Srbija i Ukrajina
- Post n°401
Re: Srbija i Ukrajina
...kad dodje do ekonomskog sloma zapada...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°403
"Istina o mom ocu Blagoju Jovovicu heroju..."
- Post n°404
Uloga Bila Gejtsa u novoj normalnosti.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°406
Vilmos Tehenészfiú wrote:Uloga Bila Gejtsa u novoj normalnosti.
Dobro, doktora Gejca treba provlacit kroz blato u svakoj prilici, ne mogu im to zameriti.
- Post n°407
Kako saznaje Nova.rs na sednici Saveta za nacionalnou bezbednost Srbije, osim doogovora da će se raditi na povlačenju priznanja Kosova, dogovoreno je i da nema promene stava Srbije po pitanju sankcija Rusiji.
Srbija ni na ovom sastanku Saveta za nacionalnu bezbednost nije usvojila stav da Rusiji uvede sankcije zbog invazije na Ukrajinu.
- Post n°408
I Kosovo i Rusija.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°409
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°410
[url=
Ukrajina treba da se preda i spasi živote. Zapad ih lažno bodri da imaju šanse protiv Rusije, ljudi ginu bespotrebno. Protiv Rusije ima šanse Amerika i Kina i niko drugi. Moje “support Ukraine” je da podržavam kapitulaciju Ukrajine, da ne ginu nečiji očevi svaki dan uludo.
— Istok Pavlović (@istok) May 12, 2022
- Post n°411
Ruskij karablju idi na huj.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°412
[quote="beatakeshi"]
Sad znamo na kojoj je strani Istok - protiv Zapada
lockquote class="link_embed">
Ukrajina treba da se preda i spasi živote. Zapad ih lažno bodri da imaju šanse protiv Rusije, ljudi ginu bespotrebno. Protiv Rusije ima šanse Amerika i Kina i niko drugi. Moje “support Ukraine” je da podržavam kapitulaciju Ukrajine, da ne ginu nečiji očevi svaki dan uludo.
— Istok Pavlović (@istok) May 12, 2022
Sad znamo na kojoj je strani Istok - protiv Zapada
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°413
Del Cap wrote:Kako saznaje Nova.rs na sednici Saveta za nacionalnou bezbednost Srbije, osim doogovora da će se raditi na povlačenju priznanja Kosova, dogovoreno je i da nema promene stava Srbije po pitanju sankcija Rusiji.
Srbija ni na ovom sastanku Saveta za nacionalnu bezbednost nije usvojila stav da Rusiji uvede sankcije zbog invazije na Ukrajinu.
Ipak su slabo naucili lekcije iz 90tih. Doduse,.nisu ih jos pritisli kako mogu.
- Post n°414
Vic.
Sastali se Vučić, Vulin, Slina i Selaković.
Kraj će bito tužan.
Sastali se Vučić, Vulin, Slina i Selaković.
Kraj će bito tužan.
- Post n°417
Postoji prečica iz toga, to kakoda se stvari odigraju brže, a to je - poraz Rusije u ratu, pad Putinovog režima.
- Post n°418
Ako je lakse da padne Putin nego Vucic onda jbg.
_____
- Post n°419
Pa u ovim uslovima napada na Ukrajinu. A da.je lako - nije
- Post n°420
Kazem, ovima nasima nisu jos bas zapretili svim sto imaju, mada i u tom slucaju - nisam siguran.
- Post n°421
Moj utisak, i nakon onog Vucicevog obracanja, bio je da se lagano ali sigurno ide ka sankcijama. Ali izgleda je Bocan H delio samare iza scene (a ni ispred nije bio bas nezan) i sad stvarno ne znam sta se desava.
_____
- Post n°422
Pa nalaze se izmedju dve vatre. Bocan deli samare iz scene, a zapad ce prosto skinuti dodika i napraviti pakao od zivota Srbima na Kosovu. Plus, naravno, kinta. Jbg, mudrost 4 stuba dolazi na naplatu.
- Post n°423
Oni su tako gradili odnos sa Rusima da bi sad kad bi napravili zaokret morali da ciste po dubini od ruskih i proruskih kadrova. Oni za to, izmedju ostalog, nemaju ne samo trenutno volje, nego ni hrabrosti. A sta bi dobili sa druge strane...nesto bi dobili, ali pitanje sta.
- Post n°424
To se sada vec i meni cini. Da je presudan nedostatak hrabrosti.
_____
- Post n°425
Problem ke sto su ti ruski i proruski kadrovi među onima koji bi trebalo da izvrše čišćenje