Patriote srpske
- Post n°452
Re: Patriote srpske
Filipenko wrote:Zarkovic pizdi, hoce da ide pred rusku ambasadu da priupita "ima li ovde Rusa"
Nema, sve Bugari
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°453
Joj, ovo je prejako!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°454
Zarkovićev rant kontra triple doktora, ALI možda ga je krivo razumio
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°455
_____
- Post n°456
"Srbi već 33 godine čekaju promenu svetskog poretka"
- Post n°457
Zarkoviću zvrnda (tj vibrira) telefon sve vreme. On kaže, možda zove neko koga sam sad prozvao, al se ne javlja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°458
dobra strategija. poznato je da su svetski poretci kao vremenske prilike, dođu i odu. samo se treba malo strpeti.Mór Thököly wrote:"Srbi već 33 godine čekaju promenu svetskog poretka"
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°459
Ali istovremeno počinje da back-pedaluje glede Bocan-Harčenka. "Evo, ja sam možda i preterao, možda BH zna nešto što ja ne znam... sigurno zna nešto što ja ne znam... al ako sam malo pomogao da se Srbija ispravno opredeli u ovom geopolitičkom sukobu, neka se kola slome na meni..."
_____
- Post n°460
Nasa ambasada u Kijevu izvlaci putinovca iz zatvora?
Pa dobro mi jos stojimo ovako kako stojimo...
Pa dobro mi jos stojimo ovako kako stojimo...
- Post n°461
Erős Pista wrote:Ali istovremeno počinje da back-pedaluje glede Bocan-Harčenka. "Evo, ja sam možda i preterao, možda BH zna nešto što ja ne znam... sigurno zna nešto što ja ne znam... al ako sam malo pomogao da se Srbija ispravno opredeli u ovom geopolitičkom sukobu, neka se kola slome na meni..."
Ambasadori inace sve rade javno. To sto je reko za novine, to je, posle je otiso da spava.
- Post n°462
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Ali istovremeno počinje da back-pedaluje glede Bocan-Harčenka. "Evo, ja sam možda i preterao, možda BH zna nešto što ja ne znam... sigurno zna nešto što ja ne znam... al ako sam malo pomogao da se Srbija ispravno opredeli u ovom geopolitičkom sukobu, neka se kola slome na meni..."
Ambasadori inace sve rade javno. To sto je reko za novine, to je, posle je otiso da spava.
Samo da proveri prozore pre odlaska na spavanje.
Ovo je sve vrhunski, satro se bune, a zapravo se prave karijere zasluznima. Uostalom, sutra bi trebalo da puste DPZ-a i onog drugog Damjana Knezevica (za koga je pitanje da li je uopste i uhapsen, tj. za koga sam prilicno ubedjen da je njihov covek samo su ga pustili da izadje na zadnja vrata stanice). Sve u svemu, cirkus, ali istovremeno i raskrinkavanje koliki su sarlatani ovi "rusofili". Samo cekam novu rundu onog Thokoly-ja i Eros Jaja Piste o strasnim rusofilima koji koce Srbiju...
- Post n°464
koliki su sarlatani ovi "rusofili"
- Post n°465
ficfiric wrote:Opet atentat
rece covek kome su deca u americi
ali nema veze, posto je ovo sjajno za vucica - NECU POTPISATI PRIZNANJE KOSOVA.
koje niko ni ne trazi
- Post n°466
Informer wrote:Pavle Bihali iz Levijatana i Srpsko-ruskog pokreta: Damnjan Knežević je neiskusan i hirovit, vreme će pokazati ko stoji iza njega!
Damjan Knežević nije neko ko se pojavio juče, on je aktivan na "ulici" duži niz godina. Njegova borba protiv migranata je bila karta koja mu je uslovno rečeno otvorila vrata u krug nas desničara, rodoljuba. Dok se bavio migrantima imao je donekle simpatije desnog bloka, onog uličnog, i tu treba da razdvojite tzv uličnu desnicu od političke, jer politička parlamentarna ne postoji, to su interesne grupe koje malo toga mogu da pruže narodu, rekao je predsednik Pokreta Levijatan Pavle Bihali.
- Godinama unazad na raznim protestima na kojima je moj pokret učestvovao sretali smo Damnjana i njegove momke, nije ih bilo mnogo, uvek tu oko desetak, i činili su se ok, kooperativni, Damnjana i lično poznajem, par puta smo imali ozbiljne razgovore.
Damnjan je sad iskočio jer je narod veoma nezadovoljan onima koji sebe predstavljaju u parlamentu kao desničarima, sa druge strane mislim da mu se daje previše pažnje. Svako može da bude opasan, ne radi se o tome, nego o percepciji stvarnosti i ponašanja u datom momentu, a sve uslovljeno političkim prilikama i tu teeba imati širinu. Kada kažem širinu mislim na strane agenture, zar nam jedan 5. oktobar nije bio dovoljan?
To da Rusi stoje iza Damnjana malo mi je verovatno, bez namere da nipodaštavam Narodne patrole, verujem da bi Rusi ipak zaigrali na nekog mnogo ozbiljnijeg, da se našalim malo, mene (MOŽDA) niko iz Rusije nije zvao a i da jeste to se ne radi ovako.
Takođe danas je portal Sputnik objavio jedan članak gde sa ne baš lepim rečima govori o Damnjanu, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali ipak mislim da Rusi ne stoje iza Damnjana, pre bih rekao da je zaveden na neki drugi način.
Lično, svoju "uličnu" borbu sam preneo na teren politike, jer jedino je tako ispravno doći danas u parlament, a sutra na vlast, ulica kao put kojim se dolazi na vlast je uvek i isključivo popločana stranim agenturama.
Da vas podsetim, na prošlim izborima (gde nam je falilo 275 glasova za ulazak u Parlament) u RIK smo uneli potpise u kutijama na kojima je bilo slovo Z, nisam video druge "desničarske" stranke da su nešto slično uradile.
Da se budem jasan do kraja, pravi desničar nikada nije protiv svoje države i naroda, a pogotovo ne udara na vojsku i policiju.
Da li mi se predsednik Vučić i niegova politika sviđaju? Pa ne baš, ali ovde govorimo o institucijama, predsednik Republike Srbije je institucija, a njega je birao moj narod i ma koliko god mi se ne sviđa taj izbor, ja to moram da poštujem.
O Vučiću sam sve rekao u predizbornoj kampanji i moj stav je poznat, ali pozivati na ubistvo predsednika republike je nedopustivo čak i u naznakama. I Tadić je bio predsednik pa mi tako nešto nije padalo na pamet već sam borbu vodio argumentima a ne nasiljem i nasilnim povicima.
Ulične političke borbe se moraju preneti u parlament i tu moja organizacija i ja vidimo svoju šansu da damo doprinos u stvaranju bolje Srbije.
Protiv sam NEM-FRA sporazuma kakav god da je, protiv sam NATO i EU, ali to nije povod da rušim svoju državu ili pozivam na atentate, a pogotovo što taj sporazum, a kako tvrdi i cela opozicija niko od njih nije video.
Damjan je neiskusan, brz, hirovit i videli smo veoma sklon manipulaciji, a ko je sa njim manipulisao i još manipuliše to ćemo vreme pokazati - kaže Bihali.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°468
nasta se napravio paja. ostadose samo klacarizmi - kandidovanja tema, nudjenja platformi i parlamentarni fer plej
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°469
Ali sta im radi Vucic, ludilo. Jos par dana i poklace se medji sobom, a na Kosovo zaboraviti.
_____
- Post n°470
Salje im dnevne zapovesti?Erős Pista wrote:Ali sta im radi Vucic, ludilo. Jos par dana i poklace se medji sobom, a na Kosovo zaboraviti.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°471
Bokan se obratio saborcima preko informera, sa sve ovim cudnim boldovanjem
[size=32]OVO MORATE PROČITATI! Kolumna Dragoslava Bokana - O "DRŽAVI I OTADŽBINI"![/size]
To oduvek znaju svi narodi sveta, pa tako i naše komšije i susedi, savršeno svesni VAŽNOSTI SVOJE DRŽAVE. I zato su se onoliko borili za formiranje te njihove države, koja onda može da konkretno podupre sve nacionalne ideje i otadžbinske zamisli.
Bez države ništa nije realno niti ozbiljno, jer se sve unapred raspada i tužno pretvara u haos različitih, nespojivih glasova u nepodnošljivoj kakofoniji gde svako vuče na svoju stranu (a bez ikakvih konkretnih mogućnosti i neophodne snage).
To je kao da grupa neobučenih i nenaoružanih ljudi sa amaterskim entuzijazmom ostrašćeno uleti na mesto mogućeg poprišta - a bez "sitnice" zvane "ratni raspored"?! I to 2023. godine, u međunarodnom poretku odmeravanja snaga na nivou bliskom svetskom ratu, gde su u oblaku prašine zauvek nestale stotine hiljada najboljih iračkih, sirijskih, jermenskih, kurdskih, ruskih, ukrajinskih, avganistanskih... boraca?!!! U vreme smrtonosnih dronova, dalekometnih raketa, teških bombardera, hemijskih otrova, nuklearnog i hipersoničnog naoružanja... i demonski ubitačne NATO vojne mašine?!!!
E, to su razumeli Hrvati, koji su poslednjih stotinjak godina i ubijali i bili ubijani da bi uspostavili onu državu koju su čekali skoro hiljadu godina. Кao i Slovenci, kao i muslimani Bošnjaci, kao i Bugari, kao i albanski Šiptari... koji su ginuli i živeli za postojanje tih svojih, kakvih-takvih država, shvatajući u onolikim nemoćnim decenijama (koje su prethodile tim odlučujućim godinama) da se bez svoje države ne može. Ne može ništa!
Zato su i uspeli. Кrvareći i žrtvujući svoje (uvek prevelike) nacionalne ambicije bezobzirnoj i tako dragocenoj REALNOSTI. Onoj realnosti koja jedina zastupa ŽIVOT, čitavo naše ovozemaljsko postojanje.
Zato pamet u glavu. I skratite na vreme svoje ambicije i hajdučku sujetu, svoj često i prečesto apstraktni i autodestruktivni način razmišljanja. I traženje dlake u jajetu.
Nemojte, braćo i sestre, da sečete granu na kojoj sedite, bacajući tako i sebe i svoje potomstvo u ambis neizbežne propasti!
Nemojte biti nenamerni upropastitelji i protivnici sopstvenog naroda, a obučeni u nacionalne kostime, sa pravoslavnim litijskim barjacima i dirljivim pesmama o Svetom Кosovu.
Ne dopustite da vas uvuku u tragikomični cirkus koji ništa nikome ne donosi niti doprinosi, obeležen lažnom "važnošću" nečijih suludih (autošovinističkih, glupičastih i bleskastih) namera.
Samo ćete uludo gubiti svoje vreme i fatalno zatrovati svoje živote, prijateljstva i neiskorištene potencijale, opasnim otrovima stalnog i večnog nepoverenja prema svima i svakome. Postajući statisti ("korisni idioti") u odavno planiranoj "obojenoj revoluciji" u Srbiji i Republici Srpskoj.
Živi bili, pa videli.
Ne bi nam bilo prvi put. Nažalost.
[size=32]OVO MORATE PROČITATI! Kolumna Dragoslava Bokana - O "DRŽAVI I OTADŽBINI"![/size]
Pišu mi mnogi, pa i poneki dobronamerni - kako ne bih trebao toliko da branim i hvalim DRŽAVU, jer je, po njima, OTADŽBINA mnogo važnija od nje. I tako odmah totalno promašuju suštinu, tonući u olaki romantizam na rečima, bez razumevanja za realni (dakle: državni) kontekst postojanja te iste Otadžbine.
Jer vi možete da volite Otadžbinu koliko god hoćete, ali bez vojske, ozbiljnog naoružanja, iskusne i od sveta priznate diplomatije, na izborima legalizovanih političkih predstavnika, bez državnih medija i institucija, obaveštajnih i policijskih službi... ne možete ništa. Apsolutno ništa, osim ličnog samožrtvovanja ili molitvene podrške kojim samo simbolično možete da podržite sve ono čime vaša/naša država raspolaže.To oduvek znaju svi narodi sveta, pa tako i naše komšije i susedi, savršeno svesni VAŽNOSTI SVOJE DRŽAVE. I zato su se onoliko borili za formiranje te njihove države, koja onda može da konkretno podupre sve nacionalne ideje i otadžbinske zamisli.
Bez države ništa nije realno niti ozbiljno, jer se sve unapred raspada i tužno pretvara u haos različitih, nespojivih glasova u nepodnošljivoj kakofoniji gde svako vuče na svoju stranu (a bez ikakvih konkretnih mogućnosti i neophodne snage).
To je kao da grupa neobučenih i nenaoružanih ljudi sa amaterskim entuzijazmom ostrašćeno uleti na mesto mogućeg poprišta - a bez "sitnice" zvane "ratni raspored"?! I to 2023. godine, u međunarodnom poretku odmeravanja snaga na nivou bliskom svetskom ratu, gde su u oblaku prašine zauvek nestale stotine hiljada najboljih iračkih, sirijskih, jermenskih, kurdskih, ruskih, ukrajinskih, avganistanskih... boraca?!!! U vreme smrtonosnih dronova, dalekometnih raketa, teških bombardera, hemijskih otrova, nuklearnog i hipersoničnog naoružanja... i demonski ubitačne NATO vojne mašine?!!!
E, to su razumeli Hrvati, koji su poslednjih stotinjak godina i ubijali i bili ubijani da bi uspostavili onu državu koju su čekali skoro hiljadu godina. Кao i Slovenci, kao i muslimani Bošnjaci, kao i Bugari, kao i albanski Šiptari... koji su ginuli i živeli za postojanje tih svojih, kakvih-takvih država, shvatajući u onolikim nemoćnim decenijama (koje su prethodile tim odlučujućim godinama) da se bez svoje države ne može. Ne može ništa!
Zato su i uspeli. Кrvareći i žrtvujući svoje (uvek prevelike) nacionalne ambicije bezobzirnoj i tako dragocenoj REALNOSTI. Onoj realnosti koja jedina zastupa ŽIVOT, čitavo naše ovozemaljsko postojanje.
Zato pamet u glavu. I skratite na vreme svoje ambicije i hajdučku sujetu, svoj često i prečesto apstraktni i autodestruktivni način razmišljanja. I traženje dlake u jajetu.
Nemojte, braćo i sestre, da sečete granu na kojoj sedite, bacajući tako i sebe i svoje potomstvo u ambis neizbežne propasti!
Nemojte biti nenamerni upropastitelji i protivnici sopstvenog naroda, a obučeni u nacionalne kostime, sa pravoslavnim litijskim barjacima i dirljivim pesmama o Svetom Кosovu.
Ne dopustite da vas uvuku u tragikomični cirkus koji ništa nikome ne donosi niti doprinosi, obeležen lažnom "važnošću" nečijih suludih (autošovinističkih, glupičastih i bleskastih) namera.
Samo ćete uludo gubiti svoje vreme i fatalno zatrovati svoje živote, prijateljstva i neiskorištene potencijale, opasnim otrovima stalnog i večnog nepoverenja prema svima i svakome. Postajući statisti ("korisni idioti") u odavno planiranoj "obojenoj revoluciji" u Srbiji i Republici Srpskoj.
Živi bili, pa videli.
Ne bi nam bilo prvi put. Nažalost.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°472
Albanski Šiptari FTW!
_____
- Post n°473
disident wrote:Salje im dnevne zapovesti?Erős Pista wrote:Ali sta im radi Vucic, ludilo. Jos par dana i poklace se medji sobom, a na Kosovo zaboraviti.
Nekim sasvim sigurno, možda i većini, ali poenta je da i oni kojima ne šalje više nisu sigurni kome da veruju i sa kim mogu da se udružuju, tako da ih je razvalio za medalju.
_____
- Post n°474
Isuse
Lajkam 'glupičaste i bleskaste'
Lajkam 'glupičaste i bleskaste'
_____
- Post n°475
_____