Srbija i Ukrajina
- Post n°152
Re: Srbija i Ukrajina
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°154
— Radomir Martin (@radomir_martin) June 8, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°155
"Skupština naroda dostojnog... Lavrova"
- Post n°156
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°158
Nenad Čanak jutros ušao u Ukrajinu: Namera mu je da iz prve ruke uveri kakva je situacija u toj zemlji https://t.co/hzhOMx6fyX
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) June 9, 2022
- Post n°159
jbga, kako je vlajsa usao u harkov sad ce kuka i motika za njim
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°160
e ja znam da je lako kenjati vlajsi zato sto izgleda ko silja i cesto zna da nesto bupne ali meni je ovo bas kul sto je uradio
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°161
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°164
boomer crook wrote:e ja znam da je lako kenjati vlajsi zato sto izgleda ko silja i cesto zna da nesto bupne ali meni je ovo bas kul sto je uradio
pa napravio je da izgleda vrlo kul
ono sto nije kul je sto nigde nije pomenuo ko je skupljao sredstva i ko je donirao taj inkubator
ovako svi misle da je vlajsa napravio akciju a zapravo je samo bio kurir
za donacije kurcem nije mrdnuo
zato sam i kacio onaj tvit gde ga vojnov podjebava
mogu da okacim tekst sa podacima ali vrv nikoga ni ne zanima
jbga nije u redu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°165
Mislim da je to od najveće važnosti, da li je Vlajsa bio kurir ili je organizovao akciju. Od toga zavisi čitav moj odnos prema nošenju inkubatora u grad pogođen ratom.
- Post n°166
ne znam, mozda je mogao da odnese nesto sto je sam skupio kad je vec pripalio kameru cim je stao na pumpu kod zmaja
koliko vidim nesto je radio sa nekim ukr piscem sto je OK ali ovo drugo nije OK
malo kao mis sveta, za mir u svetu, od vlajse
koliko vidim nesto je radio sa nekim ukr piscem sto je OK ali ovo drugo nije OK
malo kao mis sveta, za mir u svetu, od vlajse
Last edited by kondo on Thu Jun 09, 2022 7:50 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°167
da ne bude da sam cinicni rusofil, posto je i to moguce, samo da kazem da pisem iz perspektive poznavanja sta znaci skupljati pare za ukrajinu u srbiji. mislim da je to vise herojski cin nego otici u harkiv. koga vredja ovo smatranje mogu da se izvinim.
ne radim to, nisam povezano lice ali malo pogledajte zidove oko sebe.
ne radim to, nisam povezano lice ali malo pogledajte zidove oko sebe.
_____
#FreeFacu
- Post n°170
Pozdravka.
Lik dolazi bukvalno na tri sata i posle pali za Solun. Nema vise dvodnevnih poseta iz doba Merkel. Ovaj ce mu samo ponoviti sta se ocekuje od Srbije da ne bude nejasnoca
Lik dolazi bukvalno na tri sata i posle pali za Solun. Nema vise dvodnevnih poseta iz doba Merkel. Ovaj ce mu samo ponoviti sta se ocekuje od Srbije da ne bude nejasnoca
- Post n°171
Dolazi tek toliko da obelezi teritoriju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°172
Mór Thököly wrote:Pozdravka.
Ja recimo mislim da su te dvodnevne posete Merkel imale za cilj preciziranje njenih penzionih fondova sa ovih prostora. Dajmo vreme bosnjackom nacionalisti Sulcu, slutim da ce mu se buduce posete oduziti.
- Post n°173
kondo wrote:boomer crook wrote:e ja znam da je lako kenjati vlajsi zato sto izgleda ko silja i cesto zna da nesto bupne ali meni je ovo bas kul sto je uradio
pa napravio je da izgleda vrlo kul
ono sto nije kul je sto nigde nije pomenuo ko je skupljao sredstva i ko je donirao taj inkubator
ovako svi misle da je vlajsa napravio akciju a zapravo je samo bio kurir
zato sam i kacio onaj tvit gde ga vojnov podjebava
mogu da okacim tekst sa podacima ali vrv nikoga ni ne zanima
jbga nije u redu
mislim mita ga podjebava ko suvar. ovo ono kuvaru kelneru srbi krivi hrnj hrnj
otisao, odneo, malo se hvalisao i to je to ali gomila Z likova i prepametnih nacbolova koji su resili da kazu koju na tu temu je nesto sto treba istrpeti.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°174
Pa eto, mrdnuo je oko dostave. Sav bes srblja preuzeo na svoja pleca.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°175
Sutra u Politici ovo, prekosutra autorski tekst ukrajinskog ambasadora sa naslovom "O lažima i licemerju Rusije u vezi sa agresijom na Ukrajinu"
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) June 9, 2022
Oh wait pic.twitter.com/UE0EHbic8P
_____