Cousin Billy wrote:Kakva demilitarizacija Kosova i BiH, šta je sad pa to jbt, odakle to dolazi...
Fali mu denacifikacija.
Cousin Billy wrote:Kakva demilitarizacija Kosova i BiH, šta je sad pa to jbt, odakle to dolazi...
Sto kvasina, jedino je pitanje da li on ovako zamislja zelje i planove zapadnih aktera , na sta bi ja stavio pet dinara, ili govori nesto sto su mu natuknuli ambasadori kao spisak zelja. Mozda necemo u EU, al to ne znaci da ne mozemo da dobijemo cuvarsku kucicu uz ogradu.Cousin Billy wrote:Zeleni otiša na kvasinu
https://nova.rs/vesti/politika/zasto-sam-rekao-da-srbija-trazi-mornaricu-zelenovic-objasnio-kako-je-dosao-na-ovu-ideju/
disident wrote:Sto kvasina, jedino je pitanje da li on ovako zamislja zelje i planove zapadnih aktera , na sta bi ja stavio pet dinara, ili govori nesto sto su mu natuknuli ambasadori kao spisak zelja. Mozda necemo u EU, al to ne znaci da ne mozemo da dobijemo cuvarsku kucicu uz ogradu.Cousin Billy wrote:Zeleni otiša na kvasinu
https://nova.rs/vesti/politika/zasto-sam-rekao-da-srbija-trazi-mornaricu-zelenovic-objasnio-kako-je-dosao-na-ovu-ideju/
Jeste samoubistvo za glasove, al glasovi nisu potrebni da bi se dobila ministarsko mesto ili funkcije drzavnih sekretara, savetnika itd.
Јанош Винету wrote:Србија да финансира изнајмљивање војне базе и ратне морнарице ван своје територије, која би потапала мигрантске чамце да бисмо се додворили НАТО-у - на то се своди ово.
Само бездушна кметина која има душу као паук муда може да смисли овако нешто.
Такође, Радуловско помињање касирке у Лисабону и лекара у Шћећину... сулуде радикалне идеје, овога пута спољнополитичке за разлику од Радула. Без поимања односа снага и уопште психолошког сентимента суседних држава, да се тражи демилитаризација де факто демилитаризованих држава које страхују за сопствену безбедност од већих суседа.
Cujem da su u koaliciji bili odusevljni jos kod prvog nastupa i mornarice, al ne bi o tome da mi ne skoci neki opozicioni bot na ledja kao prosli putficfiric wrote:Ma, kao da ce to neko sprovoditi u delo. Cenim da je do ovoga doslo ovako nekako:
- U skuptini ce se pricati o Kosovu, Zeleni treba da prica nesto. Sta cemo? Ko ce da napise nekakav tekst?
Neko iz viber grupe: Mogu ja.
- Ok, pisi ali da to bude neki nas plan - da ne podrzimo Vucica u potpisivanju sporazuma a da ne budemo na istoj strani sa Dverima a i da ne naljutimo strance zbog toga i da bude originalan pa da Zelenog pozivaju na tv da objasnjava
- No problemo, mozemo da trazimo medjunarodnu konferenciju koja ce resiti sve probleme na Balkanu.
- To, to, pisi. I Vucic nepodrzan i ambasade na broju.
Cuta ce po svemu sudeci da se drzi direktne akcije i drugih tema, tako da verujem da cemo ga videti na bageru. Verujem i da je vec postao dovoljno vidljiv da moze i samostalno da predje cenzus, posebno ako uradi ovo sto najavljuje, pa dovede vlast u poziciju da ga ili hapsi i zatvara ili da ga puste da rusi. Win-winficfiric wrote:Sto je normalno. Cuta bi oko Kosova da se drzi onoga sto pise u ustavu, blizi je DSS-u po tom pitanju. To je zilion puta rekao. Ali oni se i nisu okupljali oko teme Kosova, tako da bi Zeleni trebao da poradi na tome da se ovo sto pre zaboravi
Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana kaže za Danas da se ne bi se upuštao u komentarisanje pošalica Milenka Jovanova, ali i da tema cenzusa jeste važna.
– Mislim da je vraćanje cenzusa na pet odsto ili uvođenje stepenastog cenzusa potencijalno dobro za stabilizaciju političke scene. Usitnjenost opozicije je ozbiljan problem i takva promena bi mogla da bude i podsticaj da se proces ukrupnjavanja proevropske opozicije – zaključuje sagovornik Danasa.
Večeras uživo na RTS-u! Sam protiv svih @PavleGrbovic u debati sa Vladimirom Orlićem, Boškom Obradovićem i Snežanom Paunović. pic.twitter.com/rEPWmsQGmt
— Slobodni građani (@pokretslobodnih) March 21, 2023
Erős Pista wrote:Đilas zagrmeo.