Janko Suvar wrote:Sta je MJ?
Em Dzej - dobitnik maca od Vucevica, bivsi nosilac liste Metla 2020
Janko Suvar wrote:Sta je MJ?
Miloš Jovanović došao u emisiju da se pokloni pred Đilasom i saopšti: Ja sam od danas tvoj potrčko! (VIDEO)
Lider Novog DSS-a Miloš Jovanović u gostovanju u „Utisku nedelje“ na tajkunskoj televiziji Novoj S obelodanio je da je postao potrčko predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa!
– Ja jedno samo ne mogu da pričam u kampanji: „Da ovi odu, da se oni ne vrate“. Ne što nešto puno volim gospodina Đilasa, ja sam njemu bio opozicija i u 90 odsto tema ćemo imati najveći teorijski i pratkičan sukob. I to nije problem. Ali hoću da mogu da raspravljam sa svima o demokratskom, normalnom društvu gde država nije zarobljena. Što se mene tiče, samo prvi deo te rečenice „da ovi odu“ je danas značajan – kazao je Jovanović dok se Đilas smeškao pored njega.
Jasno je da je Jovanović u emisiju došao da se pokloni pred Đilasom i da saopšti: „Ja sam od danas tvoj potrčko!“.
Isto tako, nakon ovog poteza nema sumnje da se lider Novog DSS priključio antiruskoj NATO opoziciji.
NDSS, da budemo precizni.Janko Suvar wrote:A DSS....Nisu predsednicki izbori
beatakeshi wrote:NDSS, da budemo precizni.Janko Suvar wrote:A DSS....Nisu predsednicki izbori
ficfiric wrote:Francuz gostuje u UN. Informer prenosi:
Miloš Jovanović došao u emisiju da se pokloni pred Đilasom i saopšti: Ja sam od danas tvoj potrčko! (VIDEO)
Lider Novog DSS-a Miloš Jovanović u gostovanju u „Utisku nedelje“ na tajkunskoj televiziji Novoj S obelodanio je da je postao potrčko predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa!
– Ja jedno samo ne mogu da pričam u kampanji: „Da ovi odu, da se oni ne vrate“. Ne što nešto puno volim gospodina Đilasa, ja sam njemu bio opozicija i u 90 odsto tema ćemo imati najveći teorijski i pratkičan sukob. I to nije problem. Ali hoću da mogu da raspravljam sa svima o demokratskom, normalnom društvu gde država nije zarobljena. Što se mene tiče, samo prvi deo te rečenice „da ovi odu“ je danas značajan – kazao je Jovanović dok se Đilas smeškao pored njega.
Jasno je da je Jovanović u emisiju došao da se pokloni pred Đilasom i da saopšti: „Ja sam od danas tvoj potrčko!“.
Isto tako, nakon ovog poteza nema sumnje da se lider Novog DSS priključio antiruskoj NATO opoziciji.
На гробу нашег заједничког духовног оца који нас је приликом сваког појединачног сусрета питао зашто Двери и Заветници нису заједно? Данас смо дошли у Саборни храм у Подгорици да му се поклонимо и да му покажемо да смо испунили његов завет. Хвала ти велики наш Митрополите за све! pic.twitter.com/gJdbY46yF0
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) October 15, 2023
ficfiric wrote:YX, da si znao, mogao si da se sakrijes ovde negde ispod cveca pa da pitas Boskica dubokim glasom a gde ti je NogoНа гробу нашег заједничког духовног оца који нас је приликом сваког појединачног сусрета питао зашто Двери и Заветници нису заједно? Данас смо дошли у Саборни храм у Подгорици да му се поклонимо и да му покажемо да смо испунили његов завет. Хвала ти велики наш Митрополите за све! pic.twitter.com/gJdbY46yF0
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) October 15, 2023
Filipenko wrote:Inace, ova kampanja "protiv" nDSS-a je samo pokusaj Vucicevih medija da im nabiflaju rejting medju opozicionim glasacima. Oni su klasicna podvala opoziciji.
ficfiric wrote:Ne samo da uzme opozicione glasove vec i da smanji prelaz od srn glasaca. Glasac naprednjaka kome je dopizdelo svo ovo ludilo, nece glasati za nekog ko mu je na televiziji predstavljen kao monstrum (Djilas, Ponos, Aleksic...) vec za onog ko je imao bolji trerman i koji nije provlacen kroz blato. Zato je MJ i dobacio do 6%.
Skoro da je izvesno da će stranke Zajedno, SPO, DS, Srce, Nada, PSG i Narodni pokret Srbija napraviti zajedničku strategiju kada su u pitanju izbori u Šapcu i nastupiti zajedno.
...
Naprednjaci bi u ovom scenariju mogli da računaju samo na Zapadnu Srbiju, SPS, PUPS, Jedinstvenu Srbiju i eventualno jače stranke desno orijentisane, uključujući Dveri i Zavetnike gde je kompromis moguć i izvestan.
ficfiric wrote:Btw, sto se tice lokala, ovakvi su odnosi medju strankama u Sapcu
Skoro da je izvesno da će stranke Zajedno, SPO, DS, Srce, Nada, PSG i Narodni pokret Srbija napraviti zajedničku strategiju kada su u pitanju izbori u Šapcu i nastupiti zajedno.
...
Naprednjaci bi u ovom scenariju mogli da računaju samo na Zapadnu Srbiju, SPS, PUPS, Jedinstvenu Srbiju i eventualno jače stranke desno orijentisane, uključujući Dveri i Zavetnike gde je kompromis moguć i izvestan.
Srecko Mihailovic je radio istrazivanje u Sapcu i kaze kako penzosi u anketi kazu kako nisu zadovoljni, kako misle da vlast lose radi, da je bivsa vlast bila mnogo bolja od sadasnje i na kraju kazu da ce glasati za SNS