opozicija
- Post n°126
Re: opozicija
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°127
MSS sa njim sve na note, on njoj - vi se ne secate Milosevica, vi ste mladi, ona hihihi. I tako.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°128
Erős Pista wrote:Djiki na Prvoj predlaze zajednicki front za pregovore oko Kosova. Kaze, Srbija mira da misli prvo na svoje interese, i Rusi gledaju svoje interese, ergo, moramo d uvedemo neke sankcuje Rusiji. No hard feelings.
MSS sa njim sve na note, on njoj - vi se ne secate Milosevica, vi ste mladi, ona hihihi. I tako.
Ijaooo kako Đilas cvrkuće u jutarnjem programu Prve kod Marije Savić Stamenić 🥰:joy::clown:
— milan (@milancxe) September 11, 2022
Odličan posao Điki, dobrodošao u lažnu opoziciju koju si do juče pljuvao i razapinjao preko svojih televizija
Poređenja radi:
Na njegovo,mogu li ja nešto da kažem, ona redovno kvarno"Da,dozvoliću Vam, samo da Vam postavim pitanje"
— Sanja Erić Bedov (@Sanja43659792) September 3, 2022
Rezultat,na kraju i Vuk dobi reč i taman krenuo da objasni rad Min.energetike Mihajlović, a novinarka ga zaustavi u po reči jer više vremena nema,a nov gost čeka.
Zašto zove?
Edit: Evo oba gostovanja, pa ko ima viška vremena i živaca može da proveri je li to tačno.
Last edited by rumbeando on Sun Sep 11, 2022 11:30 am; edited 1 time in total
- Post n°129
Borba za ono zapadno u Vucicu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°130
Erős Pista wrote:Pre njega bio Vuk Velebit, isto vrlo konstruktivno, nahvalio spoljnu politiku rezima, kaze stitimo suverenitet Ukrajine, itd. Kaze Srbija se vec odredila i sankcije su sada samo simbolivko pitanje. Srbija je, kaze, danas najznacajniji saveznik SAD na Balkanu. Na kraju se i nakrsio Jeremiji i reko da je njegovo vreme proslo.
Borba za ono zapadno u Vucicu.
VREME VUKA JEREMIĆA JE PROŠLO!
— Detektor laži (@LaziDetektor) September 11, 2022
Voditeljka TV Prve: "Kako Vam se čini predlog Vuka Jeremića da predsednik Vučić uputi pismo Putinu i Si Đinpingu da stave veto na zahtev da se Kosovo primi u UN?"
Vuk Velebit - politikolog: "Vreme Vuka Jeremića je prošlo!" pic.twitter.com/geBRObIh1b
Ua Jeremic i njegove tukanske ideje, ali ovaj mali libekovski smrad koji pod krinkom nekakvo ekspertstva na rezimskoj TV otrcava opozicione politicara mi je jos gori.
Nekada ce neko napisati rad o ulozi Libek vedeta u Vucicevom rezimu.
_____
- Post n°132
_____
- Guest
- Post n°133
idemo dalje, libek je mnogo veći problem od bilo kog režima
- Post n°134
_____
- Post n°135
- Post n°136
_____
- Post n°137
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°138
- Post n°141
Da probam da vratim temu na kolosek - je li se saznalo da li je Miki Aleksic opsovao Mariniku?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°143
_____
- Post n°144
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°145
Sa neizmernom tugom se opraštamo od naše Srbijanke Turajlić.
— Slobodni građani (@pokretslobodnih) September 25, 2022
Njene ideje, politika i želja da Srbija postane moderno društvo zauvek će ostati kamen temeljac naše organizacije. pic.twitter.com/Lh3QJ8oSEN
- Post n°147
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°149
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°150
Код оног другог професора на том предмету је сала била толико пуна да смо морали да доносимо столице, седело се на степеницама и стајало.
"Или добро, или ништа". За њу ништа.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.