Patriote srpske
- Post n°101
Re: Patriote srpske
meka moc. nocni vukovi protv nindza kornjaca
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°102
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°104
Da li su direktor Hjuman rajts voča i organizator litija ista osoba, šta je ovo ljudi pic.twitter.com/J87wLOyTaJ
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) August 29, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°105
Jel ima neko da zivi u Srbiji, pise ovde a da ga barem malo plasi ovo ludilo od juce i brojnost ludaka?
Ozbiljno pitam, jasno je gde ovo ide jos od pre deset godina ali sam prvi put uhvatio sebe da ozbiljno razmisljam o kriznom menandzmentu odnosno gde da (zaista) pobegnem sa porodicom odavde.
Ozbiljno pitam, jasno je gde ovo ide jos od pre deset godina ali sam prvi put uhvatio sebe da ozbiljno razmisljam o kriznom menandzmentu odnosno gde da (zaista) pobegnem sa porodicom odavde.
- Post n°106
Ovo juce je manifestacija fasizma. Ko poznaje istoriju fasizma zna da to sto su tamo bili sluzbenici nimalo ne menja na stvari. Naprotiv.
- Post n°107
Drugo, preporucio bih da se ne siri defetizam. U ovim stadijumima fasizam je zapravo vrlo ranjiv.
- Post n°108
Ma kakav bre fašizam? Religiozni fanatici, nacionalisti, budale...
Nema fašizma bez grupica u uniformama po ćoškovima.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°109
To sto si nabrojao - to je fasizam. Klerofasizam. Fasizam u Srbiji nije i nikada nece izgledati kao u Nemackoj. Ovo juce je klasican mediteranski fasizam, kao u Grckoj ili kao u Spaniji.
- Post n°110
...jer Italija nije na Mediteranu
_____
- Post n°111
I Francuska je. I sa tim ima paralela.
Poenta je nije dramaticno ako se prepozna na vreme i pruzi otpor.
Poenta je nije dramaticno ako se prepozna na vreme i pruzi otpor.
- Post n°112
Jedini razlog zasto ne elaboriram dalje je jer moze zvucati kao aboliranje Vucica od odgovornosti
- Post n°113
Mór Thököly wrote:Jedini razlog zasto ne elaboriram dalje je jer moze zvucati kao aboliranje Vucica od odgovornosti
Fasizam ide uz drzavu po definiciji. Ne moze narod ili skup da bude fasisticki, to moze samo drzava jer se radi o sistemu (drzava iznad interesa gradjana)
Vucica je nemoguce abolirati od ovoga juce. Jasno je, stvar je konkretno organizovana u Moskvi ali za izresetanost Srbije raznim agenturama je svakako najkrivlji upravo Vucic. O zatupljivanju naroda da i ne govorim.
- Post n°114
Препоручујем да бежите у Портланд.
Иронија на страни, мислим да хистеришете, паничите и ширите дефетизам.
Откад је дошао на власт Вучић отворено подржава све могуће десне покрете па чак и ствара своје да бих их разводнио и контролисао боље.
Ове литије су просто Вучићево масло, то такође није реално стање ствари.
Знате и сами да је то његова тактика притиска на СПЦ. Он држи оне зилоте испред Владе (протести против десакрализације ”ваљевске Грачанице”), плаћа им режије и одржава их.
То су кадрови на нивоу Достојних Србије.
Нестаће за недељу дана кад им пресуши славина.
Иронија на страни, мислим да хистеришете, паничите и ширите дефетизам.
Откад је дошао на власт Вучић отворено подржава све могуће десне покрете па чак и ствара своје да бих их разводнио и контролисао боље.
Ове литије су просто Вучићево масло, то такође није реално стање ствари.
Знате и сами да је то његова тактика притиска на СПЦ. Он држи оне зилоте испред Владе (протести против десакрализације ”ваљевске Грачанице”), плаћа им режије и одржава их.
То су кадрови на нивоу Достојних Србије.
Нестаће за недељу дана кад им пресуши славина.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°115
za nedelju dana mogu da naprave sranje koje ce imati svoju dinamiku. ja isto mislim da su sada ranjivi i da su potpuno instrumentalizovani ali takodje mislim da je povod za zabrinutost.
kao i sa muralom kratko mladicu ovo je i disciplinovanje "centra" i "gradjana" kojima se reketaski saopstava sta ih ceka iza bezbednosti vuciceve vladavine.
kao i sa muralom kratko mladicu ovo je i disciplinovanje "centra" i "gradjana" kojima se reketaski saopstava sta ih ceka iza bezbednosti vuciceve vladavine.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°116
inace da sovjetski savez je koristio marksizam kako bi regrutovao ideoloske saputnike diljem sveta od kojih su neki prelazili i u prave agente. ovaj duginovski mish-mash-fash regrutuje ovo. dakle od petorke iz kembridza do mise vacica. kakava ideologija takvi ti i agenti - otac derzinski.
_____
- Post n°117
Dok se fašizam ne realizuje kroz zakone ili svakodnevno nekažnjeno kršenje zakona - nema frke, ovo su neki čobani budale.
_____
- Post n°118
boomer crook wrote:za nedelju dana mogu da naprave sranje koje ce imati svoju dinamiku. ja isto mislim da su sada ranjivi i da su potpuno instrumentalizovani ali takodje mislim da je povod za zabrinutost.
To je sve takodje sve vidjeno. Poenta je da ti pokreti i konkretni ljudi nikako ne nameravaju da tako zauvek ostane. Kao sto si rwkao - dogadjaji postepeno poprimaju svoju sopstvenu logiku koju ni vlast ne moze potpuno da kontrolise. Sve je to vec vidjeno.
- Post n°119
Сагласан.boomer crook wrote:za nedelju dana mogu da naprave sranje koje ce imati svoju dinamiku. ja isto mislim da su sada ranjivi i da su potpuno instrumentalizovani ali takodje mislim da je povod za zabrinutost.
Мурал је оголио доста тога, показао да је све то дириговано и инструментализовано у политичке сврхе и колика је сила политичке воље и лични хир Вучића да то остане. Верујем да је и ова забрана Прајда управо тако нешто.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°120
Notxor wrote:Dok se fašizam ne realizuje kroz zakone ili svakodnevno nekažnjeno kršenje zakona - nema frke, ovo su neki čobani budale.
gledaj kostu gavrasa
_____
- Post n°121
pluskvamperfekat.
_____
- Post n°122
Јанош Винету wrote:Сагласан.boomer crook wrote:za nedelju dana mogu da naprave sranje koje ce imati svoju dinamiku. ja isto mislim da su sada ranjivi i da su potpuno instrumentalizovani ali takodje mislim da je povod za zabrinutost.
Мурал је оголио доста тога, показао да је све то дириговано и инструментализовано у политичке сврхе и колика је сила политичке воље и лични хир Вучића да то остане. Верујем да је и ова забрана Прајда управо тако нешто.
pa jeste. njegov dil sa bikicama ovoga sveta je reketaski. on drzi svoje pse na lancu i tako se zemlja kao unormaljuje ali lanac je uvek u ruci i psi nisu poslati u sinteraj.
_____
- Post n°124
Mor davno dao kao preporuku za citanje, i posle citanja mogu samo da preporucim daljeNotxor wrote:Ma kakav bre fašizam? Religiozni fanatici, nacionalisti, budale...
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°125
ako nesto uliva sigurnost u ovoj situaciji to je da vojska nije fasizovana kao ni policija. one su korumpirane ali i dalje ideoloski izvan ovog kolopleta cak i kada se pevaju cetnicke pesme i slicno.
to je uglavnom zato sto je vojska sve vise integrisana u zapadne sisteme bezbednosti. ja sam imao prilike da upoznam vojni kadar i oni znaju s koje strane se maze leba.
moguce da gresim i da se to promenilo lately.
to je uglavnom zato sto je vojska sve vise integrisana u zapadne sisteme bezbednosti. ja sam imao prilike da upoznam vojni kadar i oni znaju s koje strane se maze leba.
moguce da gresim i da se to promenilo lately.
_____