Улични ходач wrote: Јанош Винету wrote:
Није то само лични анимозитет. У питању је нешто друго, идеологија.
Десно, лево и центар.
Алексић и Ћута су угрубо десно, аграрно-сеоски типови, Ђилас и Зелено-Леви су лево, ДС и компанија су центар.
Проблем је њихов недостатак комуникације и немушти језик, као и чињеница да не отварају карте и не желе да се јасно одреде. Ја ни не пратим помно и детаљно најфиније ставове опозиције па ми није јасна њихово идеолошко профилисање и разлике у њиховим ставовима, али ми делује да није баш на личној основи.
Ђилас је егоманијак и тројанац и шта све не, па може са Зелено-Левим, а Ћута не може са Зелено-Левим (Добрица и Дабрица)?
ДС неће ништа са Ђиласом, ни политички ни лично јер није солидан тип, то већ могу да отпишем на лични анимозитет.
Каква црна идеологија. Алкесић је био Г17, мислим и нешто са ЛДП мутио, неколико година је био подржаван од стране СНС на власти у Трстенику. СНС га је 2012 поставио на власт. Ћута, са непознатом биографијом, од Љушинго КПГТ из девдесетих, док је Љуша "жарио и палио" као јул-овац до чудних прича о чланству у СНС.
Скоро сваки истакнути члан тзв. пробриселске опозиције је био у протеклих 11 година у некој комбинацији са СНС и то отворено а најјаче што све друге прозивају за сарадњу.
Биће један скуп пробриселске опозиције јер је таква поставка сцене већ скоро 12 година, то је лепо Ђилас објаснио још пре 11 година али ен да се сруши власт СНС-СПС, контрола и усмеравање
https://twitter.com/samodejo01/status/1713963843603333498
Срећан сам што нисам власт која предаје Косову и Метохију а након тога су ишле похвале БГД на води.
Док СНС-СПС потпуно не одради Косово и Метохију а мислим после и РС, они ће глумити опозицију са свим ресурсима који су им дати да то раде, типа н1, нова с, данас...јер н1 је добила дозволу за рад 2014 тако што је СНС прекшрио закон у Србији.
Са друге стране, заједнички ће(пробриселска власт и опозиција) да газе десне странке јер су они опасност за СНС-СПС у послу који треба да одради.
СВе што се дешава у Србији до криминала до урушавања институтција је последица обећања да ће се одрадити Косово и Метохију а онда РС.
Свако ко је искрени противник таквог стања ће се побунити на тим темама јер су оне узрок, корен проблема.
Десне странке ако иду појединачно су угасиле.