opozicija
- Post n°404
Re: opozicija
Ja nemogu da.opisem koliko mi se gadi taj covek, po svakom osnovu.
- Post n°405
Uncle Baby Billy wrote:Mór Thököly wrote:100k mozda i malko vise
[size=36][/size]Србија pic.twitter.com/14CSzgVRGW
— Lazarević (@VeraDespotovic) May 12, 2023
[size=33]— Sajam Ludaka (@BoraKonj) May 12, 2023[/size]
prva slika je fejk, bruji tviter
Ah...ali nema veze, video sam druge fotke, 100k je realna procena
- Post n°406
Na cijoj smo strani
Брате немој ко женауцрном молим те
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) May 12, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°408
Jedan od nacina da prepoznate tastere rezima jeste sto ce se uvek zalagati da se predje na neku drugu temu, po mogucstvu neresivu, umesto da se tzv. opozicija jasno fokusira na konkretan problem gde moze da otkine deo glasaca/uticaja vlastima i da im ozbiljnije naskodi.
- Post n°409
Borko Stefanović, Pavle Grbović i Nebojša Zelenović, bili su na sastanku sa američkim senatorom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°411
Mislim da je bio i Dobrinacelnik, ali izgleda da se nije slikao.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°412
Jankec, zašto obrisa post?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°413
fikret selimbašić wrote:Jankec, zašto obrisa post?
Па неће ваљда да га остави тако замазаног кењеџом? Мора то лепо да се обрише, да лепо изгледа.
Е сад ако се неко сети шта је кењеџа...
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°414
Zato što je glup post, zato sto bi ti ili neko drugi mogao da misli da je uvredljiv bio post (iako nije to bila namera), i zato sto je dzabe svima ce nam ta zena odlucivati o zivotima, i trositi nas novac ,bez obzira koliko nas ima koji to ne zele.
- Post n°415
„Zeleno levi poslanički klub Ne davimo Beograd neće glasati ni za ni protiv razrešenja ministra privrede Radeta Bastu, jer nismo previše zainteresovani za ovu temu, iako smatramo da se Basta iz nestručnih razloga našao na mestu ministra“, najavio je Đorđe Pavićević, poslanik NDB.
„Imao je meteorski uspeh u skupljanju diploma i funkcija. Od policajca postao je brzo profesor fizičke kulture. Kao i veliki broj funkcionera imao je i politička lutanja od SRS do Palminih tigrovima i definitivno je završio na evropskom putu, uz divljenje Aleksadru Vučiću. Sada javno, hrabro i odvažno iznosio neke stavove, za koje bi mnogi rekli besmislene ideje od ukidanja moratorijuma na izgradnju nuklearnih elektrana, do uvođenja modularnih nulkearnih reaktora, sklopivih, prenosivih, koji mogu da putaju“, rekao je Pavićević.
„Imao je meteorski uspeh u skupljanju diploma i funkcija. Od policajca postao je brzo profesor fizičke kulture. Kao i veliki broj funkcionera imao je i politička lutanja od SRS do Palminih tigrovima i definitivno je završio na evropskom putu, uz divljenje Aleksadru Vučiću. Sada javno, hrabro i odvažno iznosio neke stavove, za koje bi mnogi rekli besmislene ideje od ukidanja moratorijuma na izgradnju nuklearnih elektrana, do uvođenja modularnih nulkearnih reaktora, sklopivih, prenosivih, koji mogu da putaju“, rekao je Pavićević.
_____
????
- Post n°416
pa to je na predlog vladajuce vecine
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°417
https://nova.rs/vesti/politika/sazanjemo-vuk-jeremic-smenio-aleksica-oduzeo-mu-izvrsni-odbor/
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°418
Jebi ga, mnogo ste hvalili malog.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°420
gledao je potpuno mirno kako mu Djilas namece Ponosa ruke nije stigao da podigne, valjda ce sad ovog Dinkicevog majmuna da skine pre nego sto bude kasno.
_____
????
- Post n°421
Predsedništvo Narodne stranke uvereno je da će na skupštini biti potvrđena odlučnost stranke da vodi odgovornu nacionalnu politiku doraslu aktuelnim izazovima, bez spremnosti na trule kompromise.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°422
Ne moze Jeremija ovo da dobije, moze samo da razvali stranku, ali Aleksic sasvim sigurno izlazi kao pobednik.
BTW, Aleksic je osnivac NS, Jeremija se "uselio" u stranku. Pritom je Aleksic popularniji i u stranci i medju biracima.
BTW, Aleksic je osnivac NS, Jeremija se "uselio" u stranku. Pritom je Aleksic popularniji i u stranci i medju biracima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°424
Tacno, ali otkad je NS usla u parlament, bez tih para se moze.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°425
Do sledećih izbora. Koji mogu biti sutra.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!