. Otrpilike tri coveka oko Putina su znala sto posto da ce sledece nedelje uci u najveci rat u Evropi posle WW2. Rusija nije "ozbiljna drzava". Tim receno, ovo je 99% interna zajebancija.
    Onda ih ne treba ozbiljno ni shvatiti, jel Patriote srpske - Page 18 3137070404.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 12:02 pm

Pa zavisi. Mogu da se izvuku njihovi (formalno ili neformalno), a da nadrljaju navučeni. To tome i služi - za navlačenje

Mislio sam ako je interna zajebancija. 

A Ruse treba shvatiti vrlo ozbiljmo upravo zato sto ne znaju sta rade.
    kapetanm

Post by kapetanm Thu Feb 16, 2023 12:09 pm

Edit
    Odgovaram na pogresni post
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 12:17 pm

Ratovi se tako planiraju u zemljama u kojima sluzbe rade kako treba.  Ono sto se ne planira tako je sam pocetak operacija. Ne mozes ti gomili oficira i podoficira da pricas da idu na vezbu nije to nista (o vojsci i njenom moralu da ne pricam) i onda, fljas, nije vezba nego rat. A da, poslao im je svima pismo u julu da je Ukrajina Rusija.

Smejurija.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 12:23 pm

Odnosno, moze i tako ako nemas nikakav plan napada nego krenes na gl.grad protivnika autoputem...cega smo rezultate videli.
    kapetanm

Post by kapetanm Thu Feb 16, 2023 12:27 pm

Mór Thököly wrote:Ratovi se tako planiraju u zemljama u kojima sluzbe rade kako treba.  Ono sto se ne planira tako je sam pocetak operacija. Ne mozes ti gomili oficira i podoficira da pricas da idu na vezbu nije to nista (o vojsci i njenom moralu da ne pricam) i onda, fljas, nije vezba nego rat. A da, poslao im je svima pismo u julu da je Ukrajina Rusija.

Smejurija.
    Cekaj, oficirima i podoficirima da javi da za mesec, dva dana idu u rat? 
    Plan za napad na ukrajinu je verovatno izradjen ko zna kad na tim visokim generalstabnim kursevima, kao i za druge zemlje. Sve armije sveta to imaju. Da se naredba i prosledi po lancu, nema najave.
    Druga je stvar uspeh u realizaciji, vojska im se uležala i imala losu komandu/pretpostavljam zastareo sistem iste, plus jadan moral
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Feb 16, 2023 12:38 pm

Bio na yt da vidim da li se Petrovic oglasio nakon hapsenja drugara. Jeste. Drdrdrdr Dragan je odlucno zagrmeo i rekao kako nije ucestvovao ni na jedan nacin u organizaciji jucerasnjeg skupa. Bio je samo u publici u pocetku pa je posle otisao u kafanu (ne rece da li su ga opet opljackali). Kasnije je potegao pitanje ko je Damnjana ovlastio da organizuje sve proteste

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 16, 2023 12:42 pm

zagrmeo

I poslao snaznu poruku.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 1:48 pm

kapetanm wrote:
    Mór Thököly wrote:Ratovi se tako planiraju u zemljama u kojima sluzbe rade kako treba.  Ono sto se ne planira tako je sam pocetak operacija. Ne mozes ti gomili oficira i podoficira da pricas da idu na vezbu nije to nista (o vojsci i njenom moralu da ne pricam) i onda, fljas, nije vezba nego rat. A da, poslao im je svima pismo u julu da je Ukrajina Rusija.

Smejurija.
    Cekaj, oficirima i podoficirima da javi da za mesec, dva dana idu u rat? 
    Plan za napad na ukrajinu je verovatno izradjen ko zna kad na tim visokim generalstabnim kursevima, kao i za druge zemlje. Sve armije sveta to imaju. Da se naredba i prosledi po lancu, nema najave.
    Druga je stvar uspeh u realizaciji, vojska im se uležala i imala losu komandu/pretpostavljam zastareo sistem iste, plus jadan moral

Kad bi bilo tako ko sto ti kazes - to  bi bilo jos gore. To bi znacilo da su im te.skole totalni krš. 

Medjutim ja ne verujem da su baš toliki krš (iako im je doktrina inferiorna u odnosu na Natoovu). Nego je reč o tome da tako stvari izgledaju u državama u kojima jedan čovek drži sve karte u svojoj ruci i čvrsto prislonjene na grudi. Vojska za borbu nije uopšte bila spremna. Tamo gde nije bilo ecektivnog otpora (jug) tamo su se ušetali i zauzeli. Tamo gde je bilo jačeg otprora pukli su ili skoro odmah (par nedelja) ili za par meseci. 

Jednostavno je - na Ukrainu ne mozes da krenes sa 150k ljudi. I od tih 150k (od vojske od 1 miliona) malokoje znao da ce uopste rata biti (ne KADA ce biti, to je drugo, o tome ne pricam).

A zasto? Zato sto je nemoguce vojsku pripremiti na rat, a da ne pripremis drustvo. A drustvo namerno nije hteo da pripremi jer

1) je hteo faktor iznenadjenja
    2) mislio je da pravog rata neće ni biti jer se oslanjao na inokosne obaveštajne podatke, a ne službene. I samo to ti je dovoljno da znaš o koliko se "ozbiljnoj" državi radi. Ozbiljne države to ne rade.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 1:50 pm

ficfiric wrote:Bio na yt da vidim da li se Petrovic oglasio nakon hapsenja drugara. Jeste. Drdrdrdr Dragan je odlucno zagrmeo i rekao kako nije ucestvovao ni na jedan nacin u organizaciji jucerasnjeg skupa. Bio je samo u publici u pocetku pa je posle otisao u kafanu (ne rece da li su ga opet opljackali). Kasnije je potegao pitanje ko je Damnjana ovlastio da organizuje sve proteste

On je mislio da.je bio na jednom drugom skupu...kad je video na kom je skupu otisao je na čorbu u kafanu
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Feb 16, 2023 2:45 pm

Ja sam ocekivao da se pobuni protiv progona novinara i najostrije osudi hapsenje svog drugara Deki Pere, kad cvrc - "nisam ucestvovao", "niko me nista nije pitao", "prakticno nisam ni bio"... Pusten Zlatanovic niz vodu. U sledecem njegovom klipu ocekujem "je li bre Dejane Petre, na koga se ti izdires, otkud ti pravo da dizes glas na mene zato sto kritikujem cene u restoranima. Sta bre ko je rekao, ja sam rekao"

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Thu Feb 16, 2023 2:55 pm

ficfiric wrote:Ja sam ocekivao da se pobuni protiv progona novinara i najostrije osudi hapsenje svog drugara Deki Pere, kad cvrc - "nisam ucestvovao", "niko me nista nije pitao", "prakticno nisam ni bio"... Pusten Zlatanovic niz vodu. U sledecem njegovom klipu ocekujem "je li bre Dejane Petre, na koga se ti izdires, otkud ti pravo da dizes glas na mene zato sto kritikujem cene u restoranima. Sta bre ko je rekao, ja sam rekao"
    Patriote srpske - Page 18 3579118792
    Funjarica
    Patriote srpske - Page 18 Img_2163

_____
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Feb 16, 2023 3:04 pm

Istina, mnogi demonstrant je juce zavrsio u kafani

Ali pravi opozicionar, koji nije udbas, ipak osudjuje Dejanovo hapsenje. Moze da sazna sa zakasnjenjem ali jasno stavlja do znanja na kojoj je strani

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Thu Feb 16, 2023 3:23 pm

Mór Thököly wrote:D.Z.

Po godinama odgovara. Brate amo ovo budu ganjali do kraja lik ima da zaglavi ozbiljnu robiju.
    Meni zao, jer je DPZ invalid i ima nekoliko hroničnih bolesti pride. Nova pise

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su Damnjana Kneževića (1988), Dejana Zlatanovića (1971) i Dejan Bobaček (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se Baboček tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 16, 2023 3:52 pm

disident wrote:
    Mór Thököly wrote:D.Z.

Meni zao, jer je DPZ invalid i ima nekoliko hroničnih bolesti pride. Nova pise

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su Damnjana Kneževića (1988), Dejana Zlatanovića (1971) i Dejan Bobaček (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se Baboček tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Znam ga iz nekog pretproslog zivota. Nije mi drago, svakako.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 16, 2023 3:58 pm

Ma da, on izgleda bas kao zamlata, entuzijasta. Ne kao prevarant, nego kao prevareni.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Thu Feb 16, 2023 4:17 pm

Ih, koliko takvih zamlata bilo '89-'90-'91...
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Feb 16, 2023 5:07 pm

Ma zamlata. Vid' kako ga je provokator Tesa navukao na robiju 42:50

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Thu Feb 16, 2023 5:25 pm

Mnogo ste vi mekani prema ovakvima, ne cudi me da je u djindjicevsko-kostunicavom miljeu doslo do procvata ovakvog korova.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Feb 16, 2023 8:18 pm

I ambasador pustio DPZ-a niz vodu

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Thu Feb 16, 2023 8:21 pm

Zarkovic pizdi, hoce da ide pred rusku ambasadu da priupita "ima li ovde Rusa" Patriote srpske - Page 18 1399639816

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:27 am