Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patriote srpske

Notxor

Patriote srpske - Page 7 Empty Re: Patriote srpske

Post by Notxor Mon Aug 29, 2022 3:44 pm

Ma pičketina, kako Margit kaže.
    U Srbiji ima par desetina kretena kao što je Milan Radojičić i svi oni mu jebu kevu - bukvalno ne sme da im pisne.
    Velja i Mare, npr. su mogli lepo da asfaltiraju ili betoniraju ili nemam pojma šta, kao npr Ultra Kop, ali su psihopate što vole da kolju pa umesto da broje pare, sad će da broje godišnja doba.
    "Ja ću da se pravim da vam naređujem, a vi se pravite da me slušate" i tako će da vlada dok mu ne dojadi.
    Nego, gde nestade Slaviša Kokeza? A bio mu je kao brat.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Aug 29, 2022 4:11 pm

Kad vec pominjes Kokezu, treba pratiti domaci fudbal, nema boljeg ogledala drzave. Postoji nekakva fasada, neki ljudi trce za nekom loptom pa se nekome moze i uciniti da se radi o sportu kakav postoji i u ostalim drzavama ali svaka faza funkcionisanja klubova i takmicenja je najsirovije i najbrutalnije namestena, apsolutno nista nije prepusteno slucaju... e, tako funkcionise i sve ostalo u drzavi - izbori, itd

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Mon Aug 29, 2022 4:13 pm

Заоставштина Битефа. Театар се излио у народ.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 29, 2022 6:49 pm

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Mon Aug 29, 2022 7:09 pm

Šta kažu srećni i ružičasti punditi?
    Margit Savović

Post by Margit Savović Mon Aug 29, 2022 8:39 pm

Niste mi ništa odgovorili na to kako vidite stvari. 😩
    Cowboy

Post by Cowboy Mon Aug 29, 2022 9:01 pm

Јанош Винету wrote:
    Ја тврдим да су то Симе Спасићи и малоумне главе ала Достојни Србије. 

То није никакав конкретан идеолошки кохерентан покрет него гомила замлаћених луда који би седели испред продавнице или надничили. Њихове вође су компромитовани, свадљиви дивљаци који имају судске процесе против себе, то нису организационо способни кадрови.

Нема хладокрвних финансијера, факултетски образованих идеолога и улицканих представника, елоквентих и убедљивих говорника. Нема ни СПЦ, ни цркве, ничега осим сенилног и старог Никанора. 

Не бојте се овога. Све је то кратког даха, што је очигледно био и циљ. Потребан је само један миг Тужилаштву да се коловође похапсе и цела ова смејурија обезглави.
    Све је лепо рекао Бумер, рекеташки послови Вучићеви којима плаши честит народ, показује моћ и држи своје псе под контролом. 

Ови могу само да полупају неке излоге и направе штету, да претуку, пребију, али могу некоме и главу да отворе. То је максимум њиховог домета за сада.

Pa jebemmu nije Srbija ostrvo. Par stotina kilometara odavde besni rat prema kojem se nismo opredelili i od drzave napravili poligon za nadgornjavanje zapada sa Putinom.

Vidi se da je ovo koloplet ruske zelje da ovde zabiberi i Vucicevog kratkovidog dokazivanja Evropi da Srbija lako moze da sklizne udesno i da je on usrani garant mira i stabilnosti. Ali ima tu vektora koje je nemoguce sa sigurnoscu izracunati i predvideti im putanje.

Meni se ovo itch ne dopada, kazem, zbog ukupne situacije u Evropi.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 29, 2022 10:41 pm

Margit Savović wrote:Niste mi ništa odgovorili na to kako vidite stvari. 😩

Lično mislim da su stvari malo komplikovanije od toga
    Margit Savović

Post by Margit Savović Mon Aug 29, 2022 11:57 pm

Pa i ja mislim, ali računam da neko od vas ima firm view utemeljen na nečemu.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Aug 30, 2022 12:02 am

Jedini firm view koji imam je da je u onome juce i Putinija imala umesane prste.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Tue Aug 30, 2022 1:19 am

Mór Thököly wrote:Jedini firm view koji imam je da je u onome juce i Putinija imala umesane prste.

Сигурно, али у садејству или макар прећутној сагласности Вучића. Не верујем да он ишта препушта случају, а то што је нешто дао Русима ће компензовати кукњавом пред Ројтерсом и можда Прајдом.
    Већ сам видео тугованку о томе како му зли Руси раде о глави, покушавају да заваде сироти народ а он се тако бори за европске перспективе.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Aug 30, 2022 6:24 am

To kad Rusi citaju mora da su odusevljeni.

Margit Savović

Post by Margit Savović Tue Aug 30, 2022 9:33 am

Malo sam izventilirala prošle nedelje. Izlazila sam iz prodavnice hrane u Porto MNG i nalećem na Nenada Popovića sa nekom mlaadom ženom, pa sam kanalisala unutrašnju Zoricu Marković i rekla mu: fuj lopino jedna izdajnička pregadna! I nastavila svojim putem. E nećeš ga.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Aug 30, 2022 9:35 am

Patriote srpske - Page 7 3579118792 Patriote srpske - Page 7 3579118792 Patriote srpske - Page 7 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Aug 30, 2022 11:28 am

http://www.nspm.rs/hronika/dusan-janjic-iza-organizovanja-litije-za-spas-srbije-stoji-ruska-obavestajna-sluzba.html

http://www.nspm.rs/hronika/blic-litije-sa-daljinskim-upravljacem-iz-moskve.html

_____

boomer crook

Post by boomer crook Tue Aug 30, 2022 12:05 pm

nemojte da mislite da nema deo evropskih igraca koji imaju simpatije ka rusima i zele otvoren kanal komunikacije.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Aug 30, 2022 2:22 pm

Dobro, al ne trebaju im /\uTuje za to
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Thu Sep 01, 2022 10:33 am

šta je sad ovo Patriote srpske - Page 7 3579118792

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 01, 2022 10:42 am

Srbija radi, Beograd se kadi.

_____

boomer crook

Post by boomer crook Thu Sep 01, 2022 10:52 am

doslovce proslavljaju 11. septembar Patriote srpske - Page 7 1399639816

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    паће

Post by паће Thu Sep 01, 2022 10:54 am

boomer crook wrote:doslovce proslavljaju 11. septembar Patriote srpske - Page 7 1399639816

Али... округла годишњица је тек догодине.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Thu Sep 01, 2022 1:08 pm

Erős Pista wrote:Srbija radi, Beograd se kadi.
    razmišljam sad, prvo su protesti/demonstracije postali litije i to je sad najnormalniji tip političkog okupljanja, a evo stižu i KAĐENJA. patriote srpske polako postaju dnevna doza zapada todorovića.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama

Post by beatakeshi Thu Sep 01, 2022 1:44 pm

Ništa bez štrumfova.
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Thu Sep 01, 2022 11:25 pm

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1150096/aleksandar-dugin-nije-sam-bolu-grupa-srpskih-intelektualaca-podrzala-ruskog-filozofa

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 01, 2022 11:28 pm

Nije sam u bolu.

Nac-bolu.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 7:40 am