Vilmos Tehenészfiú wrote:u Harkivu
Harkovu.
Vilmos Tehenészfiú wrote:u Harkivu
Erős Pista wrote:
- Koji projekat?
- Jedan, sto radim s jednim deckom...
- S kojim deckom?
- Jednim Miksom, ne znas ga ti...
BukvalnoErős Pista wrote:
- Koji projekat?
- Jedan, sto radim s jednim deckom...
- S kojim deckom?
- Jednim Miksom, ne znas ga ti...
Vilmos Tehenészfiú wrote:Što duže posmatram ljude koji su pro-Z, sve više verujem da nisu ni interesi ni gibanja ni neka velika ljubav prema Rusiji, nego je u pitanju osećaj krivice. Osećaj krivice što devedesetih Srbija ne samo što nije većinski, složno kao sad Rusija, htela da zalegne za ideju velike Srbije, nego nije htela da trpi mnogo neprijatnosti u vezi Kosova. Pro-Z ekipi smeta sto se Ukrajina brani (i to uspešno), jer to krnji mit o malom galskom selu koje je 77 dana prkosilo Rimljanima, a kada su Rimljani pripretili da će da udju u selo, priča o hrabrom otporu se pretvorila u sramnu kapitulaciju. Zato Pro-Z zeli da i Ukrajina kapitulira, i to što pre; zašto da Srbija ispadne gora od Ukrajine?Del Cap wrote:To je sve domaći a ne Putinov kompleks tj postoji zbog ovdašnjih odnosa, želja, interesa i gibanja a ne zbog i zarad Putina.
pro-Z znaju da je Srbija jedina zemlja na svetu koja je kapitulirala pred avijacijom, i to je jako teško opravdati. Zato je prvih nedelju dana bilo “e isto bilo ovako i kod nas”, a kada su stigle slike iz predgradja Harkova i Kijeva, postalo je jasno koliko ovo nema veze sa 1999. Od tada kreće priča “e, ali Ukrajinci su mali nacisti”, jer kako da sebi objasniš da je u onom razvaljenom predgradju Kijeva koje gledaš na Teveu na Ruse pucao (i od Rusa poginuo) patriota, a ti si odahnuo kad se tvoja vojska predala jer je često nestajalo struje? Ponosni potomak pradedova sa Kajmakčalana i dedova sa Sremskog fronta prodaje Kosovo da mu se ne pokvari juneći but u frizu, a onaj u Harkivu se ne žali mnogo, samo traži još oružja i municije. Pa kako da ih ne mrziš što su tako hrabri pred velikom silom?
Vilmos Tehenészfiú wrote:
Srbija jedina zemlja na svetu koja je kapitulirala pred avijacijom
Mór Thököly wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
Što duže posmatram ljude koji su pro-Z, sve više verujem da nisu ni interesi ni gibanja ni neka velika ljubav prema Rusiji, nego je u pitanju osećaj krivice. Osećaj krivice što devedesetih Srbija ne samo što nije većinski, složno kao sad Rusija, htela da zalegne za ideju velike Srbije, nego nije htela da trpi mnogo neprijatnosti u vezi Kosova. Pro-Z ekipi smeta sto se Ukrajina brani (i to uspešno), jer to krnji mit o malom galskom selu koje je 77 dana prkosilo Rimljanima, a kada su Rimljani pripretili da će da udju u selo, priča o hrabrom otporu se pretvorila u sramnu kapitulaciju. Zato Pro-Z zeli da i Ukrajina kapitulira, i to što pre; zašto da Srbija ispadne gora od Ukrajine?
pro-Z znaju da je Srbija jedina zemlja na svetu koja je kapitulirala pred avijacijom, i to je jako teško opravdati. Zato je prvih nedelju dana bilo “e isto bilo ovako i kod nas”, a kada su stigle slike iz predgradja Harkova i Kijeva, postalo je jasno koliko ovo nema veze sa 1999. Od tada kreće priča “e, ali Ukrajinci su mali nacisti”, jer kako da sebi objasniš da je u onom razvaljenom predgradju Kijeva koje gledaš na Teveu na Ruse pucao (i od Rusa poginuo) patriota, a ti si odahnuo kad se tvoja vojska predala jer je često nestajalo struje? Ponosni potomak pradedova sa Kajmakčalana i dedova sa Sremskog fronta prodaje Kosovo da mu se ne pokvari juneći but u frizu, a onaj u Harkivu se ne žali mnogo, samo traži još oružja i municije. Pa kako da ih ne mrziš što su tako hrabri pred velikom silom?
Uh, ne znam...vise je, mislim, u pitanju - e bar oni da jebu majku nekom. Kad ono...i taj identitetski lender of the last resort poče da štuc štuc, stenjuc stenjuc...
Notxor wrote:Bombardovanje je bilo štap, šargarepa je bila rezolucija UN 1244.
A onda je Nato rekao nabijte tu šargarepu u guzicu i izvinite nam se što smo vas bombardovali.
Slično je neki Amerikanac Gorbačovu rekao da neće da se šire na zapad, pa su rekli da nisu rekli, pa su rekli da su rekli ali da nisu potpisali i još se češnuo po glansu kad je to rekao tako da puj pike ne važi.
A onda je Putin rekao - dobro.
Notxor wrote:Kao što nisam znao nikoga ko se nije vakcinisao (posle sam saznao za jednog - zanimljivo, glasao je za Rаduleta) tako ne znam nikoga ko je srećan zbog satiranja gradova.
Ima ih sigurno, taj medijski i siri, istorijski narativ o kome prica Eros ima duboku brazdu po populaciji.Notxor wrote:Kao što nisam znao nikoga ko se nije vakcinisao (posle sam saznao za jednog - zanimljivo, glasao je za Rаduleta) tako ne znam nikoga ko je srećan zbog satiranja gradova.
Ne prepoznajes ih na taj nacin, ne raduju se onim spaljenim gradovima. Prepoznas ih tako sto na komentar "e vidi sta Rusi rade pizda im materina" odgovore slikom zapaljene zgrade u Odesi, gde su 2014 zivi spaljeni pro-ruski pobunjenici. Putin je na ovu provokaciju odgovorio osam godina kasnije, morao je covek, bio sateran u cosak, bolje ikad nego nikad. Ma uostalom stavio sam clanak vec kako to ide ali vidim vec si zaboravio pa cu opet:Notxor wrote:Kao što nisam znao nikoga ko se nije vakcinisao (posle sam saznao za jednog - zanimljivo, glasao je za Rаduleta) tako ne znam nikoga ko je srećan zbog satiranja gradova.
Otkako je prije više od dva mjeseca započela invazija Rusije na Ukrajinu, Sarr dubinski prati ruske medije i njihovu propagandnu mašineriju te od početka invazije svakoga dana detaljno bilježi što se zbiva na tri programa ruske državne televizije.
- Prije devet godina, kada sam počeo učiti ruski na sveučilištu, nisam čuo ni za Vladimira Solovjova ni za Olgu Skabejevu, a čije lica sada potpuno dominiraju mojim radnim vremenom. Danas svaki dan, satima i satima na tri glavna ruska kanala, slušam Skabejevu i njezine kolege koji mi govore da se sukob odvija “prema planu” i da će ruski ciljevi “demilitarizacije i denacifikacije” Ukrajine biti potpuno ostvareni - dodaje Sarr.
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ne prepoznajes ih na taj nacin, ne raduju se onim spaljenim gradovima. Prepoznas ih tako sto na komentar "e vidi sta Rusi rade pizda im materina" odgovore slikom zapaljene zgrade u Odesi, gde su 2014 zivi spaljeni pro-ruski pobunjenici.Notxor wrote:Kao što nisam znao nikoga ko se nije vakcinisao (posle sam saznao za jednog - zanimljivo, glasao je za Rаduleta) tako ne znam nikoga ko je srećan zbog satiranja gradova.
Notxor wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
Ne prepoznajes ih na taj nacin, ne raduju se onim spaljenim gradovima. Prepoznas ih tako sto na komentar "e vidi sta Rusi rade pizda im materina" odgovore slikom zapaljene zgrade u Odesi, gde su 2014 zivi spaljeni pro-ruski pobunjenici.
Ja sam pominjao ubistvo u Odesi, jer mislim da ovaj rat nije pao s neba, tj. nije se jedno jutro Putin probudio meke patke i rekao: Napravite plan, za 3 meseca napadamo Ukrajinu.
Kao što je Eros rekao i rat na Kosovu nije započeo 1999. nego je srpska policija tamo godinama divljala, a nije ni ta policija tek-tako počela već su se Albanci decenijama bunili i ratovali i ginuli, a nisu ni oni tek-tako počeli nego je Kraljevina Jugoslavija, pa Kraljevina Srbija pre nje tamo ubijala...
tako i rat u Ukrajini ima svoju istoriju, ali sad je kasno za mrtve i ranjene.
ĐILASOVCI I "MORAMO" SANKCIJAMA RUSIJI ŽELE POENE U AMBASADAMA!
— Detektor laži (@LaziDetektor) April 30, 2022
Đorđe Vukadinović:
"Neke opozicione grupacije su javno podržale sankcije Rusiji! Istrčali su se želeći da dobiju poene po ambasadama sa pričom: "Mi smo spremni, mi hoćemo a Vučić se koleba!" TO JE RUŽNO!" pic.twitter.com/9sxPy0Yvul