Srbija i Ukrajina
- Post n°601
Re: Srbija i Ukrajina
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-za-sada-ne-postoji-mogucnost-da-uvedemo-sankcije-rusiji-ali-ne-znam-sta-zivot-donosi.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°602
Ili, sto bi rekli Anglosaksonci, "Serbia is marching to her own drumbeat".„Ко зна и какве претње могу да буду и шта све може да буде. Као што видите прошло је 90 дана и Србија води исту политику, једина у целој Европи, мала земља, бројчано малог али поноситог народа, води своју политику“, рекао је Вичић.
I ovaj je ponosan na to.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°603
Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-za-sada-ne-postoji-mogucnost-da-uvedemo-sankcije-rusiji-ali-ne-znam-sta-zivot-donosi.html
"Dajte mi nešto"
- Post n°604
Daï Djakman Faré wrote:prejak niz komentara. ide gas !
Đe ovo da pratimo uživo?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°605
rumbeandov link na prosloj stranici, DW documentary
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°606
Hvala!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°607
Zašto se ćuti o ovome pic.twitter.com/3JjYHszRX3
— Radomir Martin (@radomir_martin) May 25, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°608
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-razgovor-sa-putinom-u-nedelju/
_____
- Post n°609
Najgluplja stvar koju sam cuo u zivotu. https://t.co/f4DCDn1Thr
— Teša Tešanović (@TeshaTeshanovic) May 26, 2022
_____
????
- Post n°610
Pa ok, da je najpametnija stvar koju sam cuo - nije.
- Post n°611
Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/vucic-razgovor-sa-putinom-u-nedelju/
Zivo me zanima sta ce Putinu reci kada ga bude pitao da li moze da garantuje da Srbija nece uvesti Rusijisankcije tokom trajanja ugovora.
- Post n°612
Poslanica u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon posetiće Beograd u ponedeljak, 30. maja i tom prilikom će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje portal European Western Balkans (EWB).
Kako piše EWB, neke od tema razgovora biće proces evropskih integracija Srbije, usaglašavanje Srbije sa restrikitvnim merama prema Rusiji, energetska pitanja i proces normalizacije odnosa Srbije i Kosova.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°613
Gradonačenik Kijeva Vitalij Kličko koji je boravio u Davosu, u razgovoru za švajcarski list "Le Kanton 27" zahvalio je Albancima i Kosovu na vojnoj podršci, ali i solidarnosti sa ukrajinskim narodom, poručivši da "se Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora, kao Albanci nekada protiv srpskog okupatora".
- Post n°614
Kakva paralela iz punog trka, Nadal gleda neverue.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°615
Sere mi se od romantizacije tih manje više otvorenih kriminalaca.
_____
#FreeFacu
- Post n°616
Del Cap wrote:Gradonačenik Kijeva Vitalij Kličko koji je boravio u Davosu, u razgovoru za švajcarski list "Le Kanton 27" zahvalio je Albancima i Kosovu na vojnoj podršci, ali i solidarnosti sa ukrajinskim narodom, poručivši da "se Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora, kao Albanci nekada protiv srpskog okupatora".
Nije Srbija mogla da napadne ni okupira samu sebe, već je bila napadnuta od NATO pakta bez odluke Saveta bezbednosti UN. Taj presedan danas koristi Rusija kada napada Ukrajinu. Na to što su mnoge zemlje priznale nezavisnost Kosova se poziva ruski vrh kada govori o pravu delova teritorija Ukrajine da se odvoje i pripoje Rusiji“, navela je SSP u saopštenju.
SSP je dodala u saopštenju da su građani Srbije bili „žrtve, a ne agresori“ i da su mesecima živeli pod bombama, kao što danas žive građani Ukrajine.
- Post n°617
Nama ce biti bolje kada shvatimo da drugi ne pricaju neke stvari zato sto su dosledni ili zato sto u njih veruju, vec zato sto im idu u prilog.
Srecne nam svima vrednosti!
Srecne nam svima vrednosti!
- Post n°618
Treba da ostanemo dosledni nasim vrednostima i nastavimo da pricamo stvari u koje nit verujemo, nit nam idu u prilog.
- Post n°619
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/deca-u-sportskom-kampu-u-krusevcu-se-igrala-u-prisustvu-coveka-z/
- Post n°620
Čovek Z!
_____
- Post n°621
Oni ne mogu da ukinu taj jebeni centar u Nisu, i ne samo da ne mogu da ga ukinu, nego ne mogu da ga sprece da radi ovakve stvari. O kakvim sankcijama Rusiji ljudi sanjaju ja nemam pojma. Pre ce potpisati autokefalnost MPCnezavisnost Kosova nego sto ce uvesti sankcije Rusiji.
- Post n°622
Bukvalno Putin u nedelju da mu kaze da je cena gasa 2000 evra - opet ih nece uvesti.
- Post n°624
Nece ti biti smesno kad krenu sa potezima oko Kosova samo da ne moraju nista da sekiraju volođu.
- Post n°625
ne mogu stvarno suvise je retardirano sve, izvini. nisam hteo da se smejem tebi, iako sam sokiran kakve stvari pises, nego atmosferi - covek z jebem ti
_____
????