Srbija i Ukrajina
- Post n°326
Re: Srbija i Ukrajina
Totalno je u pravu. Evo da vam mi uvedemo dva paketa, da se sklonimo s vetrometine malo, trebacemo vam i posle za nesto, to bi trebalo da bude spika rusofila (ne 1 mene sigurno, ja bih im uveo sve sankcije odmah, lol) ovde sa ruskim zvanicnicima. Ali kod Putina nema "posle", oni su apokalipticnom stanju.
- Post n°327
A i srpski rusofili su vise rusomani nego rusofili.
- Post n°328
Mór Thököly wrote:Totalno je u pravu. Evo da vam mi uvedemo dva paketa, da se sklonimo s vetrometine malo, trebacemo vam i posle za nesto, to bi trebalo da bude spika rusofila (ne 1 mene sigurno, ja bih im uveo sve sankcije odmah, lol) ovde sa ruskim zvanicnicima. Ali kod Putina nema "posle", oni su apokalipticnom stanju.
Meni se isprva činilo da Vučić ide ka tom rešenju, odnosno da će već krenuti sa nekim postepenim uvođenjem nekih sankcija, u stalnim pregovorima s Rusima, da osigura da se ne uvrede. Ali jok. Možda mu to i jeste bio plan, ali je dobio ribanje iz Moskve i sad se pravi mrtav.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°329
Ma jok, ne.pravi se mrtav, sad vodi najmudriju od svih politika
- Post n°330
Balansira na tankoj žici, samo ga jebe gravitacija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°331
E, a jos pitaju gubernatora Harčenka kako ocenjujete odnose izmedju Rusije i Srbije, a on u fazonu pa ono kao, slaba osmica, LOL.
- Post n°332
Morate još jače da nam neuvedete sankcije!
_____
- Post n°334
Čini mi se da je politički relevantno što su se ovi iz opozicije polako zapljunuli na ovu temu, tj pomalja se neka linija podele u odnosu na AV.
- Post n°336
Del Cap wrote:Čini mi se da je politički relevantno što su se ovi iz opozicije polako zapljunuli na ovu temu, tj pomalja se neka linija podele u odnosu na AV.
To da
- Post n°337
kako su se zapljunuli? evo kaze BS sve go rusoman.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°339
Od 13:20. pa narednih dva-tri minuta.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°340
Ko je izdavač, ko je urednik ovoga pic.twitter.com/YaoYEeF3V8
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) June 19, 2022
_____
- Post n°341
Priča o razmeni R & R je nastala na bizarnom srpsko-crnogorskom sajtu in4s.net pre 3, 4 dana.
Mislim da je isto mesto zaslužno i za tzv. "srpski svet".
Zaključujem da se iza "Vesti" i "IN4S.net" nalazi srpska udba, što nikoga neće iznenaditi.
Mislim da je isto mesto zaslužno i za tzv. "srpski svet".
Zaključujem da se iza "Vesti" i "IN4S.net" nalazi srpska udba, što nikoga neće iznenaditi.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°342
Danilo Mandic razvaljuje u Utisku. Sad sam vratio da pogledam, i krece odmah jako. Sad je stigao iz Ukrajine i vidi se je iskreno zapanjen onim sto je video u Srbiji.
_____
- Post n°344
Slusam sad dalje, ali sjajan je. Bukvalno nista slicno nisam cuo na nasim medijima (doduse,nemam N1 i Novu S, pa ne pratim redovno). Ali najvazije je to poptuno iskreno iznenadjenje reakcijom ljudi iz Srbije. Vidi se da ne zivi ovde.
_____
- Post n°345
fikret selimbašić wrote:
Dodik postaje ozbiljan problem u svakom smislu.
- Post n°346
Mislim, BN nije Dodikov, onje nesto drugo, ali mislim na ono sfo ovaj govori
- Post n°347
Mór Thököly wrote:fikret selimbašić wrote:
Dodik postaje ozbiljan problem u svakom smislu.
BN nije Dodikov ali Galijašević jeste 101% i zato mi je interesantno što ovako priča o Vučiću, nema šanse da bi to izgovorio 'nako.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°348
Ne znam sta radi, ali ako se AV i Zapad dogovore da je Mile zavrsio, malo teze ce mu Rusija spasiti ostanak na vlasti.
- Post n°349
Doduse, mozda ako pomognu i Hrvati
- Post n°350
Mór Thököly wrote:Ne znam sta radi, ali ako se AV i Zapad dogovore da je Mile zavrsio, malo teze ce mu Rusija spasiti ostanak na vlasti.
Danas mu je u skupštini zafalila dvotrećinska većina za veto na trgovinski sporazum između BiH i GB. Sporazum koji je, koliko znam, sa GB potpisala i Srbija.
Vučića su danas novinari pitali o Galijaševićevim izjavama:
Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara o pisanju medija u BiH koji ga napadaju i tvrdnjama Dževada Galijaševića da je izdao Republiku Srpsku, kao i mogu li se te izjave povezati sa nedavnim boravkom srpskog člana Predsedništva BIH Milorada Dodika u Rusiji.
Vučić kaže da to ni na koji način ne bi dovodio u vezu sa Moskvom.
"Ne vidim kakve veze to ima sa Moskom. Za mene je veoma važno da ni na koji način ne želim da vraćam jezik sukoba između Srbije i Srpske", rekao je Vučić.
Dodao je i da ne želi da odgovara bilo kome.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.