by Cowboy Wed Jan 04, 2023 10:09 am
Sedim vec mesec i jace u nekom koworking prostoru, zakupio mesto (pobegao od kuce jer mnogo je posla pa nemam koncentraciju da radim pored njih dve)
elem, ima indijaca, bas dosta rusa, neki amer preko puta mene iz San Franciska (digitalni nomad, bukvalno, obisao ceo svet a jos ni trideset nema) ... pored mene devojka arhitekta, radi za neku nemacku firmu ali uspela da izboksuje da radi iz Srbije, kaze uzelela se nasih ljudi, tamo preko je vec 10+ godina.
I sad, pricali mi pre mesec dana o Srbiji i o tome kako je lepa zemlja ali jebi ga vlast ovakva, ona u fazonu "pa nije bas tako crno"... pre par dana dosla sa novogodisnjeg odmora, isla malo po Vojvodini, putovala autobusima, smorila se. Za mesec dana potpuno drugacija percepcija Srbije. Kaze, "jebote, pa malo se maknes van BG ili Novog Sada i vidis pustinju".
Dobro nam dosla
btw. super otvorena osoba, divan covek, sva je na svom mestu, sto bi se reklo organski patriota koji zeli dobro svom zavicaju.
Otisli smo u krasan kurac, svi komplet, ovo je postala ludnica - i ono sto je bilo normalno poludelo je. Juce ostavio neki post tamo(tm) posle vise od pola godine (bez namere da dalje pisem), modovi editovali :lolol: pa jebote ovde se ljudi na podsvesnom nivou pretvaraju u onu balavu spodobu sa andricevog venca.