Patriote srpske
- Post n°77
Re: Patriote srpske
http://www.nspm.rs/kulturna-politika/nindza-kornjace-i-kriza-americke-meke-moci.html
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°79
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°80
Brte, ovaj je mesece života protratio na ovo sranje.
- Post n°81
Možda Vučić želi da izbegne ovakvo nasilje? /s
Police removed lesbians from a parade in Cardiff featuring a cop who charged gender-critical women for ‘confronting’ a transgender group and their supporters after they ‘crashed’ the event.
Get The L Out UK, a lesbian activist group that ‘stands against… transgenderism’, shared footage from yesterday’s Cardiff Pride event.
The clip shows a lesbian and a transgender shouting at each other on St Mary Street during the LGBT+ march.
The lesbian activists had “interrupted” the march and were not registered members of the parade, Pride Cymru confirmed.
The police officer is heard telling the women that their group is ‘causing confrontations between different groups of people’.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°83
Летећи Полип wrote:http://www.nspm.rs/kulturna-politika/nindza-kornjace-i-kriza-americke-meke-moci.html
Nakon procitanog celog teksta mogu da kazem da je izuzetno glup.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°84
Erős Pista wrote:Летећи Полип wrote:http://www.nspm.rs/kulturna-politika/nindza-kornjace-i-kriza-americke-meke-moci.html
Nakon procitanog celog teksta mogu da kazem da je izuzetno glup.
je l može neki tl;dr
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°85
Ne moze!
Ali stvarno ne moze. Svaki pokusaj sazetka ce biti smisleniji od samog teksta.
Ali stvarno ne moze. Svaki pokusaj sazetka ce biti smisleniji od samog teksta.
_____
- Post n°86
Mislim, evo: propast novih NT fransiza dokazuje krizu americke meke moci. Ali zapravo je mnogo gluplje od toga.
_____
- Post n°87
amerikanci se gade nindza kornace koje su im donele globalnu meku moc. tzv. amfibijski autosovinizam
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°88
mislim najdebilniji deo je tvrdnja da su nindza kornjace globalno marginalni fenomen
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°89
hvala obojici
sad moram da pročitam, dobro ste ga prodali
sad moram da pročitam, dobro ste ga prodali
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°90
Ili cudjenje sto se pridruzuju BLMu. Pa to su likovi koji su od starta kodirani kao crni - svakako kao deo hip hop kulture.
_____
- Post n°91
Biću podao: ovaj Tanasković je Tirke za 21. vek.
- Post n°92
Erős Pista wrote:Ili cudjenje sto se pridruzuju BLMu. Pa to su likovi koji su od starta kodirani kao crni - svakako kao deo hip hop kulture.
Davno sam gledao, ali pre bih rekao skejteri.
_____
~~~~~
- Post n°93
Летећи Полип wrote:Erős Pista wrote:Ili cudjenje sto se pridruzuju BLMu. Pa to su likovi koji su od starta kodirani kao crni - svakako kao deo hip hop kulture.
Davno sam gledao, ali pre bih rekao skejteri.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°94
Pa Vanila Ajs, jebi ga.
_____
~~~~~
- Post n°95
_____
- Post n°96
Jebote gde ja živim. pic.twitter.com/BMIrKSAJEg
— ️ Slartibartfast ∞ ️ (@Slartibart1fast) August 28, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°97
Ovo je skroz American style ludilo.
_____
- Post n°99
Erős Pista wrote:Ovo je skroz American style ludilo.
Da, ali nije previse bitno.
- Post n°100
Informer
(VIDEO) KOLIKO RUSI VOLE SRBE, TO JE... U MOSKVI JE ODRŽAN SKUP PODRŠKE SRBIJI, slike sa ulica ruske prestonice GOVORE VIŠE OD REČI!
Vozači sa zastavama Rusije i Srbije krenuli su sa Kaluške magistrale i kroz centar prestonice krenuli ka Krasnogorsku. Manifestacija bi trebalo da se završi kod spomenika Georgiju Pobedonoscu u ovom podmoskovskom gradu
Organizatori na svom Telegram kanalu događaj pozicioniraju kao prijateljski motoristički skup bratskih naroda dve zemlje.
Auto kolona je krenula u 15:00 časova sa parkinga OBI na Kaluškoj magistrali i završila vožnju oko 18:30 u Krasnogorsku sa video vezom sa Beogradom na posebnom ekranu, gde je u to vreme krenula velika povorka uz učešće nekoliko desetina hiljada ljudi za spas Srbije.
Planirano je da to bude rekordan broj učesnika za prestonicu, kao i da postane i jedna od najvećih i najvidljivijih načina podrške Srbiji od 1999. godine.
- Naša braća na Balkanu su ponovo u nevolji! Silno ih tlače i istiskuju sa Kosova, a samoj Srbiji nameću se netradicionalne vrednosti koje su strane ovoj pravoslavnoj zemlji. To je naša dužnost - Srbi su prvi podržali Rusiju na početku Novog svetskog rata, kada je skoro cela Evropa već bila protiv naše zemlje, i desetine hiljada su izašle na ulice u znak solidarnosti - navodi se u saopštenju organizatora. .
Miting u Moskvi organizuje inicijativna grupa, u kojoj su stanovnici Rusije, među kojima je i patriotska zajednica „Motomiting solidarnosti sa Oružanim snagama Ruske Federacije".
Podasetimo, U martu je u Beogradu održan auto skup podrške Rusiji na kome je učestvovalo stotinak automobila.
_____
★
Uprava napolje!