Vučićeva Srbija
- Post n°551
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°552
Zvucite kao da Kovic inace prica normalne stvari, nego je samo ovde malo skrenuo.
Mene zanima nesto drugo - cime je to porodica Milincic (ako je to uopste pravo ime a ne neka izmisljotina) zaduzila Rusiju da clanovi familije uredjuju razne ispostave ruskih medija na ovom prostoru?
Mene zanima nesto drugo - cime je to porodica Milincic (ako je to uopste pravo ime a ne neka izmisljotina) zaduzila Rusiju da clanovi familije uredjuju razne ispostave ruskih medija na ovom prostoru?
Last edited by Filipenko on Tue Nov 15, 2022 11:12 pm; edited 1 time in total
- Post n°553
Odgledao sam onaj klip koji sam okacio, ovog se vec treba plasiti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°554
Ja prvih minut, nikad neću gledati to sranje.
- Post n°555
ono ko RTS
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°556
Kao Malagurski, a vrv i jeste on.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°557
pa da. meni samo nije jasno da li ovo znaci da su resili da zagrizu ruski metak?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°558
Mór Thököly wrote:Glasanje u UN, postoji pattern. Kad je jasno da Rusi gube, onda glasaju protiv Rusa. Kad je gusto ili bar lici da ce biti gusto, onda su uzdrzani. I to je vrv rezultat konsultacija sa Moskvom.
pristup je da ako je glasanje samo deklarativno onda moža protiv rusije, ako glasanje vuče neku konkretnu posledicu onda ne.
- Post n°559
ficfiric wrote:Odgledao sam onaj klip koji sam okacio, ovog se vec treba plasiti
Ovo je bukvi demokratska propaganda
Da se ukine elektorski koledž i da se spreči voter suppression, naročito za crne birače.
Pa to kad bi se desilo, tačno bi mogli da raspuste Republikansku partiju.
_____
- Post n°560
Del Cap wrote:Mór Thököly wrote:Glasanje u UN, postoji pattern. Kad je jasno da Rusi gube, onda glasaju protiv Rusa. Kad je gusto ili bar lici da ce biti gusto, onda su uzdrzani. I to je vrv rezultat konsultacija sa Moskvom.
pristup je da ako je glasanje samo deklarativno onda moža protiv rusije, ako glasanje vuče neku konkretnu posledicu onda ne.
I to.
- Post n°561
boomer crook wrote:pa da. meni samo nije jasno da li ovo znaci da su resili da zagrizu ruski metak?
Ne, to znaci da su resili da se drze rusije i trguju kosovom. Kao sto rekoh, pustimo ih da sami otkriju plafon takve strategije.
Last edited by Mór Thököly on Wed Nov 16, 2022 12:03 am; edited 1 time in total
- Post n°562
A drugo, YT kanal i sajt je golo govno, TV bi bio nesto drugo.
- Post n°563
beatakeshi wrote:Ja prvih minut, nikad neću gledati to sranje.
Oni koji se uce na youtube, hoce
Erős Pista wrote:Kao Malagurski, a vrv i jeste on.
Daleko kvalitetnije zapakovana propaganda od njegovih pokusaja. Na ovakvu propagandu moze da se zakaci mnogo vise ljudi nego na balkan infoe a ne vidim da imaju konkurenciju na nasim jeziku.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°564
Onaj spot ima svega 780 pregleda za skoro 24h
- Post n°566
Jel to ona aplikacija koja je skuplja od taksija i koju čekaš satima da uhvatiš slobodno vozilo!?
— Predrag Azdejković ️ (@azdejkovic1) November 16, 2022
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°567
Ne znam gde smo pricali o zidu u grdelickoj klisuri, evo ovde snimka 1:31:18
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°568
Evo CarGo mrsomudjenja sa Fejsa za one koje zanima. Moj stav znate - odavno bih sve pohapsio, da se ne ponavljam...
Dragi prijatelji i oni koji se tako predstavljaju, zelim da sve i zvanicno obavestim da je moja uloga (kao i zvanje) direktora u kompaniji CarGo Technologies od 1.11.2022 i zvanicno prestala nakon 7 ipo godina! Ovo je kraj jedne ere i pocetak nove za mene licno.
Mnogi od vas su svedoci uspona koje je ova kompanija belezila, ali ne i detalja oko njenog sunovrata koji nije nastao zbog loseg poslovanja, cak suprotno i nazalost kao sto je cesto u Srbiji praksa, dobre stvari ili ne prezive ili prezive u drugom obliku koji dobiju kako zbog internih, tako i eksternih faktora koje uticu na opstanak. Opstanak! To je bio nas cilj poslednje cetiri godine i CarGo aplikacija je nasla nacin, ali nazalost to nije slucaj za mene i moju kompaniju koja je izgleda bila osudjena na propast od samog pocetka, tako da je stecaj sada izvestan.
Evo kratke CarGo retrospektive u brojkama i malo jasnije slike promena ucmalog sistema i status quo koje je CarGo aplikacija donela:
1,5M+ registrovanih korisnika, oko 300k platisa
10M+ online transakcija
50M+ EUR bruto prihoda
3k+ partnera saradnika
5M+ EUR placenih raznoraznih poreza
1M+ EUR placenih raznoraznih kazni (guilty until proven innocent)
50+ slucajeva na sudovima
2M+ predjenih km na struju u Srbiji
$0 VC/PE funding! Yes you can!
I sta cemo sad?
Pa nista, prvo ne verujte u kafanske price! To rekla kazala, znam ja njega cuva taj i taj, to je od njenog brata i ostale gluposti, samo ja znam sta sam sve prosao i sta mi jos ostaje na sudovima da prodjem…Dalje, sve po starom srpskom obicaju: “Dala baba 1 RSD da u kolo udje, dace 2 RSD d’izadje!”
CarGo app je prodata drugoj firmi i nastavlja svoj zivot. Nazalost, od prodaje u nemilom trenutku nije ostalo dovoljno novca da se namire sve kazne koje su mojoj firmi CarGo Technologies doo izdate od strane koruptivno-kriminalne organizacije koje nosi naziv Sekretarijat za Saboracaj grada Beograda a po cijoj tvrdnji, resenju i kazni je protiv pravno izvrseno i naplaceno nekoliko novcanih kazni koje su firmu dovele u blokadu. Dakle, nebitno je to sto je sud doneo odluku da CarGo nije taksi prevoz, kad imamo lupace pecata i politicare koji ih fino instruisu kako da sistematski uguse ne samo preduzetnicki poduhvat i projekat, vec i sam preduzetnicki duh i od njega naprave dug! Svako od vas neka tumaci ovu poruku i izvuce sebi pouku iz mog primera u praksi. Meni je zakljucak jednostavan, neko moze sve!
Hteo bih da se zahvalim svim kolegama na fer i korektnoj saradnji, iako je bilo raznoraznih primera u praksi, ja sam se licno trudio da budem posten prema svima od prvog do poslednjeg dana poslovanja. Svima zelim sve najbolje i da dostignu svoj maksimum.
Sto se mene licno tice, mnogo lekcija sam naucio, zelim da verujem da sam manje naivan nego pre i zelim da ovaj gorak ukus ugazene i izmrcvarene vocke pretvorim u pepeo iz kojeg ce iznova nici jos cvrsce stablo i plodovi koji ce prevazici i prerasti okorele kospice ovog naseg podneblja.
U buducnosti, plan mi je da se bavim obnovljivim izvorima energije kao i elektro mobilnoscu gde sam stekao veliko iskustvo, a obzirom da pazljivo pratim sve high tech svetske trendove, nemojte se iznenaditi ako za mene cujete u drugim sferama poslovnog okruzenja
Cao CarGo brate!
- Post n°569
a ona dostava, šta je s njom?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°570
Nešto mnijem da je ovim samo skinuo poverioce sa vrata. Bilo bi zanimljivo znati njegov odnos sa Mr.D.
Ova dostava se inače nije baš zapatila.
Ova dostava se inače nije baš zapatila.
- Post n°571
I kamen bi zaplakao nad mukama ovog preduzetnog mladog čoveka.
Nepogrešivo bira niše u kojima se daju olakšice ili subvencije.
U buducnosti, plan mi je da se bavim obnovljivim izvorima energije kao i elektro mobilnoscu gde sam stekao veliko iskustvo, a obzirom da pazljivo pratim sve high tech svetske trendove, nemojte se iznenaditi ako za mene cujete u drugim sferama poslovnog okruzenja
Nepogrešivo bira niše u kojima se daju olakšice ili subvencije.
_____
- Post n°572
Jebena Zadruga
Viši javni tužilac Nenad Stefanović juče je izazvao nezapamćen incident u zgradi Palate pravde u Beogradu, kada je verbalno napao svog kolegu Predraga Milovanovića, inače člana Državnog veća tužilaca (DVT) i postupajućeg zamenika u slučaju paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, a potom od sudske straže tražio da ga izbace iz zgrade – samo zato što mu se nije javio na hodniku, saznaje Nova rs.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°573
prilično sam siguran da nije samo zbog toga
- Post n°575
https://www.juznevesti.com/Politika/Niska-politicarka-iz-SPS-a-trazi-severnokorejski-zakon-o-predsedniku-Vucicu.sr.html
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama