Ne sumnjam da bi žandarmerija bila upotrebljavane i u te svrhe kad zatreba, ali realno je onima koji su je osnovali to bilo prilično nisko na listi prioriteta.
Vučićeva Srbija
- Post n°426
Re: Vučićeva Srbija
Bukvalno.
Ne sumnjam da bi žandarmerija bila upotrebljavane i u te svrhe kad zatreba, ali realno je onima koji su je osnovali to bilo prilično nisko na listi prioriteta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°427
A kolika je bila snaga JSO govori i to da je premijer morao da im dolazi na noge
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°428
ficfiric wrote:A kolika je bila snaga JSO govori i to da je premijer morao da im dolazi na noge
Đinđić je u danima nakon pobune i blokade autoputa na nekom od sastanaka pitao Mihajlovića: Ima li iko da im se suprostavi ako oni (JSO) odluče da udare na nas. Odgovor je bio da nema.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°429
To su razgovori koje su oni vodili a ne - je l' bogati, sta cemo sa protestima radnika
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°430
fikret selimbašić wrote:ficfiric wrote:A kolika je bila snaga JSO govori i to da je premijer morao da im dolazi na noge
Đinđić je u danima nakon pobune i blokade autoputa na nekom od sastanaka pitao Mihajlovića: Ima li iko da im se suprostavi ako oni (JSO) odluče da udare na nas. Odgovor je bio da nema.
Ja sam nakon našeg sastanka Vlade otišao u Kulu, razlog za to bio je što sam pre toga održao sastanak sa predstavnicima drugih resora u Ministarstvu unutrašnjih poslova i prikupio saznanja u razgovoru sa njima, da Služba nije u stanju da unutrašnjim resursima reši čitav problem (…) Dobio sam uveravanja da Služba nije u stanju da to uradi, i da taj problem mora da se reši na nekom drugom nivou, što znači da ja moram da odem u Kulu, za šta sam imao poziv (…)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°431
što znači da ja moram da odem u Kulu
Ne znaci, ali jebiga Điki sad...
- Post n°432
Па значи, ако нема ко да Кулу доведе њему на ноге. Ако неће брег Мухамеду...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°434
Suplajz!
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/danas-saznaje-ko-su-clanovi-radne-grupe-koja-je-utvrdila-nedostatke-u-uddjzbenicima-biologije-za-osmi-razred/Članovi radne grupe su bili: Slobodan Antonić, profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu, Časlav Koprivica, profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu, Zoran Avramović, naučni savetnik Instituta za pedagoška istraživanja i profesor u penziji Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, Uroš Šuvaković, profesor Učiteljskog fakulteta u Beogradu, Miša Đurković, naučni saradnik Instituta za evropske studije i Jovan Mirić, vanredni profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu u penziji.
_____
- Post n°435
pa ja ipak nisam očekivao BAŠ OVAKAV spisak.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°436
pa lol kad je u ovoj grupi suvakovic najnornalniji znas koliko je sati
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°437
Kako bre Koprivica tu, pa on je ljuta apazicija.
- Post n°438
Svi su. Eno spremaju se da povedu ustanak kad Vučić potpiše za Kosovo.
_____
- Post n°439
Štrajkovi i JSO na stranu, državi koja planira da se praktično ratosilja vojske, žandarmerija dođe kao nužnost. Tj. ova bi u svakom slučaju bila osnovana.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°440
Prati fabulu radnje! Apsolvirali smo žandarmeriju, sad se bavimo radnom grupom!
_____
- Post n°441
Takoreći džendermerijom!
_____
- Post n°442
_____
~~~~~
- Post n°443
Sektor unutrašnje kontrole MUP u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, prema saznanjima Kurira, uhapsio je danas dvojicu inspektora Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije!
Uhapšeni su inspektori Milan I. i Miloš K. zbog sumnje da su tukli i mučili dvojicu mladića zbog navodnog duga. Naš izvor otkriva da se sumnjiče da su se mladićima predstavili kao policajci, potom ih vezali lisicama, a onda ih tako vezane brutalno pretukli i naneli im teške povrede.
...
Uhapšeni inspektori javnosti su inače postali poznati letos kada su došli u Palatu pravde naoružani u pratni svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu. Na fotografijama koje objavljujemo Milan I. je levo, a Miloš K. desno.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°444
Sumnjice se da su se predstavili kao policajci i vezali ih lisicama? Pa to i jesu.
- Post n°446
Jebote, ima li neko u ovoj zemlji a da nije razbojnik pokraj puta?
_____
~~~~~
- Post n°447
- Post n°448
Oni pricaju o odgovornosti a spalili su mosti svetog save...
- Post n°449
Откуп топова, добра идеја.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...