Srbija i Ukrajina
- Post n°651
Re: Srbija i Ukrajina
Erm... tko je Petar Luković? Gugl kaže rock kritičar
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°652
uh...rok kritičar i potom kolumnista koji je od veoma duhovitog čoveka postepeno postao besramni najamnik Caneta Subotića i Bebe Popovića. dugo je negovao imidž jednog od stubova odbrane anacionalnog, antiratnog i građanskog društva, a mislim da taj imidž i dalje ima na Kosovu i u Sarajevu, gde ne poznaju baš sve finese naše društvene scene. tldr: skaredni pijanac koji je za pare pisao da oponentkinja Mila Đukanovića ima seks sa psima.
trajno je van stroja zbog teške bolesti.
- Post n°653
Aha, hmmm, lupiga.com ističe kako je pisao za Feral i poziva čitatelje da mu pomognu jer em bolest, em puste tužbe kojim ga zasipaju, doduše ovo je iz 2019, ne znam jel se stav promijenio u međuvremenu...
_____
- Post n°654
pa jos je ziv mucenik
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°655
Pisao za Feral svojevremeno.
Edit: a, okej, videla si
Edit: a, okej, videla si
Last edited by Erős Pista on Mon Aug 08, 2022 9:52 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°656
Bleeding Blitva wrote:Erm... tko je Petar Luković? Gugl kaže rock kritičar
Хм... лик који ми је остао дужан двеста марона за неке преводе, којима је био одушевљен.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°657
pa...taj ružan deo je dosta interno srpski, potrebno je posvećeno pratiti da se vidi da su njegove invektive često bile uzrokovane najamništvom i vinjakom, a nije se time bavio van naše čaršije.
- Guest
- Post n°658
boomer crook wrote:pa jos je ziv mucenik
da ali ne izgleda da će se vratiti na javnu scenu.
mislim velika je šteta to što se njemu kao novinaru-svaštaru dogodilo i što je dozvolio da mu se dogodi.
- Post n°659
Da, baš tragična priča. A nije čak ni uzeo lovu i pobegao, nego se osramotio i sad je negde na margini. Doduše, održava onaj XXZ magazin, gde ima i neko kult sledbeništvo, ali kad ga uporediš sa ostalim kolaboracionistima, baš se jeftino prodao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°660
Bleeding Blitva wrote:Erm... tko je Petar Luković? Gugl kaže rock kritičar
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°661
A iako on više nije aktivan, ostavio nam je u zaveštanje polaznike e-novinske pačije škole, Ištvana Kaića i Marka Matića, koji su vrlo aktivni režimski paranovinari i intriganti.
_____
- Post n°662
mogu misliti našta danas liči kad je ovako izgledao pre 16 godina i hektolitara vinjaka
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°663
Erős Pista wrote:A iako on više nije aktivan, ostavio nam je u zaveštanje polaznike e-novinske pačije škole, Ištvana Kaića i Marka Matića, koji su vrlo aktivni režimski paranovinari i intriganti.
nije on, to je BP.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°664
Cousin Billy wrote:uh...rok kritičar i potom kolumnista koji je od veoma duhovitog čoveka postepeno postao besramni najamnik Caneta Subotića i Bebe Popovića. dugo je negovao imidž jednog od stubova odbrane anacionalnog, antiratnog i građanskog društva, a mislim da taj imidž i dalje ima na Kosovu i u Sarajevu, gde ne poznaju baš sve finese naše društvene scene. tldr: skaredni pijanac koji je za pare pisao da oponentkinja Mila Đukanovića ima seks sa psima.
Cousin Billy wrote:boomer crook wrote:pa jos je ziv mucenik
da ali ne izgleda da će se vratiti na javnu scenu.
mislim velika je šteta to što se njemu kao novinaru-svaštaru dogodilo i što je dozvolio da mu se dogodi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°665
kad već bili pomene status PL na kosovu i u capajeby, on je bukvalno bozanstvo na prizrenu kod ekipe oko dokufest, jer je bio em njima naklonjen em se kao razume u rokenrol
_____
#FreeFacu
- Post n°666
srpski Davorin Butkovic. Poceo kao rok kriticar a onda skrenuo levo kod Albukerkija.Bleeding Blitva wrote:Erm... tko je Petar Luković? Gugl kaže rock kritičar
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°667
Misliš desno.
_____
- Post n°668
jebem li ga.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°669
jebeš ga
_____
#FreeFacu
- Post n°670
Davor Butković aka Bule? Ne znam, Bule je režimski igrač, al volimo ga zbog stila, definitivno sad, nakon svih skandala, ima kult sljedbu ovdje zbog prejakih recenzija restorana Mensečini da je Luković ipak imao neke ideale, odnosno da je to račvanje u biografiji bilo žešće?Vilmos Tehenészfiú wrote:srpski Davorin Butkovic. Poceo kao rok kriticar a onda skrenuo levo kod Albukerkija.Bleeding Blitva wrote:Erm... tko je Petar Luković? Gugl kaže rock kritičar
_____
- Post n°671
pa onako, uglavnom V-ideali - vinjak, vagina, ...
_____
#FreeFacu
- Post n°672
Pa nije bio problem kad je prešao sa rok kritika na političke i ostale tekstove, nego kad je počeo da se približavam prvo Canetu&Bebi, a na kraju i naprednjacima i Vučiću.
Inače, kako ludo sada izgleda ovaj Teofilov tekst iz daleke 2012:
https://www.vreme.com/kolumna/cetnik-histerik-i-drugi-sizik-metafizik/
Inače, kako ludo sada izgleda ovaj Teofilov tekst iz daleke 2012:
https://www.vreme.com/kolumna/cetnik-histerik-i-drugi-sizik-metafizik/
_____
- Guest
- Post n°673
Ovo kao da je pisano nakon što je okean progutao Atlantidu a pre uspona Arijevih sinova...
- Post n°675
debil
_____
#FreeFacu