Srbija i Ukrajina
- Post n°376
Re: Srbija i Ukrajina
Ma gde.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°377
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°378
Nato popularniji u Rusiji nego u Srbiji
- Post n°380
Jbg, Turci, a pogotovu Grci moraju da budu u Natou da ne bi ceo Egej i dobar deo Balkana i istocnog Mediterana otisao u tri lepe.
- Post n°381
kontam da su i jedni i drugi većinski protiv NATO baš zato što misle da bi jebali majku ovim drugima samo da nisu u savezu
- Post n°383
Erős Pista wrote:Pre ce Amerika da izadje iz NATO nego Poljska. Tesko da ima evropske drzave investiranije u to clanstvo.
Француској и Шпанији можда не требају НАТО и ЕУ, извукли су из њих максимум.
Земље В4 ће правити нови, мини НАТО и мини ЕУ по истом моделу, чак и ако се ова велика распадне. То је просто сада насушна потреба, решен проблем привреде и безбедности, невезано за дневну политику. Дневна политика долази и пролази, али од безбедносне и привредне сарадње се живи.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°384
nisi Grke upoznao izgledaMór Thököly wrote:To mozda Turci.
- Post n°385
Voleo bih da vidim Turke da izadju iz Natoa da bi mogli da ratuju sa Grckom koja je u Natou i...ups, zajebu se jer su napali Nato.
Mada je pitanje da li bi se tada aktivirao famozni Article 5. Teoretski da, u praksi...
Mada je pitanje da li bi se tada aktivirao famozni Article 5. Teoretski da, u praksi...
- Post n°386
http://www.nspm.rs/hronika/okrugli-sto-srbija-i-rusija-novi-izazovi-za-stare-saveznike-uvodjenjem-sankcija-rusiji-srbija-bi-se-ispisala-iz-istorije.html
_____
- Post n°387
MNE wrote:nisi Grke upoznao izgledaMór Thököly wrote:To mozda Turci.
Ma jok i nisam
Malo ih misli da bi bas dosli do Ankare...a ni do Konstantinopolja
- Post n°388
MNE wrote:nisi Grke upoznao izgledaMór Thököly wrote:To mozda Turci.
ni ti brte
bulja žvaće gaće
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°389
Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/okrugli-sto-srbija-i-rusija-novi-izazovi-za-stare-saveznike-uvodjenjem-sankcija-rusiji-srbija-bi-se-ispisala-iz-istorije.html
„Испада да је у Србији могуће заступати готово све – и лево и десно, и екстреме на обе стране. И фашизам, и тероризам, фундаментализам разне врсте. Дакле, све можете бранити и заступати и добити неко своје парче медијског простора. Али заступати чак и умерени проруски став, то је забрањено“, објашњава Вукадиновић.
jel to neko opet dirao Djoku na twitteryyy
zabranjeno u srpskim medijima zastupati čak i umereno proruski stav, pa jbt
- Post n°390
Sve je probao, pa svedoci iz prve ruke.
- Post n°391
ovih nekoliko što sam ja upoznao su bili vrlo raspoloženi za šorkukondo wrote:MNE wrote:
nisi Grke upoznao izgleda
ni ti brte
bulja žvaće gaće
- Post n°392
za onaj deo u javnosti u kome on silno zeli da bude, to je tacnoUncle Baby Billy wrote:Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/okrugli-sto-srbija-i-rusija-novi-izazovi-za-stare-saveznike-uvodjenjem-sankcija-rusiji-srbija-bi-se-ispisala-iz-istorije.html
„Испада да је у Србији могуће заступати готово све – и лево и десно, и екстреме на обе стране. И фашизам, и тероризам, фундаментализам разне врсте. Дакле, све можете бранити и заступати и добити неко своје парче медијског простора. Али заступати чак и умерени проруски став, то је забрањено“, објашњава Вукадиновић.
jel to neko opet dirao Djoku na twitteryyy
zabranjeno u srpskim medijima zastupati čak i umereno proruski stav, pa jbt
- Post n°394
Burundi svakako nije.beatakeshi wrote:Koji je to deo javnosti?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°395
Na hepiju ful antisemitski momenat o ukrajini, naravno dejan lucic prica a voditeljka i rezija sufliraju video snimcima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°396
O Maricu sam imao katastrofalno misljenje
O Maricu danas imam daleko gore misljenje
Ove dve izjave nisu u koliziji
O Maricu danas imam daleko gore misljenje
Ove dve izjave nisu u koliziji
- Post n°397
Pa to je Maric svaki put kad ga vidis na TV-u. Barem je to kod mene slucaj.
- Post n°398
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-bocan-harcenko-moskva-se-nada-da-srbija-nece-promeniti-stav-o-uvodjenju-sankcija-rusiji.-takvo-opredeljenje-beograda-ne-bismo-smatrali-prijateljskim-korakom.html
_____
- Post n°400
:imali nula pobeda ikad:
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together