Z-lo.
Srbija i Ukrajina
- Post n°126
Re: Srbija i Ukrajina
Cim okace na sajt, okacicu ovde. Ono morate da vidite.
Z-lo.
Z-lo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°127
Vesti iz Ukrajine pocinju u sedmom minutu. Savetujem da pocnete odatle, jer vec i u tom delu ima puno bisera. A onda se u desetom minutu javlja dopisnik (inace novinar RTRS) iz Mariupolja. I tu pocinje spektakl.
https://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rts-1/4798037/dnevnik.html
Last edited by Erős Pista on Sat Apr 30, 2022 9:37 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°128
milica nedić, ubedljivo najgora novinarka rts-a i kad se radi o unutrašnjoj a i spoljnoj politici,
ostali se trude da daju bar privid neutralnosti i objektivnosti, ona ne.
ostali se trude da daju bar privid neutralnosti i objektivnosti, ona ne.
- Post n°129
Uzasna je. Jel ona i urednica Dnevnika?
_____
- Post n°131
Dno dna.
_____
- Post n°132
Mislim, Vucic i kad i ako bude udlucio da malo zaokrene 1) imace ljude u politici ili rts koji nece odmah to uraditi, u Novostima da ne pricam 2) rusi imaju svoje ljude ovde.
Ali ovo je svakako 1 skandal
Ali ovo je svakako 1 skandal
- Post n°133
disident wrote:Proukrajnski politicari/analiticari/influenseri u Srbiji su sljam sa dna kace, isto ko i kolege im koje imaju druge uloge u toj predstavi.
Petrovic na 22:25 prepricava ovaj duel
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°134
sa sve onim 'bićemo uvek uz vas, slovensku braću' (ili kako je već rekao onaj vojnik), a oko njega obezljudene ruševine.
- Post n°135
A Danijel ga pre toga pita da kaže nešto za srpski narod.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°136
I poslednji kadar - tenk sa znakom Z u naletu.
_____
- Post n°137
Posto su Ukrajinci valjda Maori. Stoka.
- Post n°139
Bilo glasanje u Svetskoj turistickoj organizaciji za izbacivanje Rusije, Srbija glasala Za, neka Dodikova mentolka Protiv. Pa cekaj...
- Post n°140
Erős Pista wrote:Vesti iz Ukrajine pocinju u sedmom minutu. Savetujem da pocnete odatle, jer vec i u tom delu ima puno bisera. A onda se u desetom minutu javlja dopisnik (inace novinar RTRS) iz Mariupolja. I tu pocinje spektakl.
Danijel Simić, sin generala VRS Novice Simića.
- Post n°141
Nisam znao. Eto, sjajno.
_____
- Guest
- Post n°143
Liči po manirima i dikciji, a i po stavovima, na jednog kolegu koga sam znao u prethodnom životu. Rečeno mi je da ga je žena ostavila jer je po ceo dan govorio o politici, sa pozicija apsolutnog "oni će nama šumnjaci, nama će Sonja Biserko-Kandić da kroji kapu, e neće..." resantimana. Mislim to je radio i drugde, sa ljudima sa kojima nije delio postelju.
- Post n°144
šta normalnog čoveka natera da gleda ovakve stvari i analizira, u subotu uveče, u osvit prvomajskog uranka.... barem da ih prvi put vidi a ne po milioniti put za evo 35 godina
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°145
Možda je generacijska razlika. (ozbiljno mislim)
- Post n°146
https://www.pravda.rs/2022/4/30/zasto-jevrejin-zelenski-podrzava-naciste-ili-jos-jedna-tajna-se-otkriva-pred-nama/
_____
- Post n°147
Ovo je tako pisano (nepismeno) da ovo niko ziv nece razumeti.
Neko treba svima da im javi da ne postoje nacisti koji nisu antisemiti. Ako nisu antisemiti onda prosto nisu nacisti nego nesto drugo.
Neko treba svima da im javi da ne postoje nacisti koji nisu antisemiti. Ako nisu antisemiti onda prosto nisu nacisti nego nesto drugo.
- Post n°148
У овом шизофреном бућкуришу има нечега чега раније није било:
критике Путинове Русије.
Цео текст је везан за неке ”Вајцмановце” и њима супротстављене ”Ционисте”, нејасне концепте везане за људе од пре 150 година, будалаштине измишљене да би се нешто писало.
Али да дођеш до тога мораш да прочиташ кратку али оштру критику Путинизма. Ово после служи само да би се тај шок ублажио још већим шоком.
критике Путинове Русије.
Цео текст је везан за неке ”Вајцмановце” и њима супротстављене ”Ционисте”, нејасне концепте везане за људе од пре 150 година, будалаштине измишљене да би се нешто писало.
Али да дођеш до тога мораш да прочиташ кратку али оштру критику Путинизма. Ово после служи само да би се тај шок ублажио још већим шоком.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°149
Kritika je citat, a ceo tekst je antisemitizam 1/1.
_____
- Post n°150
Pa da, ali uopste nije jasno da je citat. "Obicni" ljudi u Srbiji koji to budu citali (njih 500) nista nece shvatiti