Srbija je okruzena Nato zemljama, tako da ja nemam nikakvo strahovanje i osecaj ugrozenosti od Rusije. Sta da se radi, geografija je nekad majka, nekad maceha. Najvise nas ugrozava - i tu na jedan nacin delimo sudbinu sa Vulgarima - jugozapadni susjed.
Srbija i Ukrajina
- Post n°251
Re: Srbija i Ukrajina
Za to se zahvalite voljenom zapadu koji bafer zone ugurava u Nato evo vec 30 godina. Pa ko hoce sam, ko nece darivace mu se demokratska prozapadna vlast i tako u krug.
Srbija je okruzena Nato zemljama, tako da ja nemam nikakvo strahovanje i osecaj ugrozenosti od Rusije. Sta da se radi, geografija je nekad majka, nekad maceha. Najvise nas ugrozava - i tu na jedan nacin delimo sudbinu sa Vulgarima - jugozapadni susjed.
- Post n°252
Del Cap wrote:pametniji rusi računaju s nestankom bafer zona, verujem da će ovdašnji fan klub ostati poslednji bastion koncepta.
https://valdaiclub.com/a/highlights/kissinger-and-the-fight-for-russia/
Kissinger and the Fight for Russia
30.05.2022
Timofei Bordachev
In the event that the growing conflict in and around Ukraine does not lead to irreparable consequences on a global scale in the near future, its most important result will be a fundamental demarcation between Russia and Europe, which will make it impossible to maintain even insignificant neutral zones and will require a significant reduction in trade and economic ties. Restoring control over the territory of Ukraine, which, most likely, should become a long-term goal of Russian foreign policy, will solve the main problem of regional security — the presence of a “grey zone”, the management of which inevitably becomes the subject of a confrontation that is dangerous from the point of view of escalation. In this sense, we can count on a certain stabilisation in the long term, although it will not be based on cooperation between the main regional powers. However, it is already obvious that the road to peace will be long enough and will be accompanied by extremely dangerous situations.
...
Ma ne, ok, long-term, to je jasno gde smo i mi i Bosna, itd. Tu nema zbora. Kako ce to tacno da se play out, to je drugo pitanje.
- Post n°253
Ambasada Rusije nam cestita - dan Rusije
Срећан Дан Русије, драги пријатељи! pic.twitter.com/g9VBEUNZnd
— Посольство России в Сербии (@AmbasadaRusije) June 12, 2022
- Post n°254
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°255
Ma i treba da nas zajebavaju kad smo imbecili
- Post n°256
Pa koliko ima ZZZ majiica, grafita I u glavama, I treba da cestiraju. A da je sitna provokavija - jeste
- Post n°257
Rusija - pola zemlja, pola trol. Mada za zemlju nisam bas siguran.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°258
najjaca prijava - veceras sam setajuci pascad oko SS hrama video na standu majicu Z i po prvi put vidim da ima i sitnim fontom ispis ispod - "sve ide po planu". pa zagrcnuo sam se od smeha.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°260
kondo wrote:najjaca prijava - veceras sam setajuci pascad oko SS hrama video na standu majicu Z i po prvi put vidim da ima i sitnim fontom ispis ispod - "sve ide po planu". pa zagrcnuo sam se od smeha.
Those are my plans. And if they fail...I have others
- Post n°261
Mór Thököly wrote:Ambasada Rusije nam cestita - dan Rusije
У граду Београду који има Београдску улицу, ово ће наићи на разумевање.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°263
MNE wrote:i hotel Beograd...
Јака муда, Москва има и Београд 1 и Београд 2...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°264
kondo wrote:najjaca prijava - veceras sam setajuci pascad oko SS hrama video na standu majicu Z i po prvi put vidim da ima i sitnim fontom ispis ispod - "sve ide po planu". pa zagrcnuo sam se od smeha.
Песма баш говори о томе како нешто није у реду са војском и државом и како ништа не иде по плану.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°265
_____
- Post n°266
https://vulin.rs/o-sajtu.html"vulin.rs" није званична презентација Александра Вулина.
- Post n°267
A, da, da, sad se sećam tog vađenja. To su spontano njegovi obožavaoci napravili.
_____
- Post n°268
Спонтано ко побачај аплауз. Ко га је спонтавао, свака му дала.
_____
- Post n°269
Na pitanje zašto se Srbija nije priključila sankcijama Rusiji, Selaković je rekao da je Srbija bila deo države koja je bila pod sankcijama i da one "nikome ne donose ništa dobro".
On je dodao da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine i da je od prvog dana krize zauzela jasan stav i osudila potez Rusije. Selaković je rekao da Rusija poštuje teritorijalni integritet Srbije i da ne treba očekivati od Srbije da deluje protiv države koja to čini.
"Dozvolite da nam je naš nacionalni interes na prvom mestu", rekao je Selaković.
On je dodao i da Srbija mora da se snabdeva gasom i naftom, a da pri tome ne može da računa na pomoć koju dobijaju zemlje članice EU.
---
On je dodao da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine i da je od prvog dana krize zauzela jasan stav i osudila potez Rusije. Selaković je rekao da Rusija poštuje teritorijalni integritet Srbije i da ne treba očekivati od Srbije da deluje protiv države koja to čini.
"Dozvolite da nam je naš nacionalni interes na prvom mestu", rekao je Selaković.
On je dodao i da Srbija mora da se snabdeva gasom i naftom, a da pri tome ne može da računa na pomoć koju dobijaju zemlje članice EU.
---
- Post n°270
Ovo može da se čita i kao - dajte nam pomoć, pa ćemo da uvedemo sankcije. A verovatno to i jeste smisao.
_____
- Post n°271
Kao sto rekoh, ima oni da giljaju do sankcija. Treba da ga pitaju za letove, vize, a ponajvise za centar u Nisu. To nema veze sa gasom.
- Post n°272
РОГОЗИН
@Rogozin
Должностное лицо (Россия)
Два героя братского сербского народа и два моих друга. Профессор Радован Караджич - бывший глава Республики Сербской в Боснии и Герцеговине и генерал Радко Младич - легендарный полководец, командующий армией Республики Сербской. В 1994-1996 году мы часто встречались. Как-нибудь
расскажу об этом подробно.
Очень надеюсь, что удастся вырвать их из застенков Гааги, где который год их пытаются осудить за чужие преступления, инспирированные США и их сподручными.
Сербы в Боснии и сербский народ в целом сохраняет верность традиции нашей многовековой дружбы.
Надеюсь, что и черногорцы скинут предателей во власти и вернутся в нашу семью.
Само слога Србина спасава!
@Rogozin
Должностное лицо (Россия)
Два героя братского сербского народа и два моих друга. Профессор Радован Караджич - бывший глава Республики Сербской в Боснии и Герцеговине и генерал Радко Младич - легендарный полководец, командующий армией Республики Сербской. В 1994-1996 году мы часто встречались. Как-нибудь
расскажу об этом подробно.
Очень надеюсь, что удастся вырвать их из застенков Гааги, где который год их пытаются осудить за чужие преступления, инспирированные США и их сподручными.
Сербы в Боснии и сербский народ в целом сохраняет верность традиции нашей многовековой дружбы.
Надеюсь, что и черногорцы скинут предателей во власти и вернутся в нашу семью.
Само слога Србина спасава!
_____
????
- Post n°273
bukvalno bi nas sve saranili, nit bi ih boleo kurac sta ce biti s nama, nit bi im bilo sta znacilo oko ukrajine
_____
????
- Post n°274
slovacka pudlica savila rep
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°275
Русима никада нисмо нешто претерано значили, само воле кад кваримо игру и ударамо фаулове.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.