Patriote srpske
- Post n°501
Re: Patriote srpske
Volim da se podsetim kakav čopor štetočina je iznedrio Studentski protest '96.
- Post n°502
Ovo sro on pise je totqlno osudjeno na neuspeh. Rusija (mozda) moze da sanja da je svet za sebe, u slucaju Srbije to je smesno. A jesi svet za sebe ako se odreknes kompletnog blizeg i sireg okruzenja. Ovo je bukvalno progovorio nagon za samouništenjem.
- Guest
- Post n°503
koliko vidim, ovo je neka vrsta poziva da se batali Kosovo i to na 500 godina. meni to ne izgleda naročito ratoborno. "privremeno tolerisanje dostignutog nivoa samostalnosti" i postavljanje crvene linije tek kod priznanja je manje od priznanja nezavisnosti ali kvalitativno više od zamrznutog konflikta.
dakle, usvajanje nove realnosti uz pripremu petovekovnog resantimana. tačno će ovako izgledati priznanje nezavisnosti - nacionalisti će se čas posla pomiriti sa time, ali uz mnogo odjavne buke.
dakle, usvajanje nove realnosti uz pripremu petovekovnog resantimana. tačno će ovako izgledati priznanje nezavisnosti - nacionalisti će se čas posla pomiriti sa time, ali uz mnogo odjavne buke.
- Post n°504
Srbije je kita, a Rusija je Azija.
Puna je Azija raznih diktatura i lažnih i pravih demokratija, carevina, kraljevina, sultanata...
Rusija je dok je gistro bila u Evropi, bila je najveća zemlja, a u Aziji je po broju stanovnika na 6. mestu između Bangladeša i Japana.
Puna je Azija raznih diktatura i lažnih i pravih demokratija, carevina, kraljevina, sultanata...
Rusija je dok je gistro bila u Evropi, bila je najveća zemlja, a u Aziji je po broju stanovnika na 6. mestu između Bangladeša i Japana.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°505
Cousin Billy wrote:koliko vidim, ovo je neka vrsta poziva da se batali Kosovo i to na 500 godina. meni to ne izgleda naročito ratoborno. "privremeno tolerisanje dostignutog nivoa samostalnosti" i postavljanje crvene linije tek kod priznanja je manje od priznanja nezavisnosti ali kvalitativno više od zamrznutog konflikta.
Ovo je i poziv na prekid pregovora i samoizolaciju od gnusnih komsija.
- Post n°506
Mada može i da se čita kao poziv na proterivanje preostalih Albanaca sa teritorije koju Srbija trenutno kontroliše.Cousin Billy wrote:koliko vidim, ovo je neka vrsta poziva da se batali Kosovo i to na 500 godina. meni to ne izgleda naročito ratoborno. "privremeno tolerisanje dostignutog nivoa samostalnosti" i postavljanje crvene linije tek kod priznanja je manje od priznanja nezavisnosti ali kvalitativno više od zamrznutog konflikta.
- Post n°507
Meni se čini da je ovim ljudima dojadio život.na ovim prostorima.neuporedivo više nego onima koje oni nazivaju "drugosrbijancima" i "autošovinistima"
- Post n°508
Mrzimo 500 godina one od kojih nam zavisi kompletna ekonomija, ali kad se oporavimo i "umnozimo" onda cemo... ovo je glupo i ludo i sta oces.
- Post n°509
Umnožite i obožite, ah te lude '90.
- Post n°510
ali "panična" politika prema Albancima i njihovom natalitetu kao najcelishodnija u poslednjih 20-30 godina. vrlo ovako jedna pregnantna tvrdnja.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°511
Dobro, probalo se i drugim metodama...
- Post n°512
Mór Thököly wrote:Meni se čini da je ovim ljudima dojadio život.na ovim prostorima.neuporedivo više nego onima koje oni nazivaju "drugosrbijancima" i "autošovinistima"
Meni se, naprotiv, cini, da je njima u ovakvoj Srbiji super i da bi voleli da to potraje jos 500 godina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°514
A nema sanse da ostane status kvo, nemoguce
- Post n°515
to i Čolović između ostalog kaže. ovde se projektuje neka eshatološka perspektiva, demografski obnovljeno i vojno osnaženo srpstvo u novim svetskim prilikama za 200 godina samo vojskom boc!
a ostali igrači sede na rukama i čekaju.
a ostali igrači sede na rukama i čekaju.
_____
- Post n°516
Ovi ljudi (ovaj, antonic, etc) su otisli u cistu (mracnu) fantaziju. Ovo sto pisu je totalno odvaljeno od realnosti.
- Post n°517
Ali zanimljivo mi je kako ni za jednog od tih patriota ne mislite da radi za Amerikance dok furaju sumanute proruske price, dok za npr. bandu koju je okupio, trenirao i organizovao Jovica Stanisic, prvi covek CIA za Srbiju u tom trenutku, tvrdite da je ubila premijera za racun...Rusa.
- Post n°518
Niko ne tvrdi da su Djindjica ubili Rusi. Oni su se samo radovali tome.
- Post n°519
Има ли разочараних међу српским "националистима" (са жутом мрљом невидимком), што председник Србије, на њихово незадовољство, (наравно) није потписао капитулацију данас у Бриселу?
Хоће ли се неко од њих извинити макар сопственим слушаоцима и симпатизерима што их је слагао и "обећао Вучићев потпис" на уговору у понедељак са (западњачким) ђаволом?
И докле ће вући за уши оне који све виде и много црње него што јесте (а јесте тешко)?
Лажовчине преиспољне, корисни идиоти наших спољашњих непријатеља, навијају за српску пораз - само да би се показало да су они "у праву" и да је све, у ствари, "већ одавно завршено".
А није!
Богу хвала!
P. S.
Сад ујутро, у уторак (у 7.50), гостујем код Миломира Марића на Хепију.
Хоће ли се неко од њих извинити макар сопственим слушаоцима и симпатизерима што их је слагао и "обећао Вучићев потпис" на уговору у понедељак са (западњачким) ђаволом?
И докле ће вући за уши оне који све виде и много црње него што јесте (а јесте тешко)?
Лажовчине преиспољне, корисни идиоти наших спољашњих непријатеља, навијају за српску пораз - само да би се показало да су они "у праву" и да је све, у ствари, "већ одавно завршено".
А није!
Богу хвала!
P. S.
Сад ујутро, у уторак (у 7.50), гостујем код Миломира Марића на Хепију.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°520
Najvaznija tema u ovom trenutku, na pameti svakog srpskog patriote.
https://standard.rs/2023/03/01/nase-trziste-udzbenika-kontrolisu-zagreb-i-berlin/
https://standard.rs/2023/03/01/nase-trziste-udzbenika-kontrolisu-zagreb-i-berlin/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°521
Ovo je priča iz cca 2015, 2016. Znači moraćemo da se strpimo do 2030. da kaže šta nam je sad činiti.
- Post n°522
Великосрпски патриотски лист Информер, који иначе излази на латиници, кажу “чик ако смем да вратим француски пасош”.
— Нови ДСС (@novidsscentar) March 4, 2023
Лично ћу однети Вучићу,под једним условом: враћам пасош, али пре тога мора да одбије француско- немачки споразума
Надам се господине Вучићу, да се видимо убрзо pic.twitter.com/F5tppvxBaB
_____
- Post n°524
I vise nigde bez hello fellow kids duksa.
Ja jos spavam
Po navici
U tvojoj tzv
Drzavi
Ja jos spavam
Po navici
U tvojoj tzv
Drzavi
_____
- Post n°525
"nema predaje", "predaja nije opcija"
_____
★
Uprava napolje!