Jeste videli, sirotiljo, kakvu kućicu sebi gradi Žeks na Dedinju? pic.twitter.com/UhBuRDF3Ak
— Jelena Lengold (@JelenaLengold) February 12, 2023
Vučićeva Srbija
- Post n°826
Re: Vučićeva Srbija
- Post n°828
Dem deutchen Volke bogati.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°830
Ferenc Puskás wrote:Dem deutchen Volke bogati.
- Post n°831
Predsednik Partizana smenjen zbog vređanja Vučića
Na vanrednoj sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova Superlige (ARKUS) doneta je odluka o razrešenju predsednika Partizana Željka Perkunića sa mesta člana Upravnog odbora.
Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba Partizan prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Perkunić se pojavljuje na snimku, gde je sa grupom pristalica Partizana nepristojno skandirao Vučiću, prilikom gostovanja košarkaša u Kaunasu.
„Partizan šampion, Vučiću pede*u“, čuli su se povici navijača iz autobusa koji ih je vozio tokom evroligaškog gostovanja Žalgirisu.
Tokom gostovanja na TV „Prva“, voditeljka je pustila predsedniku taj snimak, a Vučić je imao spreman odgovor.
„Baš je zabavno“, započeo je ironično vučić i dodao:
„Navijači su išli u Kaunas. Svuda mi skandiraju. Nemoguće je to da prestane. Gledam samo koga sam od njih sam nečim mnogo dobrim zadužio. Neke od ljudi sa snimka znam lično, išli sa upravom. Tu imate ljude iz uprave rukometnog i odbojkaškog kluba Partizan“.
Mogli su ispasti woke pa da im smeta derogatorno korišćenje reči "peder" ali znaju da idolatrija despotizma ipak radi posao.
- Post n°832
Тим поводом се председница РСС, Милена Делић огласила саопштењем, које преносимо у целости.
„Рукометни савез Србије оштро осуђује било какво непримерено понашање рукометних званичника и функционера према држави Србији и председнику Александру Вучићу.
Ниједан члан РК Партизан није део било које комисије нити учествује у руковођењу Савеза, али ће Рукометни савез Србије о даљим активностима у оквиру Супер лиге за рукометаше разговарати са челницима лиге.
Рукомет у Србији има значајну подршку државе Србије и председника Вучића који је од велике важности за напредак нашег спорта”.
Милена Делић
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°834
Најзад сам сазнао како гласи вокатив од напрдак.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°835
Na anketata Djoka Zabata
http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/srbija-januar-2023-sns-na-391-odsto.-za-ulazak-srbije-u-eu-355-protiv-477.-protiv-sankcija-rusiji-801-odsto-gradjana-a-podrzava-82-odsto.html
http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/srbija-januar-2023-sns-na-391-odsto.-za-ulazak-srbije-u-eu-355-protiv-477.-protiv-sankcija-rusiji-801-odsto-gradjana-a-podrzava-82-odsto.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°837
A manje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°838
https://rt.rs/news/19194-grenel-ricard-odlikovanje/
Некадашњи известилац САД за преговоре Београда и Приштине биће први Американац који ће добити Орден Српске заставе првог степена, а наклоност српске јавности добио је и пре одличја - првенствено због критике начина на који се управља дијалогом о КиМ
Председник Србије Александар Вучић потписао је указ на основу којег ће, поводом Дана државности Републике Србије, бити одликовани заслужни појединци и институције. У друштву одабраних наћи ће се и Ричард Ален Гренел, као носилац Ордена Српске заставе првог степена и то за "истакнуте заслуге у развијању и учвршћивању мирољубиве сарадње и пријатељских односа између Републике Србије и САД", пишу "Вечерње новости".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°839
Erős Pista wrote:Na anketata Djoka Zabata
https://www.rtv.rs/sr_lat/politika/faktor-plus-srbi-hoce-sporazum-o-kosovu-i-metohiji-ali-ne-i-priznanje-i-stolicu-u-un_1417901.html"Faktor plus" ističe da je utvrdio kako SNS trenutno ima podršku 46 odsto građana, a SPS 10,8 procenata, na trećem mestu je SSP sa 7,1 odsto podrške, a na četvrtom koalicija "NADA" sa 4,7 procenata.
Da se danas održavaju parlamentarni izbori, cenzus od tri odsto prešli bi još "Zavetnici", pokret "Ne davimo Beograd" i "Dveri".
Ispod cenzusa ostali bi Narodna stranka Vuka Jeremića sa 2,7 odsto glasova i pokret "Srce" Zdravka Ponoša sa 2,2 procenata, koliko bi imala i koalicija "Zajedno za Srbiju - Ekološki ustanak".
- Post n°840
46 odsto? ja s kim god se čujem iz Srbije svi ga pljuju, možda se čujem s pogrešnim ljudima
- Post n°842
Sa PPP-a:
Khm, khm deluje kao naručeno istraživanje i Vučićev wishful thinking, mora da saseče sumnje u pad popularnosti nekom naručenom anketom.
Faktor plus se već isticao pumpanjem rejtinga u anketama, pogledati zadnju prognozu SNS za prošle izbore 53,6% (bilo na kraju 42,9) haha, najviše su precenili SNS od svih, oće anketa da omaši ali ne baš toliko .
Crvenu lampicu za kredibilnost istraživanja pali nalaz da je Brnaba nabolji član vlade zatim sledi Mali, meni se čini da je izvesna osoba sa Andrićevog venca davala ocene na osnovu toga koliko su mu korisni.
- Post n°843
Školama stigla preporuka Ministarstva prosvete da se osmacina i srednjoškolcima prikazuje film Oluja.
— Døskæ (@idoskovic) February 22, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°844
Sjajno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°845
Relativno mršavo je prošao u bioskopima, 80 000 za 4 nedelje.
- Post n°846
Pa jebote, ni krajišnici ga nisu odgledali.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°847
beatakeshi wrote:Relativno mršavo je prošao u bioskopima, 80 000 za 4 nedelje.
Sad ce skolske posete to da rese.
_____
- Post n°848
Krajisnike boli dupe, oni gledaju svoja posla i kako da uglave članove familije na razne plate i bonuse.
- Post n°849
Jbg, sad su mediji nastelovani na Samo da rata ne bude. Da je film zavrsen malo ranije, u vreme kad je Vucic obarao dron a Djuka najavljivao denacifikaciju Balkana, film bi se prikazivao na stadionima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°850
Mislim da igra i za tu pricu. Vucic malo malo malo pa kaze kako zahvaljujuci njegovoj mudroj politici nije bilo nove Oluje na Kosovu.
_____