Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patriote srpske

boomer crook

Patriote srpske - Page 6 Empty Re: Patriote srpske

Post by boomer crook Mon Aug 29, 2022 11:27 am

disident wrote:
    Notxor wrote:Ma kakav bre fašizam? Religiozni fanatici, nacionalisti, budale...
    Nema fašizma bez grupica u uniformama po ćoškovima.
    Mor davno dao kao preporuku za citanje, i posle citanja mogu samo da preporucim dalje
    Patriote srpske - Page 6 FASIZAM-U-SVOJOJ-EPOHI-Ernst-Nolte_slika_O_103234339

meni je to najbolja studija fasizma izmedju ostaloga zato sto nolte ima simpatije za isti.

pardon imao je.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Aug 29, 2022 11:30 am

ince vaso tu knjigu mi je uzeo zajednicki prijatelj koji je eto sada moj bivsi drugar. i naravno nije procitao vec ce da grmi na ukrajinske fasiste i da poziva na logore za trans osobe u istom dahu. to danas snajder naziva shizofasizam - kada tvrdis da su ti protivnici fasisti dok podrzavas fash strukture doma.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Sotir

Post by Sotir Mon Aug 29, 2022 11:31 am

ficfiric wrote:Patriote srpske - Page 6 FbRXQqaXEAAWTXK?format=jpg&name=large
    Па ово је Sgt Major Grizzly, нисам га препознао, смршао је и пустио браду. 
    Ови су морали да подигну тепих да би га извукли.
    Notxor

Post by Notxor Mon Aug 29, 2022 11:36 am

boomer crook wrote:
    to je uglavnom zato sto je vojska sve vise integrisana u zapadne sisteme bezbednosti. ja sam imao prilike da upoznam vojni kadar i oni znaju s koje strane se maze leba.

moguce da gresim i da se to promenilo lately.

Kad se major Helena (ili kako se zove) autovala, ništa osim ponekog podsmeha nisam primetio kod visokih oficira, mada su to uglavnom profesori sa akademije pa su malo otvoreniji.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon Aug 29, 2022 11:40 am

Mór Thököly wrote:
    boomer crook wrote:za nedelju dana mogu da naprave sranje koje ce imati svoju dinamiku. ja isto mislim da su sada ranjivi i da su potpuno instrumentalizovani ali takodje mislim da je povod za zabrinutost.

kao i sa muralom kratko mladicu ovo je i disciplinovanje "centra" i "gradjana" kojima se reketaski saopstava sta ih ceka iza bezbednosti vuciceve vladavine.

To je sve takodje sve vidjeno. Poenta je da ti pokreti i konkretni ljudi nikako ne nameravaju da tako zauvek ostane. Kao sto si rwkao - dogadjaji postepeno poprimaju svoju sopstvenu logiku koju ni vlast ne moze potpuno da kontrolise. Sve je to vec vidjeno.

Ја тврдим да су то Симе Спасићи и малоумне главе ала Достојни Србије. 

То није никакав конкретан идеолошки кохерентан покрет него гомила замлаћених луда који би седели испред продавнице или надничили. Њихове вође су компромитовани, свадљиви дивљаци који имају судске процесе против себе, то нису организационо способни кадрови.

Нема хладокрвних финансијера, факултетски образованих идеолога и улицканих представника, елоквентих и убедљивих говорника. Нема ни СПЦ, ни цркве, ничега осим сенилног и старог Никанора. 

Не бојте се овога. Све је то кратког даха, што је очигледно био и циљ. Потребан је само један миг Тужилаштву да се коловође похапсе и цела ова смејурија обезглави.
    Све је лепо рекао Бумер, рекеташки послови Вучићеви којима плаши честит народ, показује моћ и држи своје псе под контролом. 

Ови могу само да полупају неке излоге и направе штету, да претуку, пребију, али могу некоме и главу да отворе. То је максимум њиховог домета за сада.

Sotir wrote:
    ficfiric wrote:Patriote srpske - Page 6 FbRXQqaXEAAWTXK?format=jpg&name=large
    Па ово је Sgt Major Grizzly, нисам га препознао, смршао је и пустио браду. 
    Ови су морали да подигну тепих да би га извукли.

Ко је тај? Почуча?

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Aug 29, 2022 11:44 am

Organizatori jesu Sime Spasici i Dundjeri ali mnogo mase su izvukli na ulicu i kad su pravili skup podrske agresiji i na ovim litijama. Malo sta moze toliko ljudi izvuci na ulicu.

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 29, 2022 11:44 am

факултетски образованих идеолога и улицканих представника, елоквентих и убедљивих говорника. Нема ни СПЦ

Saopstenja SPC su dovoljna. Ima aktivni episkop SPC koji je juce kod hrama Sv.Save doslovno rekao da je Putin car planete, a pre 10 dana znamo sta je govorio. Za ugladjene profesore pogledaj ono duhovno nesto u tzv Cacku
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 29, 2022 11:47 am

ficfiric wrote:Organizatori jesu Sime Spasici i Dundjeri ali mnogo mase su izvukli na ulicu i kad su pravili skup podrske agresiji i na ovim litijama. Malo sta moze toliko ljudi izvuci na ulicu.

10k su izvukli sigurno mozda i nesto jace. I jedini, i solidno delotvorni, odgovor na to je setnja 17.09. Sa minimum 30k ljudi. Postoje stranke i organizacije koje nose odgovornost da se to desi, a neke su je i ponele (NDB).
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 29, 2022 11:53 am

Kacim zbog fotografija

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 29, 2022 11:54 am

Kacim zbog fotografija

Patriote srpske - Page 6 1233199462

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 29, 2022 11:59 am

Ja se nisam ni iznenadio ni preterano uplašio ovom paradom lumpenskog šljama, ispreddragstorkih propaliteta i ludih FB keva. Ništa ovde novo nema, ista bulumenta se mlatila po gradu oko onih antivaks protesta. Sad su ih malo ustrojili i organizovali (ja bih rekao pre Vučić nego Rusi, mada verujem da su i ovi drugi priložili što je do njih - Noćne vukove npr), ali to je ista tužna banda oridjinala, kao i ranije.

Slažem se, međutim, da je ovo već jedna dinamika koja može da se otkine iz ruku onog koji misli da njome upravlja. Takođe, ovo jeste jasna posledica kako poluđivanja javnosti od strane režima, tako i rata u Ukrajini.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Sotir

Post by Sotir Mon Aug 29, 2022 11:59 am

Јанош Винету wrote:

Ко је тај? Почуча?
    Да, Почуча.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 29, 2022 12:02 pm

_____

Sotir

Post by Sotir Mon Aug 29, 2022 12:03 pm

Незгодан је угао за процену, а мрзи ме гледам на карти и мерим. Али на оним сликама има око 2к људи, тешко да има преко 3.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Aug 29, 2022 12:06 pm

Istina. Manje nego prosli put
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 29, 2022 1:01 pm

Kaze Klacar sve okej, sta se lozite.

_____

boomer crook

Post by boomer crook Mon Aug 29, 2022 1:12 pm

sad sam se zabrinuo

_____
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 29, 2022 1:22 pm

Ovo je jasna indicija da iz protesta stoji Vučić. Inače bi se vrištalo o Rusima. A ovako je u fazonu, ma u redu je, ne budite blesavi, sve okej, zna gazda šta radi.

_____

kondo

Post by kondo Mon Aug 29, 2022 1:28 pm

Sad da na ojro prajd izađe njih 500 i mashallah!

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Aug 29, 2022 1:36 pm

Erős Pista wrote:Ovo je jasna indicija da iz protesta stoji Vučić. Inače bi se vrištalo o Rusima. A ovako je u fazonu, ma u redu je, ne budite blesavi, sve okej, zna gazda šta radi.

To, ali da dodje samo ekipa

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 29, 2022 2:08 pm

Patriote srpske - Page 6 3579118792

Da, da.

_____

Margit Savović

Post by Margit Savović Mon Aug 29, 2022 2:25 pm

Navodno je Porfirije Perić pritisnuo Vučića da se, kako sad ovo da kažem, 'uputi molba' da ne bude Europrajda. 

Imam takođe i informaciju da PP i AV nisu u sjajnim odnosima ni najmanje. PP se izlanuo jednom prilikom da će on svakako nadživeti Vučića i tera svoju i-ili crkvenu agendu. Mislim, mi vidimo da onog SNS vladike Šarića više nema da bude hendler patrijarha kao što je bio slučaj sa Irinejem iz Niša. 

Vidim neku reakciju na tw kako je Porfirije Perić the Služba. Isto tako se priča i da je SPC pod mnogo jakim ruskim uticajem. 

Je l može neko malo da mi to raščlani?

Da li postoji neki trijumvirat Rusija - SPC - Služba? Ili neki duo od ta tri? Koje su sile na delu?

Ja znam neke starce udbaše koji su pod traumama još iz doba Juge i koji FSB rangiraju kao neprijatelja broj 1. Posle idu Briti, pa Nemci. To mi sve ima logike jer su to zemlje koje najviše nasrću da nas stave pod svoju šapu i čerupaju. Pa i Jovica je bio CIA, a ne Moskva.

Rusija - SPC mogu da razumem, ali Rusija - Služba not so much. Neke vladike sigurno jesu DB, tipa Grigs, ali da li je Saruman Bački i sam PP? 

Olako se sve pripisuje Službi, a realno u Srbiji ne možeš da namaknes 10 blistavih umova za velika dela, a sad ispada da postoji omnipotentna služba koja radi uspešno posao.

Moje mišljenje je da Vučić ne kontroliše ni Službu ni Crkvu, a ima nultu toleranciju na rizike po rejting i zato ovako mešetari. Pičketina. Da ja imam 60% bila bih liderka, a ne brabonjak.

Post by beatakeshi Mon Aug 29, 2022 3:28 pm

Odakle ti ideja da je on "brabonjak"? Čovek je apsolutni autokrata u okviru srpskih mogućnosti.
    паће

Post by паће Mon Aug 29, 2022 3:35 pm

beatakeshi wrote:Odakle ti ideja da je on "brabonjak"? Čovek je apsolutni autokrata u okviru srpskih mogućnosti.

Рече у истом пасусу, „ima nultu toleranciju na rizike po rejting“.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Aug 29, 2022 3:38 pm

To sto ima svu vlast, ne znaci da nije teska kukavica koja se boji svakog rizika

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 8:14 am