Vučić nakon sastanka s Berbok: Teška pozicija Srbije, plašim se svega što sledi
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) May 5, 2022
https://t.co/2hmHStNQ3g
Srbija i Ukrajina
- Post n°226
Re: Srbija i Ukrajina
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°227
Vučić je najavio i razgovore sa političkim strankama u Srbiji kako bi se čulo njihovo mišljenje.
“Nadam se da ćemo uskoro, početkom juna, moći da govorimo sa predstavnicma svih partija i da čujemo šta je njihov stav”, rekao je on.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°228
Pitaj brt Milicu Zavetnicu i ostala govna koja si ubacio u skupštinu
- Post n°229
Neće on da pita govna, on zove sveeeee na jedenje govana da ne mora sve sam.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°230
Erős Pista wrote:
Vučić je najavio i razgovore sa političkim strankama u Srbiji kako bi se čulo njihovo mišljenje.
“Nadam se da ćemo uskoro, početkom juna, moći da govorimo sa predstavnicma svih partija i da čujemo šta je njihov stav”, rekao je on.
Unutrasnji dijalog II
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°231
Naravno, taj smo film već gledali.
_____
- Post n°232
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°233
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-dobio-poziv-moskve-za-prisustvo-paradi-9-maja-izvinio-se-i-odbio/220504101Lider SNSD-a i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik dobio je poziv službene Moskve da prisustvuje paradi 9. maja kojom se obilježava Dan pobjede nad fašizmom. Kako Klix.ba saznaje iz diplomatskih izvora odbio je poziv.
Dodik je 16. aprila u intervjuu za Sputnjik izjavio da će ići u Moskvu na paradu ukoliko dobije poziv iz Rusije. Tada je naglasio da je ponosan na dobre odnose s Vladimirom Putinom.
- Post n°234
Odbio je pozivkoji se odbija.
_____
- Post n°235
Erős Pista wrote:Odbio je pozivkoji se odbija.
Dobio je poziv koji se odbija
Nije potvrdio da je dobio poziv, samo je kazao da ako nekoga zanima da li će ići u Moskvu, neka postavi kamere na granične prelaze.
Last edited by fikret selimbašić on Thu May 05, 2022 12:52 pm; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°236
Htedoh da napisem, koji se NE odbija, ali razumeli smo se
_____
- Post n°237
Erős Pista wrote:
Iz koalicije Moramo poslati nižeg činovnika
- Post n°238
Sazvace hitan sastanak za mesec dana
- Post n°239
A sutra u tom the obraćanju, kao i obično, neće reći ništa.
- Post n°240
rumbeando wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-dobio-poziv-moskve-za-prisustvo-paradi-9-maja-izvinio-se-i-odbio/220504101Lider SNSD-a i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik dobio je poziv službene Moskve da prisustvuje paradi 9. maja kojom se obilježava Dan pobjede nad fašizmom. Kako Klix.ba saznaje iz diplomatskih izvora odbio je poziv.
Dodik je 16. aprila u intervjuu za Sputnjik izjavio da će ići u Moskvu na paradu ukoliko dobije poziv iz Rusije. Tada je naglasio da je ponosan na dobre odnose s Vladimirom Putinom.
Neka zapjevaju "Rusa ima kao lista, nema više komunista" tamo...
- Post n°241
Mór Thököly wrote:Iz koalicije Moramo poslati nižeg činovnika
Valjalo bi. Sto samo on da ponizava opoziciju, trebalo bi uzvratiti. Ionako ce UD2 biti cirkus kao i prvi deo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°242
Filipenko wrote:rumbeando wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-dobio-poziv-moskve-za-prisustvo-paradi-9-maja-izvinio-se-i-odbio/220504101
Neka zapjevaju "Rusa ima kao lista, nema više komunista" tamo...
Lako je u maju da ga odbija, hajd' da vidim da ga odbije u januaru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°243
We were glad to see participating in today’s International Donors’ Conference for Ukraine, co-hosted by #Poland and #Sweden.
— PL in Serbia (@PLinSerbia) May 5, 2022
Grateful to PM @anabrnabic for pledging 3 mln EUR to address the immediate humanitarian needs of children and refugees.#WorldHelpsUkraine pic.twitter.com/eWV0sRohKQ
- Post n°244
http://www.nspm.rs/hronika/vuk-jeremic-narodna-stranka-nece-ucestvovati-u-razgovorima-politickih-stranaka-o-ukrajini-na-vucicevom-kanabetu-jer-ta-forma-razgovora-izlazi-van-ustavom-propisanih-nadleznosti-predsednika-republike-srbije.html
_____
- Post n°245
Kaze Viskovic da ce Nemci izgleda biti malo popustljiviji glede sankcija Rusiji.
_____
- Post n°246
Koliko vidim pricalo se uglavnom o Kosovu. Pa ne.moze dva odjednom.
- Post n°247
https://rs.n1info.com/vesti/sormaz-pripadnici-vagnera-ucestvovali-u-demonstracijama-u-beogradu-2020/
_____
- Post n°249
kontekst a propos šormaza, koji prvi put za 20ak godina više nije poslanik
Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић назвао је члана Главног одбора те странке Драгана Шормаза "егзибицинистом" јер се сам јавно кандидује за министра, наводећи да они који то чине сигурно неће бити у новој влади.
„Не бих да коментаришем егзибиционисте који се обраћају сопственој странци и јавности путем медија који искључиво служе демонизацији исте те странке и њеног председника“, рекао је Глишић, за ТВ Пинк подом данашњег интервјуа Шормаза листу Данас у којем је члан ГО те странке навео да је „време да буде ангажован у извршној власти“.
Шормаз је рекао и да је „његов однос са америчким амбасадорима, званичницима, конгресменима, сенаторима већ деценију на веома високом нивоу, а какав је њихов однос према мени видите и сами, само то није на мени да коментаришем“, као и да следећа влада „мора да буде проевропска“.
Глишић је иронично рекао да је Шормаз "веома успео у животу тиме што је стигао до насловне стране Данаса".
"Они који то раде морају да знају да смо ми у странци веома, под наводним знацима, одушевљени када чујемо да се неко председнику странке, странци и њеним члановима обраћа преко медија који 24 часа дневно демонизују председника државе, његову породицу", рекао је Глишић.
Он је наво да "ко год је сам себе предложио, попут овог једног што смо спомињали, е ти неће бити сигурно (министри), ти који су се сами кандидовали сто посто неће добити подршку унутар странке".
- Post n°250
Prodato 6 odsto NIS-a: Rusi više ne drže kontrolni paket?Na Beogradskoj berzi je danas prodato oko 6 odsto Naftne industrije Niš. Vrednost prodaje je oko 7,2 milijarde dinara,
Oko šest odsto Naftne industrije Srbije prodato je u današnjem trgovanju na Beogradskoj berzi, i to za oko 7,2 milijarde dinara. Za sada nije poznato da li je ruski partner prodao nešto više od 10 miliona akcija po ceni od 717 dinara za akciju, ali po svemu sudeći reč je o smanjivanju udela tako da ruska strana više ne drži kontrolni paket akcija, odnosno, više nema većinu akcija.
Na sajtu Beogradske berze (BELEX) za sada je objavljena samo informacija da je nešto više od 10 miliona akcija prodato, dok ova izmena – odnosno, ko je kupio tih 6,15 odsto NIS-a – još uvek nije unesena na sajt Centralnog registra za hartije od vrednosti (CrHOV). Međutim, sve ukazuje da je upravo ruski partner Gazprom Njeft – koji je do sada imao 56,15% vlasništva NIS-a – smanjio svoj udeo u vlasništvu tako da "siđe" na 50%: ukoliko je zbilja Gazprom prodao tih 10,3 miliona akcija, sada u vlasništvu ima 81.530.200 akcija, odnosno, tačno 50% vlasništva.
Oko šest odsto Naftne industrije Srbije prodato je u današnjem trgovanju na Beogradskoj berzi, i to za oko 7,2 milijarde dinara. Za sada nije poznato da li je ruski partner prodao nešto više od 10 miliona akcija po ceni od 717 dinara za akciju, ali po svemu sudeći reč je o smanjivanju udela tako da ruska strana više ne drži kontrolni paket akcija, odnosno, više nema većinu akcija.
Na sajtu Beogradske berze (BELEX) za sada je objavljena samo informacija da je nešto više od 10 miliona akcija prodato, dok ova izmena – odnosno, ko je kupio tih 6,15 odsto NIS-a – još uvek nije unesena na sajt Centralnog registra za hartije od vrednosti (CrHOV). Međutim, sve ukazuje da je upravo ruski partner Gazprom Njeft – koji je do sada imao 56,15% vlasništva NIS-a – smanjio svoj udeo u vlasništvu tako da "siđe" na 50%: ukoliko je zbilja Gazprom prodao tih 10,3 miliona akcija, sada u vlasništvu ima 81.530.200 akcija, odnosno, tačno 50% vlasništva.