Meni ova brojka čak i ne zvuči loše, al to je iz ove moje perspektive di eskiviramo domaće filmove. Jel ima nekih brojki o gledanosti srpskih filmova u kinima?beatakeshi wrote:Relativno mršavo je prošao u bioskopima, 80 000 za 4 nedelje.
Vučićeva Srbija
- Post n°851
Re: Vučićeva Srbija
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°852
Ne znam za prosečne filmove, ali onaj o Tomi Zdravkoviću je gledako preko milion ljudi. Tako da Oluja sigurno nije hit.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°853
Guglaj "fcs liste gledanosti", u arhivi imaš za sve domaće.Bleeding Blitva wrote:Meni ova brojka čak i ne zvuči loše, al to je iz ove moje perspektive di eskiviramo domaće filmove. Jel ima nekih brojki o gledanosti srpskih filmova u kinima?beatakeshi wrote:Relativno mršavo je prošao u bioskopima, 80 000 za 4 nedelje.
- Post n°854
Šta bre ovo opet puštaju titanik.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°855
Tnxbeatakeshi wrote:Guglaj "fcs liste gledanosti", u arhivi imaš za sve domaće.Bleeding Blitva wrote:
Meni ova brojka čak i ne zvuči loše, al to je iz ove moje perspektive di eskiviramo domaće filmove. Jel ima nekih brojki o gledanosti srpskih filmova u kinima?
U 2021 najgledaniji bili Toma, pa Južni vetar i tek onda američki
_____
- Post n°856
Za one koji skupljaju greske u filmovima
Døskæ@idoskovic
Napomena na kraju dopisa Ministarstva da se pušta film Oluja.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°857
Otopljavanje se približava usijanju
- Post n°858
zato je važno da učenici imaju jasnu sliku šta se tokom ratova dešava sa ljudima...i onda smo po principu slučajnog izbora odlučili da to bude "Oluja" a ne "Srebrenica"
ovo liči na nacističke pamflete u Njemačkoj tokom tridesetih
ovo liči na nacističke pamflete u Njemačkoj tokom tridesetih
- Post n°859
ficfiric wrote:Za one koji skupljaju greske u filmovima
Treba razlikovati pojmove "Nezavisna Drzava Hrvatska" i "Neovisna Republika Hrvatska". Ustase nisu toliko kvarile srpski jezik kojim su govorili.
- Post n°860
Завист да, овисност не.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°861
_____
- Post n°862
Juce bilo hapsenja po eps-u
Danas...
Danas...
Smenjena tužiteljka nakon hapšenja zbog štete nanete EPS-u: Više od godinu dana vodila istragu o zloupotrebama
Tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Bojana Savović koja je duže od godinu vodila istragu oko EPS, smenjena je nakon hapšenja šest osoba, saznaje N1.
Kako N1 navodi, Savović je u sredu naložila policiji hapšenje šest osoba i danas je smenili – oduzeli su joj predmet i prebacili je iz odeljenja za borbu protiv korupcije u drugo odeljenje.
„Upravo je smenjena tužiteljka VJT koja godinu dana priprema slučaj EPS i po čijem nalogu je juče uhapšeno šest lica! Nisu joj dozvolili ni da ih sasluša! Zašto je sklonjena da ovo NE završi? Tako manipulišu predmetima i padaju u vodu dajući ih nekom ko neće postaviti prava pitanja“, napisala je na Tviteru potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, piše N1.
Podsetimo, u akciji policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšeno je šest osoba osumnjičenih da su oštetili Elektroprivredu Srbije (EPS) za 7,5 miliona dolara, tokom izvođenja radova na termoelektrani Kostolac B. Poznavaoci prilika poručuju da je ovo samo vrh ledenog brega i da se šteta od malverzacija u EPS-u meri u milijardama evra.
„Кako se sumnja, B.V.S, N.T. i Ž.M. su u periodu od septembra 2017. godine do kraja decembra 2018. godine sačinjavali i overili dokumentaciju u kojima su neistinito naveli da su izvršeni radovi koji nisu izvršeni, ili su delimično izvršeni prilikom izgradnje industrijskog koloseka od železničke stanice „Stig“ do Termo-elektrane Кostolac B. Potom je, kako se sumnja, M.L. navedenu dokumentaciju i račune potpisao i verifikovao, nakon čega su odgovorna lica EPS-a za praćenje projekta V.J. i N.M. dali naloge da se izvrši plaćanje za radove koji nisu izvršeni“, saopštio je MUP.
Kako je portal Nova.rs objavio hapšenjima su izvedena na teritoriji Beograda i Požarevca, a uhapšena su službena i odgovorna lica u EPS, CIP, Bauwesen i Italiana Construcioni.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°863
Pa jbt
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°864
Mafija ima državu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°866
nemojte da ste na kraj srca (ili kako se već kaže)
Simo Spasić osuđen na šest meseci zatvora zbog proganjanja novinara https://t.co/GBeV6oxVdv
— nova.rs (@novarsonline) February 23, 2023
- Post n°867
Каже се на крај срца чађава механа.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°868
https://n1info.rs/vesti/n1-saznaje-smenjena-jos-jedna-tuziteljka-koja-je-radila-na-slucaju-eps/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°870
Juce sam nekoliko puta gledao vesti, nisam verovao da se hapsi neko iz SNS. Stagod bio razlog, to bi pokrenulo paniku u stranci - ko je sledeci. Kad cvrc.
Nego, kako je uopste doslo do ovoga? Otkud ideja tuziteljki da bilo sta radi? Ko ima veze sa ovim? Zoka?
Nego, kako je uopste doslo do ovoga? Otkud ideja tuziteljki da bilo sta radi? Ko ima veze sa ovim? Zoka?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°871
I ja se cudim. Dobro, desavalo se povremeno da uhapse neposlusne, poput onog Jovicica, ali ovde izgleda nije to u pitanju.
Last edited by Erős Pista on Thu Feb 23, 2023 9:05 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°872
Jeste se desavalo da pojedinac iskoci - Kokeza, Jovicic, Cvijan, Sasa Mirkovic... ovo je vec hapsenje grupe, i to nekih anonimusa. Iskakanje anonimusa bi se valjda drugacije resilo, sigurno ne hapsenjem i vestima o tome. Mislim, u Srbiji ima na hiljade takvih anonimusa, mogli bi se prepoznati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°873
Pa mozda suorali nekog da zrtvuju, ali u pravu si da bi i to lose odjeknulo u naprednjackim redovima. Izgleda je pravo hapsenje u pitanju. Zato sad i smenjuju ove zene.
_____
- Post n°874
Ako čovek ne može ni pošteno da krade šta ćemo mi ovde...
- Post n°875
Mór Thököly wrote:Ako čovek ne može ni pošteno da krade, уз шефов амин, šta ćemo mi ovde...
_____