Bukvalno: jedan narod, jedan vođa, jedan jezik, jedna crkva?
Kosovo*
- Post n°376
Re: Kosovo*
Mislim, kapirate da prenosite crnogorske naciste?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°377
Iz gornjeg teksta:
Kurti wrote:sada imamo rok da se to međusobno priznavanje sprovede negde do proleća sledeće godine. To je dogovor koji je sinoć postignut i koji je Srbija prihvatila
- Post n°379
https://kossev.info/cosja-cestitao-28-novembar-istorija-je-dala-za-pravo-moze-se-nadati-da-ce-etnicka-albanija-biti-u-potpunosti-ostvarena/
- Post n°380
"Sa obe strane Drima" is the new "Sa obe strane Drine"
- Post n°381
I juce slusam 1 inace odlicno predavanje Krasteva
https://youtu.be/V8lSProE__I
u kome domaćin(tm) na kraju kaže kako je US administraciju ubedjivao kako su na Kosovu nacionalisti u stvari good guys jer su sa druge strane "gangsteri".
https://youtu.be/V8lSProE__I
u kome domaćin(tm) na kraju kaže kako je US administraciju ubedjivao kako su na Kosovu nacionalisti u stvari good guys jer su sa druge strane "gangsteri".
- Post n°382
lol dobrica cosjic
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°384
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°385
Kurti: U najnovijoj istoriji Srbije desila su se tri suštinska ubistva:
1) ubistvo Ivana Stambolića
2) ubistvo Zorana Đinđića
3) ubistvo Olivera Ivanovića.
Znači, ova nomenklatura vlasti koju imate danas u Beogradu se utemeljila ne samo na osnovu glasova građana, nego i na ova tri ubistva. Zato je u Srbiji mnogo teže da se pokažu, da deluju i da istraju ljudi koji će pružati pravi otpor.
1) ubistvo Ivana Stambolića
2) ubistvo Zorana Đinđića
3) ubistvo Olivera Ivanovića.
Znači, ova nomenklatura vlasti koju imate danas u Beogradu se utemeljila ne samo na osnovu glasova građana, nego i na ova tri ubistva. Zato je u Srbiji mnogo teže da se pokažu, da deluju i da istraju ljudi koji će pružati pravi otpor.
_____
- Post n°387
Mór Thököly wrote:Da se oni ipak vrate u Srbiju
_____
- Post n°388
+1
Да се интегришу у политички живот Србије и да нам несебично помогну у решавању пресвучених радикала.
Да се интегришу у политички живот Србије и да нам несебично помогну у решавању пресвучених радикала.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°389
Kurti sve 5, ne razumem vaše polu-sprdanje za navedenim. (Izvinjavam se ako sam pogrešno razumeo)
- Post n°390
Pa nije ovo problem sa njim.
I nije sprdnja, nego pravi probleme
I nije sprdnja, nego pravi probleme
- Post n°391
muštuluk u inboks
prvi dan ima samo da ispare a mi da se ušetamo ko gospoda
prvi dan ima samo da ispare a mi da se ušetamo ko gospoda
- Post n°393
U Frankfurtu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°394
beatakeshi wrote:Kurti sve 5, ne razumem vaše polu-sprdanje za navedenim. (Izvinjavam se ako sam pogrešno razumeo)
ja se ne sprdam. i ne mislim da pravi probleme i da svi koji misle da nije na vezi sa vasingtonom grese.
na stranu sto je nama sada vec nepojman ovaj nivo politicke artikulacije posto premijerka prica ko da je dosla da uteruje pare a predsednik svaki put izvodi psihodramski igrokaz.
_____
- Post n°395
mislim kao svi cekaju da se preigra a on dobio ukidanje viznog rezima
_____
- Post n°396
Dobro, to kod njih nikad nije sigurno...
Sa nekim u Vasingtonu svakako jeste na vezi
A preigrati se je tesko kad ti suprotna strana daje damu i topa fore. Srbija sama sebi veze ruke i noge i onda se pita zasto kako. I u tom smislu ova ekipa na vlasti i odgovara. Svima. Dok ne zavrse poso. Sto i oni znaju.
I sve se odvija u tome.
Sa nekim u Vasingtonu svakako jeste na vezi
A preigrati se je tesko kad ti suprotna strana daje damu i topa fore. Srbija sama sebi veze ruke i noge i onda se pita zasto kako. I u tom smislu ova ekipa na vlasti i odgovara. Svima. Dok ne zavrse poso. Sto i oni znaju.
I sve se odvija u tome.
- Post n°398
Lepo prica srpski. Tek sada vidim o kakvoj se smehotresini od kvazipoliticara radi, cak i ukoliko uzmemo u obzir potencijalnu misaono-jezicku barijeru. Stvari su vrlo proste - on ne dozivljava svoje potpise kao obavezujuce, a ni tudje, i potpuno je nebitno sta je potpisano i sta je vazeci pravni okvir (sporazumi Beograda i Pristine, Dejton, ustavi, sta god), nego on tera svoju agendu i svi drugi su obavezni da sprovode ono sto je u korist necega sto on zamislja, a sto skriva iza nekakvih prica o vrednostima. Tako npr. Dejtonski sporazum nije sporazum, ustav, sta god, nego je izraz vrednosti i onda Srbi ne postuju vrednosti civilizacije bla bla jer odbijaju da Republika Srpska bude "integrisana" u BiH (Republika Srpska nema vrednosti, zloupotrebila je inkluzivnost kao vrednost, ne dele vrednosti sa Bosnom nego je instrument protiv Bosne). Kako da ne. Beograd vezan za Moskvu vise nego ikada u istoriji. Dokazi da je Kosovo normalna drzava su mu neke liste o vladavini prava ili napretku demokratije koje izvode anketom nevladine organizacije.
Jedino sto je odvratnije jeste ovaj voditelj koji se satro predstavlja kao neutralac, gradjanin, Bosanac i Hercegovac tako reci, a sve vreme zastupa bosnjacko glediste i bosnjacke stavove (odnosi Bosnjaka i Albanaca, kada cete doci ovde, kada cemo mi tamo, bosnjacki i kosovski biznismeni bla bla).
Sve u svemu, truba. Sada je jos jasnije kolika je jadnost Vucica na medjunarodnom nivou (a sa njim i nasa) kada ovaj pajac udara cuske.
Jedino sto je odvratnije jeste ovaj voditelj koji se satro predstavlja kao neutralac, gradjanin, Bosanac i Hercegovac tako reci, a sve vreme zastupa bosnjacko glediste i bosnjacke stavove (odnosi Bosnjaka i Albanaca, kada cete doci ovde, kada cemo mi tamo, bosnjacki i kosovski biznismeni bla bla).
Sve u svemu, truba. Sada je jos jasnije kolika je jadnost Vucica na medjunarodnom nivou (a sa njim i nasa) kada ovaj pajac udara cuske.
- Post n°399
kao sestre nas smo dve pic.twitter.com/dNmvr2i0yf
— жан ралфио. (@Stefansparavalo) November 29, 2022
- Post n°400
Jel ja grešim što mislim da će svako rešenje biti u koliziji sa oba Ustava (srb/kos)?