fikret selimbašić wrote:Iz dnevnika senatora Marfija:
https://chrismurphyct.medium.com/belgrade-sarajevo-pristina-brussels-750911a2bd07
fikret selimbašić wrote:Iz dnevnika senatora Marfija:
Cousin Billy wrote:Del Cap wrote:Znam da znate ali neka ostane napisano da je ta teza glupost i još jedan u neprekidnom nizu marifetluka. Sankcije uvodi vlada (kao što je početkom marta, isto u isteklom mandatu, pristala da uvede sankcije V. Janukoviču i grupi ukrajinskih političara) a ne skupština, za to ne treba nikakva društvena većina (mada je demokratski poželjno), ne treba skupština da glasa o tome i ne treba vladajuća struktura da pošto-poto želi da deli odgovornost za to sa drugim akterima. Redovan posao kao i svaku drugi, izvolite.
mene ne bi previše začudilo da se raspiše referendum o sankcijama Rusiji.
Erős Pista wrote:
Šormaze, povedi pic.twitter.com/a8wqqEKhQa
— Radomir Martin (@radomir_martin) April 28, 2022
Vilmos Tehenészfiú wrote:"nazovi me za sezdeset dana". i ovaj kaze "dogovoreno". i jos kaze da ga dugo poznaje. ahahahaha.
kondo wrote:šta će rusi bez naših jabolki kad zagudi ruska zima
mogao bi bajaga nešto da speva
Mór Thököly wrote:kondo wrote:šta će rusi bez naših jabolki kad zagudi ruska zima
Viz
Pispani viz za Harkiv
Gomilj, Pitrivgrad
Viz
Na vizu izguzvani oklop
Z-Tankiva
Mór Thököly wrote:kondo wrote:šta će rusi bez naših jabolki kad zagudi ruska zima
Viz
Pispani viz za Harkiv
Gomilj, Pitrivgrad
Viz
Na vizu izguzvani oklop
Z-Tankiva
kulturni izraz za zavrtanje jajaJanko Suvar wrote:Nema pojma sta da radi
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić doneo je odluku da odloži svoje obraćanje za sedam dana i obrati se naciji u petak, 6. maja 2022. godine u 18.00 časova, navodi se u saopštenju.
„Vučić će imati narednih dana brojne važne razgovore o budućnosti Srbije, kao i značajne sastanke u pripremi planova i programa, koji su od najvećeg interesa za budućnost Srbije, te će u koordinaciji sa premijerkom Anom Brnabić izneti suštinske zaključke o putu Srbije i narednim potezima u petak, 6. maja. 2022. godine“, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.