by Donald DeSantis Sun Nov 13, 2022 3:52 pm
To je savrsen odgovor Cousin Billy, zahvaljujem. Srbiju razmatram kao potencijalno najjeftiniji hub za zivot izmedju Evrope (prave) i Azije za koji se spremam, pa je normalno da se interesovanje za nju vratilo posle dugo vremena. Na ovom kontinentu sam video sve sto sam zeleo i postalo mi je dosadno. Uostalom to odavno nije ono zbog cega sam ovde dosao.
Nisam iznenadjem vasom politickom opcijom, samo sam cekao potvrdu, zar se iz mog pitanja to ne vidi jasno?
Nije bas da vas puno ima u Srbijici, tu ste negde oko cenzusa maksimum, a ne vidim ni neku buducnost za vas realno, mislim takav je splet okolnosti, toga ste svesni. Postujem angazovanost mladih ljudi, bolje nego da visite po shipkama stadiona, medjutim niste razlog da penim. Penim samo oko ovih sto se izdaju za liberale ovde, a nisu nista drugo do potencijalno najveci autoritarijanci koji su hodili planetom, liberalni staljinisti. Zato sam i presao na desno, balans.
Prepoznali ste njihov kolektivizam za cim zudite, ali ostaje zagonetka kako vam Klinton/Bajden ekipa koja vam eksploatise doktrinu a ustvari vas se gnusha - nije odvratna. Verovatno racunate na mlade snage unutar demokratske partije. Ja ne bih da sam na vasem mestu, oni su samo korisni idioti koji privlace mlade glasove i bice pre ili kasnije odsatranjeni, veliki je novac u pitanju da bi se sa anti-fom sponzori zajebavali, samo im trebaju da odrade prljave poslove. Da su pod komandom Washingtona/korporacija/FBI to je valjda ocigledno, vec 2 godine su propali u zemlju, nestali.