Kosovo*
- Post n°426
Re: Kosovo*
Steta sto mi tako ne radimo po Velikom Trnovcu i kontrolisemo tamosnju proizvodnju i trgovinu za sopstvene potrebe. Ljubomoran sam.
- Post n°428
To se Petrovićevo vino ovde prodavalo u dvolitarkama od kokakole. Gusto, zagasito, vranac. Zapravo sam voleo da ga gucnem uz neku jaču hranu. Na dnu flaše uvek ostane 5cm taloga.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°429
Notxor wrote:Skandal! Stavio vino u bure i tu ga drži godinama!
Substance abuse, if I ever saw one.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°430
Pripadnici Kosovske policije iz redovnih jedinica, albanske nacionalnosti, od večeras ulaze u severni deo Mitrovice, sa ciljem da pojačaju prisustvo u delovima grada gde živi etnički mešovito stanovništvo, među kojima su pre svega Albanci. Cilj dolaska ovih jedinica je isključivo „zaštita etnički mešovitih delova grada, a nakon više pritužbi Albanaca sa Severa da se ne osećaju bezbedno“, rečeno je za KoSSev u Kosovskoj policiji.
Ubrzo nakon najave Kosovske policije da će pojačati prisustvo na Severu, a u jeku najnovijih tenzija nakoj prekjučerašnjih incidenata, veći broj policajaca viđen je u Bošnjačkoj mahali u severnom delu Mitrovice, ali i drugim delovima grada, objavio je večeras KoSSev.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°431
Šta rade ti ljudi, jbt.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°432
Suza privrednika nema roditelja
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°434
Erős Pista wrote:Šta rade ti ljudi, jbt.
Cine dogovor i srpsko prihvatanje bilo cega tezim. Namerno, naravno. Posto bi bilo kakav incident, zbog srpske pozicije vizavi globalnog geopolitickog momenta, najvrv isao na srpsku stetu.
Krajnje je vreme da napravimo zaokret od Rusije i legitimisemo svoju poziciju u (svom) svetu. Ne da bismo mogli da vojno reagujemo, nego upravo da bismo pokvarili racunicu eskalacije i time smanjili verovatnocu sukoba.
- Post n°435
Oh, and btw, cestitam na "izlasku iz institucija". Jer da se to nije desilo sad bi tu bili regularni policajci srpske nacionalnosti.
- Post n°436
Kuzim da su usli na sever da bi mogli da zamene albanske policajce srpskim, kad se vrate u institucije. tj. da to bude trampa, da se ne trazi nesto drugo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°437
Moze, ne mora da bude akcija sa jednim ciljem. Ali nije to jedina stvar koja se desava ovih dana. Kurti provocira (nalazi racunicu u tome)
- Post n°438
Mislim, oni sigurno zele i da isprovociraju ulazak srpskih snaga na sever, kao i sto sigurno zele da upokoje Briselski sporazum (o ovom potonjem nema dvojbe).
- Post n°439
Meni je najjači energični Petković, mislio sam da posle Đurića nema dalje. Al naši svi dobili instrukciju da u svakoj rečenici pomenu Kurtija, ni Kosovo ni njegovu vladu ni kosovsku policiju
- Guest
- Post n°440
Šta radi Suzana, uzela produženi vikend?
Tabloidi se od juče kolebaju, čas smo na ivici rata čas moraš situaciju na Kosovu da tražiš po dnu stranice.
A javnost je očigledno zainteresovana za sever Kosmeta koliko i za nova saznanja o ranoj dijagnostici reumatskog artritisa u gnuova.
Tabloidi se od juče kolebaju, čas smo na ivici rata čas moraš situaciju na Kosovu da tražiš po dnu stranice.
A javnost je očigledno zainteresovana za sever Kosmeta koliko i za nova saznanja o ranoj dijagnostici reumatskog artritisa u gnuova.
- Post n°441
Suzi radi kasting za remake Boja na Kosovu.
- Post n°442
Svi bi najradije zaboravili, ali oni koji zive tamo vrv ne bi. A cemu se nadaju ti Srbi tamo to bih voleo da znam. One last hurrah pa da se sele ovamo. Nista mi drugo ne pada na pamet, a da ima ikakve sanse.
- Guest
- Post n°443
Ali zar nije sad valjda to vreme za last hurrah? Uopšte mi nisu jasni sadašnji događaji, istovremeno predstavljaju to kao kulminaciju Kurtijevog terora, i ne rade ništa povodom toga, nema barikada, patriotskog okupljanja, mediji pokrivaju to sa pola snage...Oćemo nazad na Kosovo ili ćemo da ignorišemo ovo, šta je ideja?
Što se tog naroda dole kao političkog entiteta, verujem da bi sama ideja da se bilo šta, ali bukvalno bilo šta uradi mimo koordinacije sa bezbednosnim službama Srbije (ovo je bio eufemizam za "ni da prdnu bez naređenja iz Beograda"), bila dočekana sa potpunim nerazumevanjem, pa i podsmehom.
Što se tog naroda dole kao političkog entiteta, verujem da bi sama ideja da se bilo šta, ali bukvalno bilo šta uradi mimo koordinacije sa bezbednosnim službama Srbije (ovo je bio eufemizam za "ni da prdnu bez naređenja iz Beograda"), bila dočekana sa potpunim nerazumevanjem, pa i podsmehom.
Last edited by Cousin Billy on Fri Dec 09, 2022 1:28 pm; edited 1 time in total
- Post n°445
Paradoksalno, to je i Kurtijeva ideja. Vrv i ruska.
- Guest
- Post n°446
Pa verovatno, ali sigurno nije NATO ideja, a kontam da se oni ipak pitaju dole više nego bilo ko drugi?
- Post n°447
beatakeshi wrote:Suzi radi kasting za remake Boja na Kosovu.
Da se ja pitam Bokan bi bio onaj slepac sto tumara po sumi, a Bora Corba slikar sto ide sa njim. Petar Petkovic bi bio vidar->hecim. Simo Spasic bi bio onaj pandur sto ga hvata ali ga pusta kad mu dodje Obilic (Porfirije) i kaze mu da se razidje.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°448
Cousin Billy wrote:Pa verovatno, ali sigurno nije NATO ideja, a kontam da se oni ipak pitaju dole više nego bilo ko drugi?
Pa vrv nije americka ideja. Vrv ni Vuciceva tbf. Ali mi smo vec sada polu-parija na ovim prostorima. Plus, Albanci nemaju nista da izgube, Srbija ima. Niko nece stati na srpsku stranu u ovim uslovima u koje smo sami sebe doveli. Mislim, niko ko zaista nesto moze.
- Post n°449
raziđite se
Vučić se obraća sutra u 19 časova