Zrači željom da mu zavališ zaušku.
opozicija
- Post n°76
Re: opozicija
Zrači željom da mu zavališ zaušku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°78
Pa ima li kraja jbt...
http://91.222.7.144/hronika/ssp-stefan-jovanovic-izneo-apsolutnu-laz-i-obmanuo-javnost.html
http://91.222.7.144/hronika/ssp-stefan-jovanovic-izneo-apsolutnu-laz-i-obmanuo-javnost.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°79
Generalni sekretar #SDS @KoleSamofalov pojasnio kako je Đilas onemogućio borbu protiv izborne krađe i prepustio Beograd Vučiću.
— Socijaldemokratska (@socdemstranka) August 9, 2022
"Dragan Đilas je dubler Aleksandra Vučića!
Dok smo se mi borili protiv brutalne krađe glasova, on je preusmerio pažnju na njihovu kaficu!" pic.twitter.com/TBY9AHKmbX
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°80
Samo oni nek cute.
_____
- Post n°82
Mór Thököly wrote:Ja uvek kad procitam Samofalov
Ел му онај Копрофагов дође неки род?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°84
_____
- Post n°87
_____
- Post n°89
jeee, polll
Jedna od najvećih evropskih LGBTI+ manifestacija, “EuroPride 2022”, bi ove godine prvi put trebalo da bude održana u jugoistočnoj Evropi - između 12. i 18. septembra u Beogradu.
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) August 14, 2022
Da li podržavate održavanje ove manifestacije u Srbiji?
Molim RT zbog što većeg uzorka.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°90
Wno mu ga Gajic na protestu, nek pita njega.
- Post n°91
Isao bi mozda i Jeremija na udbaski skup ali...
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°92
možda sam star i pregazilo me je vreme ali ovo sa Ponoševim zadržavanjem na granici nekada je ulazilo u rok službe kao laka neprijatnost. "malo su nas zadržali na granici ali smo ušli u Srbiju jer ko to može da nam zabrani, idemo dalje, tiranin mora pasti, sportski pozdrav agentima BIA".
- Post n°93
_____
- Post n°94
Nije isto kad si sam i kad si sa porodicom.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°95
I ja mislim da nije bas isto, posebno buduci da mu je supruga Hrvatica i da su ga vec prozivali sto je bio u Hr "za vreme godisnjice Oluje".
_____
- Post n°96
Mada, kad ga vec drkaju, sto da ne bude malo tema
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°97
Sve ste vi u pravu ali je reakcija Ponoša malo...Ne znam ni koju reč da upotrebim. Deluje mi kao da je šokiran time da država može da ti radi tako nešto. Pretpostavljam da mogu da očekujem tako nešto od nekoga ko je od 1988. do 2002. radio kao referent za razvoj i opremanje u Generalštabu.
U tom periodu je pao Berlinski zid, tenkovi su išli ulicama Beograda, vršen je genocid, uništeni su gradovi, promenjeno je par država, ubijen jedan premijer, bombardovana nam je zemlja jer je psihopata na čelu države smatrao da tako treba, gorela Skupština i pripremao se atentat na premijera. Ljudi su pendrečeni na ulicama, bacani u jame sa krečom, ubijani za Uskrs ispred svog doma, ubijani na Ibarskoj magistrali, vlast se valjala ulicama, pekle su oči od suzavca, bio je i užas i veliki, ozbiljan rad tokom deset crnih godina, sa mnogo grešaka i stranputica i žrtava. Ponoš je za to vreme radio u najprivilegovanijem delu vojne službe, u "genšu", ujutru burek iz Trpkovića i cigara-dve u Manješkom parku, pa preko puta na svoj miran posao na kome se podrazumeva, apsolutno podrazumeva, da te ne dotiče ništa izvan tvog lanca hijerarhije, da ne talasaš, ne ideš na kojekakve demonstracije i tako dalje. Stoga - ljudski, suštinski, razumem da ga iznenađuje to da država ume da bude gruba prema svojim građanima.
tl: dr baš ga mnogo ne podnosim.
U tom periodu je pao Berlinski zid, tenkovi su išli ulicama Beograda, vršen je genocid, uništeni su gradovi, promenjeno je par država, ubijen jedan premijer, bombardovana nam je zemlja jer je psihopata na čelu države smatrao da tako treba, gorela Skupština i pripremao se atentat na premijera. Ljudi su pendrečeni na ulicama, bacani u jame sa krečom, ubijani za Uskrs ispred svog doma, ubijani na Ibarskoj magistrali, vlast se valjala ulicama, pekle su oči od suzavca, bio je i užas i veliki, ozbiljan rad tokom deset crnih godina, sa mnogo grešaka i stranputica i žrtava. Ponoš je za to vreme radio u najprivilegovanijem delu vojne službe, u "genšu", ujutru burek iz Trpkovića i cigara-dve u Manješkom parku, pa preko puta na svoj miran posao na kome se podrazumeva, apsolutno podrazumeva, da te ne dotiče ništa izvan tvog lanca hijerarhije, da ne talasaš, ne ideš na kojekakve demonstracije i tako dalje. Stoga - ljudski, suštinski, razumem da ga iznenađuje to da država ume da bude gruba prema svojim građanima.
tl: dr baš ga mnogo ne podnosim.
- Post n°98
Otišao na wiki da vidim koliko godina imaju deca jer mislim da su klinci i vidim da mu je žena rodom iz Inđije, dakle ološu ni to nije dovoljno.
Last edited by Notxor on Fri Aug 19, 2022 5:36 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°99
Mislim da je i to uticalo. Malo si podize vidljivost. Sto je okej.
Et fica
Et fica
_____
- Post n°100
Uostalom pravi opozicionari idu autobusom.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/brajan-brkovic-priveden-nakon-tuce-muskarca-i-zene-na-autobuskoj-stanici/
Aktivista Brajan Brković u četvrtak je priveden u policijsku stanicu nakon fizičkog okršaja muškarca i žene na autobuskoj stanici u Novom Sadu.
U objavi na svom Fejsbuk profilu Brković navodi da je čekao da uđe autobus za Podgoricu kada je na stanici počeo fizički okršaj muškarca i žene. Ljudi su pokušali da ih razdvoje.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/brajan-brkovic-priveden-nakon-tuce-muskarca-i-zene-na-autobuskoj-stanici/
_____