https://threadreaderapp.com/thread/1507062401060986884.html
Rat u Ukrajini
- Post n°876
Re: Rat u Ukrajini
and now something completely different... kapetan Rosgvardije i njegovih 11 vojnika:
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°877
Captain Farid Chitav and 11 his subordinates from Russian National Guard (Росгвардия) refused to go to Ukraine.
Prezime kao samoobistinjujuće proročanstvo
Prezime kao samoobistinjujuće proročanstvo
- Post n°878
Sve tačno, ali je i svuda isto.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°879
Stigla 'Murica
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°881
Erős Pista wrote:
Samo sto je poenta tog filma da nista nije inevitable.
Pa jeste inevitable. Skynet uvek zavlada.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°882
Btw, zasto je Sojgu najebao?
_____
~~~~~
- Post n°883
Sotir wrote:Зар ти није јасно?Mór Thököly wrote:Ok. Ponovo - zasto Rusija nije samo usla u Donbas
Зато што хоће мало више од Донбаса.
Могу да оставе статус кво у Донбасу, или да реше проблем једном за свагда.
То је цена коју треба платити.
ovo ne pije vodu. cak i rusofili su u fazonu da je trebalo sacekati udar pa krenuti raspamecivanje. na stranu sto bi to zaista podelilo evropljane, takodje bi dalo i neki legitimitet celoj operaciji. kina bi jasnije mogla da stane na stranu rusije i slicno.
ovako ispada samo da su ukrajinci znali sta rade kada su se naoruzavali i utvrdjivali prema rusima.
tako da je sada jasno da je cilj dvojak: otimacina etnickih teritorija i kaznjavanje ukrajine kroz demonstraciju sile.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°884
Летећи Полип wrote:Btw, zasto je Sojgu najebao?
krizanac vulina i mrke je najebao zato sto sve ide prema planu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°885
Летећи Полип wrote:Erős Pista wrote:
Samo sto je poenta tog filma da nista nije inevitable.
Pa jeste inevitable. Skynet uvek zavlada.
Pa ne, na kraju dvojke sprece njegov nastanak.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°886
Al ima i trojka.
_____
~~~~~
- Post n°887
Ne za mene!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°889
Gledam kriza hrane. Psenica. Bugarska izvozi 4 puta (cetiri puta!) vise psenice od Srbije. Propast.
- Post n°890
Pa ne mislis valjda da je Srbija neki faktor u proizvodnji hrane? Pogledaj samo koliko je zemlje zaparlozeno. Najplodnija zemlja je davana decenijama unazad u poklon tajkunima pri vladi (Zoranu hvala, on je u tu semu i porodicu ubacio), koji su onda uzimali od nas subvencije po hektaru za...nista. Nista nije sadjeno. Ostatak zemlje seljaci gledaju da zaseju necim sto je isplativo, svakako ne psenicom i kukuruzom. To i kad zasade, daju im obecanja i isplate ih nikad. Najzad, kad se nesto i nakupi, to zavalja neki Ceda u ime svoje, pa u ime Vucicevo. Mene cudi da i ovoliko imamo. Zapravo, ne bismo ni imali da se snabdevamo iz sopstvenih izvora, nego povuku kontejnere iz inostranstva pa udri.
- Post n°891
Ma da, Djindjic i Ceda krivi za propadanje poljoprivrede...
- Post n°892
Ovo zovem mudrost. Nije ono što jest, nego je ono što nije.Talason wrote:ovaj rat nema mnogo veze sa Ukrajinom
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°893
Slobodno obnjašnjavaj, ali upamti da imaš pravo na mišljenje, ali ne na činjenice. To da bi Ukrajina napala Donbas, to nije činjenica. Izgleda mi i istovremeno ne mogu vjerovati da toga nisi svjestan.Sotir wrote:Не, све је указивало да ће напасти ускоро. Годинама су се спремали, и скоро су довели припреме до краја. Да не објашњавам даље.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°894
Del Cap wrote:Kako prva razmena, pre neki dan su razmenili para vojnika za nekog političara iz valjda Melitopolja.
Ako je istinita ruska verzija (a istnitije mi zvuči nego ukrajinska) onda su vpjnici za civila razmijenjeni, ovde su vojnici za vojnike + civili.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°895
phah, da li je 23.2. bila činjenica da će Rusija idućeg dana napasti Ukrajinu ili samo mišljenje
- Post n°896
Bilo je misljenje, ali sada je cinjenica. A ovo nije bila i vise nikada ne moze biti cinjenica.
Btw
Btw
- Post n°897
Mór Thököly wrote:Ma da, Djindjic i Ceda krivi za propadanje poljoprivrede...
Ma ne, Miodrag Kostic je moj kum, i pride sam se prizenio u Surcin. Trolujes temu za medalju.
- Post n°899
igrica sa zagrebackim dronom
https://flappycreator.com/flappy.php?id=6235d5943849f
https://flappycreator.com/flappy.php?id=6235d5943849f
_____
- Post n°900
pozdravio vas dugin, pita jel imate zalihe joda
3/3 Russian Philosopher Dugin: In #Ukraine, #Russia Is Fighting the Liberal World Order; If Trump Were in Power, None of This Would Have Happened; Putin Embodies the Russian State, He Is a Monarch by Popular Demand; If Russia Loses, There Will Be No World, No Humanity (End) pic.twitter.com/QpHrW3xe20
— MEMRI (@MEMRIReports) March 21, 2022
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.