Patriote srpske
- Post n°476
Re: Patriote srpske
https://stanjestvari.com/2023/02/18/kvantna-neodredjenost/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°477
http://www.nspm.rs/hronika/milo-lompar-zlatanovic-i-knezevic-uhapseni-samo-zato-sto-su-politicki-neistomisljenici-i-protivnici-veleizdajnickog-rezima-vucic-dacic.-trazim-slobodu-za-srpske-patriote-i-slobodne-novinare.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°478
„Дејан је наш дечак са Чукур чесме! „Ко потпише“ постаје порука отпора режиму!“
"Ко потпише, њега убише!“ постаје порука отпора мафијашком режиму Александра Вучића! А хапшење Дејана Златановића је равно ударцу дечака крчагом у чело код Чукур чесме! Тиранин треба да се потсети како се ти завршило па да схвати како ће и он проћи.
Ово поручује Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и верује да народ неће дозволити линч слободног новинара и особе са инвалидидетом, који је ухапшен само зато што је на протесту бранио Устав Србије.
FOTO: Youtube
Он сматра да сви морамо да се окупимо и са Дејановом породицом заједно да тражимо слободу за слободног новинара.
А Златановићу је стигла подршка и од припадника херојске 37. моторизоване бригаде Ивана Ашанина.
– Једног дана, када садашњи дани буду прошлост, Дејан Златановић имаће посебно место међу онима који се нису повукли, који нису издали, који нису продали. Међу онима који су остали часни! Држи се храбри човече! Велико поштовање за Дејана и Србин инфо. Сви треба да дођемо на протест за Дејанову одбрану – поручио је Ашанин.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°480
_____
- Post n°481
Tzv. Lompar savrseno ne propusta da bude mirodjija u svakoj corbi.
- Post n°482
Zarkovic doveo dvojicu "veterana" kao vrhunske strucne konsultante, pa mu se pomracio um kada su spomenuli da je jos Sloba Milosevic predavao Kosovo...
- Post n°483
Hahahha, ala su napljuvali Ahmat i Cecene
- Post n°484
Pa ahahahahaha @Radoholicar otkud ti na mitingu?
— Brod Ludaka (@sergioni007) February 19, 2023
DJV te provalio iako si se malko izmenio! pic.twitter.com/J8CloS471M
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°485
Planiram da modernizujem i obnovim NOLIT. pic.twitter.com/yh3RZejWCo
— Павле Бихали— (@pasazot) February 17, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°486
Zvuk obavezan
Bežali su - gleeedajteee https://t.co/Y5CljT4tzJ pic.twitter.com/oIXTcEc9Ro
— Neznanje rađa strah (@neznanjeradjas) February 20, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°488
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°489
nisam primetio da je kačen ovaj tekst od pre deset dana
https://www.politika.rs/sr/clanak/537428/Kosovo-je-Srbija
Čeda u berserk modu
Čolović
https://www.politika.rs/sr/clanak/537428/Kosovo-je-Srbija
Čeda u berserk modu
Čolović
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°491
ontoloski i civilizacijski neprijatelj
gospode kakav degenerik
gospode kakav degenerik
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°492
Речима првог српског уличног песника, „...где ли проналазе онолику ђубрад и мамлазе“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°493
antonić je skrajnut i domet su mi opskurni portali (a pritom je logoreičan i težak za čitanje), antiću su još uvek sva vrata otvorena, od n1 i nove preko rts-a i politike do opskurnih portala
- Post n°494
boomer crook wrote:ontoloski i civilizacijski neprijatelj
gospode kakav degenerik
Sve su to razocarani neprimaoci fondova
- Post n°495
Ali da, ovo je ludilo. Bosnjacima su 90te "zvezdana epoha". Vile. Just vile.
- Post n°496
Mór Thököly wrote:boomer crook wrote:ontoloski i civilizacijski neprijatelj
gospode kakav degenerik
Sve su to razocarani neprimaoci fondova
+1000
Bas to.
_____
- Post n°497
Meni je najjaci utisak koliko je ovo sto Ceda pise oblikovano putinovskom ratnom propagandom.
Npr. ovo:
Sve je tu, NATO=Hitler, ne ratujemo sa susedima nego sa NATO, cilj je da ae raaparca i unisti Srbija (Rusija), itd.
Npr. ovo:
Sve pokušaje da se sporazumemo sa susednim nacionalizmima – tamo gde još imamo otvorena državna i nacionalna pitanja – sprečavaju SAD i saveznici. Tri puta smo imali sporazum sa Bošnjacima (1991, 1992. i 2006. godine), dva puta sa Hrvatima (1991, 2017), bar jednom sa Albancima (2018), ali mir su svaki put srušile vlade iz Vašingtona, Londona ili Berlina. Cilj je – to je danas očigledno – da Srbija kao ontološki i civilizacijski neprijatelj bude ponižena, teško ranjena i konačno ukinuta kao država. To treba da bude opomena za druge male narode i model zavojevanja neprijateljskih država. Ova politika, koju je u prošlosti prema Srbima vodio još i Hitler, znak je slabosti SAD i saveznika, ali Srbiji kao maloj zemlji to malo može da znači. Izvesno je da je našim balkanskim neprijateljima izostanak sporazuma manje bitan nego nama. Za njih su devedesete godine „zvezdana epoha” nacionalnog „rađanja”. Iako, ispunjeno porazima, zbog čega im je najvažnije pobede doneo NATO, ovo ratovanje je za njih isto što je za naše stare bila Kosovska bitka iz 1389. godine.
Sve je tu, NATO=Hitler, ne ratujemo sa susedima nego sa NATO, cilj je da ae raaparca i unisti Srbija (Rusija), itd.
_____
- Post n°499
Није то толико нетачно, колико је лош и провидан изговор за своја, још већа говна.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...