Жао ми је. Мораћу да разочарам грађане којима је стало до јединства опозиције. Миљуш објашњава шта НИЈЕ главни “ дискурс” ССП-а. Па ето.. Знамо ми то, главни је да се уништи @StrankaNarodna . Удруженим подухватом.. тако нешто?! Неће моћи пријатељи, неће моћи.. pic.twitter.com/fDluXcNi6x
— Владимир М.Гајић (@vladimirgajic1) August 23, 2022
opozicija
- Post n°101
Re: opozicija
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°102
ako neko slučajno nije pročitao poslednjih 150 puta, Miljuš je, bez ikakvog skrivanja, prao novac za firmu Vučićeve porodice
- Post n°103
Ne znam kako sam uspeo da izbrisem post brisuci laptop. Elem, voleo bih kad bi se poklali njih dvojica i da traje kao Djuka-Zorana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°104
Zar nije Miljus bio s Jeremijom?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°105
Jeste a promaklo mi je kad je presao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°106
Morao si nekad da trepnes, jbg.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°107
Sad guglam i ne nalazim da je bio u NS, cak je bio i u skupstini grada kao odbornik SSP a izbori su bili 2018.
Btw, bio je i povod za fajt NS i SSP po pisanju Kurira i RTV-a
Btw, bio je i povod za fajt NS i SSP po pisanju Kurira i RTV-a
Svađa između Đilasa i Ponoša oko besplatnih novina?
BEOGRAD - Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš "zaratili" su oko lista "Novine" koji su planirali da besplatno dele građanima, piše "Kurir".
Taj list navodi da se stranka Vuka Jeremića povukla, ne samo iz finansiranja tih novina, već i protesta dela opozicije.
Izvor "Kurira" iz SzS kaže da je opozicija dugo vagala da li da pokrene neki vid svoje dnevne štampe, ali su, kada su prelomili da krenu u takvu akciju, već kod finansiranja i distribucije prvog broja nastali problemi.
List navodi da se Jeremićeva Narodna stranka povukla iz finansiranja "Novina", kao i da su ljudi iz te stranke odbili da taj besplatni list dele građanima.
"Novine su se štampale novcem članica SzS, pre svega Demokratske stranke i Stranke slobode i pravde, a uređuje ih Đilas sa svojim ljudima. Zato je i došlo do sukoba između Đilasa i Ponoša, pa Narodna stranka na kraju nije ni dala novac za štampanje", otkriva izvor Kurira.
Prema navodima lista, Đilas je rekao da "Novine" treba da uređuje njegov blizak saradnik Branko Miljuš, ali se Ponoš usprotivio jer je Miljuš radio i jednu izbornu kampanju za Đilasa, i tražio da to radi neko neutralan.
List tvrdi da je oko toga izbila velika svađa i da Narodna stranka na kraju nije dala novac za štampanje "Novina", a niti su ljudi iz Jeremićeve stranke hteli da učestvuju u deljenju tog lista.
Narodna stranka se potpuno povukla i iz finansiranja protesta, piše Kurir.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°108
Erős Pista wrote:Morao si nekad da trepnes, jbg.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°109
Prva sednica komisije za spomenike i imenovanje ulica i trgova krenula je skandalozno. Za predsedavajućeg je izabran Branislav Milićević (Branko kockica) koji je posle zamerke naše Olge Manojlović na proceduru rada gađao materijalima za dnevni red. Uskoro opširnije...
— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) August 24, 2022
- Post n°110
:ljaksofon:
_____
- Post n°112
https://rs.n1info.com/vesti/ne-davimo-beograd-branko-milicevic-vredjao-i-gadjao-materijalom-odbornice/
_____
- Post n°114
Боро Чорбоу треба добро здравство, без њега би већ био покојни. Зато и јесте у Дежели.
- Post n°115
Branko Kockica mog i tvog djetinjstva
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°116
Ja b voleo da Corbu postave u Jadrankino ministarstvo, da mase repom pred svakom susom iz Brisola, i da pise pesme Varheljiju i Bilciku kao sto je pisao Dacicu
edit: da se podsetimo
steta sto ne mogu da nadjem onu o dubokoj drzavi
edit: da se podsetimo
steta sto ne mogu da nadjem onu o dubokoj drzavi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°117
https://www.koreni.rs/nova-pesma-bore-djordjevica-nek-crkne-duboka-drzava/
- Post n°118
Vrhunska.
Bio je negde i video kad sede i preslusavaju pesme pa je bila i ta pesma
Bio je negde i video kad sede i preslusavaju pesme pa je bila i ta pesma
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°119
Ovo zvuci kao autoportret
Pedofili, izlapeli imbecili bezvezni
plastični, veštački, bolesni, perverzni,
sve će da nas nagaze
te moralne nakaze.
_____
- Post n°120
Bleeding Blitva wrote:Branko Kockica mog i tvog djetinjstva
i dalje radi dobar poso u pozoristancetu ali jbga, to je srbija, vuciceva srbija i jako je tesko da ostanes samostalan. jbga
_____
ova zemlja to je to
- Post n°121
Ajoj, uspeo sam da izguglam. Objavljen je sputnikovom kanalu pa ga zato nema na yt
ali ga ima na odysee
A guglajuci sam naleteo na ovo
Бруталну западну цензуру руских медија, на својој кожи осетио је и легендарни рок бенд „Рибља чорба“, с обзиром да је ова група премијерно у интервјуу за Спутњик представила песме са новог албума, које су због блоладе Јутјуб канала Спутњика Србија сада недоступне широј јавности.
ali ga ima na odysee
A guglajuci sam naleteo na ovo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
Takoreci Mefisto za decu.
Et zvezda
Et zvezda
_____
- Post n°123
Уф кад ме поздраве са „СНГ и божићни празници“, а да их питаш да их наброје, цврц.
Чим видим тако нешто намењено само члановима, извиним се и изађем, погрешио сам врата.
Чим видим тако нешто намењено само члановима, извиним се и изађем, погрешио сам врата.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°124
out of context paće
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°125
@паћо:
Ја знам само за пет божићих празника: Вигилија (engl. Boxing Day), католички Божић, Бадњи дан, православни Божић, Три Краља.
Ја знам само за пет божићих празника: Вигилија (engl. Boxing Day), католички Божић, Бадњи дан, православни Божић, Три Краља.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.