https://twitter.com/terror_alarm
Rat u Ukrajini
- Post n°376
Re: Rat u Ukrajini
ovi fićovi majstori koji su javili da je putin na bolovanju deluju kao neki fun nalog
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°377
Nisu moji vec Danasovi
https://www.danas.rs/svet/mediji-putin-ide-na-operaciju-kancera-patrusev-predsednik-umesto-njega/
https://www.danas.rs/svet/mediji-putin-ide-na-operaciju-kancera-patrusev-predsednik-umesto-njega/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°378
a pa onda je sigurno tačno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°379
Летећи Полип wrote:Ima i neki Vitalij Gerasimov. On je navodno poginuo.
Da, Vitalij Gersimov, komandant 41. kombinovane armije.
Valerij Gerasimov je nacelnik djeneralstaba, prakticno ruski Misic sa solunskog fronta ili ruski Putnik iz balkanskih ratova i s pocetka WW1. Javljaju da je jos 20 oficira poginulo tom prilikom, a to su sve stabni oficiri, sigurno ne porucnici i kapetani.
Da ponovim, ovakva pogibija ruskih generala i njihovog osoblja moze da usledi samo nakon Nato dojava, nemoguce je da Ukrajinci ispale 7 plotuna na nekom delu ratista unutar 3 dana, i da 2 od 7 plotuna pogode zajebane generale koji su se bas u tom trenutku tu nalazili. Ako je u pocetku i moglo da se pripise slucajnosti, neorganizovanosti i haosu na bojnom polju, vise ne moze i Rusi to moraju tako i da tretiraju. Odnosno, ne moraju, ali slutim da nemaju beskonacan broj oficira Stavke.
- Post n°381
I to sto kazes, Ukrajinci su to.
Saznacemo najdalje 9. maja. Gerasimov bi morao biti prisutan na paradi pobede.
Saznacemo najdalje 9. maja. Gerasimov bi morao biti prisutan na paradi pobede.
- Post n°382
Sami Ukrajinci su rekli da nemaju saznanja o njegovom ranjavanju, da, štoviše, misle da je živ i zdrav.
Nagađanja su zašto je uopće svratio, jel kaotičnost vojske, moral...
Nagađanja su zašto je uopće svratio, jel kaotičnost vojske, moral...
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°383
1991. Sobchak, mayor of St Petersburg and boss of Putin discusses the Ukrainian problem. Sobchak was a well-known liberal and a founder of the Movement for the Democratic Reform. Notice how he weaponises liberal rhetorics in order to delegitimize supposedly too Communist Ukraine pic.twitter.com/6nlZu9AIfa
— Kamil Galeev (@kamilkazani) May 1, 2022
tldr: Sobchak 1991 govori o tome da Ukrajina treba da se vrati u granice iz 1922, a o ostalim teritorijama da se pregovara. Nikako im ne treba dozvoliti da naprave vojsku, jer će je jednog dana upotrebiti.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°384
Pa nek se vrati njihova medjusobna granica na 1922. Znaci da bi sad trebalo da im vrate Lugansk, na primer.
Znam da nije to poenta, samo kazem...
Znam da nije to poenta, samo kazem...
- Post n°385
Sama Moskva ne htela da Ukrajina, ne samo sto je bila osnivac SSSR-a, nego da bude i osnivac UN (sto retko ko zna). Ali to je 1991. Posle toga je proslo skoro cetvrt veka da Ukrajina nije bila, kao sto (logicno) i ne moze biti, nikakva opasnost za Rusiju. Nuklearno naoruzanje, opet naravno, nisu imali. Ali jedno je stvari posmatrati u trenutku raspada, a drugoje 25-30 godina kasnije reci - e, cekaj, ajd da sve vratimo unazad. I to posto su ih vec bili "vratili" efektivno u granice iz 1922.
- Post n°386
kako su glupi rusi. danas neka osvoje ne znam koju teritoriju ukrajinci ce ih na kraju balade izbaciti zajedno sa nelojalnim rusima.
ukrajinska vojska ce ojacati, nece je prepustiti rusima, a ovi ce biti sve slabiji. pojesce ih sankcije, korupcija, defetizam, unutrasnji sukobi..
proci ce kao srbi i milosevic u hrvatskoj.
ukrajinska vojska ce ojacati, nece je prepustiti rusima, a ovi ce biti sve slabiji. pojesce ih sankcije, korupcija, defetizam, unutrasnji sukobi..
proci ce kao srbi i milosevic u hrvatskoj.
- Post n°387
a mozda se nadje neki rus sa mudima pa polete svete pravoslavne strele u srce imperije lazi?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°388
According to an interview with Italian media, Lavrov said: "Zelenskyy is a Jew? Hitler also had Jewish origins… The greatest antisemites are precisely the Jews."
\_(ツ)_/¯
- Guest
- Post n°389
fašizam iz ugla Rusije: jevrejski kabal, globalna plutokratija, degenerisana kultura, ideologija homoseksualizma, NATO nož u leđa.
- Guest
- Post n°391
Nešto videh juče, počeli su i sa nekakvim trakama oko rukava i kružnim simbolima na traci, ikonografija kao Laibach otprilike, pošto Z nije bila dovoljno jasna asocijacija.
to je stravična travestija: proglasili su evroatlantski način života i uređenje za fašizam, i onda napravili svoj postironični fašizam koji dabome nije pravi već je samo slika u ogledalu ovog pravog zapadnog fašizma. moraju se pratiti ruski mediji da bi se razumele razmere tog ludila, dakle ne tidbits koje biraju novinari zapadnih medija, već napajati se tu i tamo na samom izvoru.
to je stravična travestija: proglasili su evroatlantski način života i uređenje za fašizam, i onda napravili svoj postironični fašizam koji dabome nije pravi već je samo slika u ogledalu ovog pravog zapadnog fašizma. moraju se pratiti ruski mediji da bi se razumele razmere tog ludila, dakle ne tidbits koje biraju novinari zapadnih medija, već napajati se tu i tamo na samom izvoru.
- Post n°392
Zastrasujuce je prevashodno iz razloga stvaranja atmosfere u kojoj upotreba nuklearnog naoruzanja vuse nije nezamisliva.
- Guest
- Post n°393
pa da, i meni je to najvažniji momenat. što se njihovog društva tiče, izgubio sam interesovanje. nadam se samo da će puštati ljude da izlaze iz zemlje.
- Post n°394
Samo im jos fali da imaju nacisticke pukove integrisane u vojsku.
- Post n°396
Cousin Billy wrote:According to an interview with Italian media, Lavrov said: "Zelenskyy is a Jew? Hitler also had Jewish origins… The greatest antisemites are precisely the Jews."
\_(ツ)_/¯
Mozda je vlada
Mozda su Srbi
Mozda masoni
Al 100 su Jevreji
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°397
Lavrov bi to mogao da ponovi kad ode u Izrael.
- Post n°398
Mór Thököly wrote:Zastrasujuce je prevashodno iz razloga stvaranja atmosfere u kojoj upotreba nuklearnog naoruzanja vuse nije nezamisliva.
Da me vezu za istu i ispale na London
And another nuclear threat to the UK from Russian state TV's Dmitry Kiselyov:
— Francis Scarr (@francis_scarr) May 1, 2022
He says his country's Poseidon nuclear underwater drone could cause a tsunami that would "plunge the British Isles into the depths of the sea" and turn them into a "radioactive desert" (with subs) pic.twitter.com/usElgqHeIG
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°399
Potpuna psihoza.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°400
Neka me istoricari isprave ako gresim (a vrlo je moguce da gresim), ali mi se cini da ovakav pristup nuklearnom naoruzanju naprosto bio nezamisliv tokom Hladnog rata. Koliko je meni poznato, tu su obe strane slikale druge kao nuklearne agresore, a sebe kao nevoljne branioce, plus je na obe strane postojao jak narativ da bi nuklearni rat bio nezamisliva katastrofa.
Mozda bi presedan bila americka propaganda oko bombardovanja Hirosime i Nagasakija. Samo sto se nadam da se sada nece tako zavrsiti.
Mozda bi presedan bila americka propaganda oko bombardovanja Hirosime i Nagasakija. Samo sto se nadam da se sada nece tako zavrsiti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije